Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 251
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Голям екип на филма, Манасиева се е писала също, дето не искала да играе...
Скъпо е да си направиш филм, Даниел ще трябва хонорари да им плаща, така, че повече епизоди с него.

Скрит текст:

# 361
Видях и аз надписите в последния епизод. Някой да разясни “Консултант - Ким Кардашиян” 😃

# 362
Сигурно се шегуват , че от нея са взели идеята .

# 363
Видях и аз надписите в последния епизод. Някой да разясни “Консултант - Ким Кардашиян” 😃
Бъзик е. Взели са какви са ролите от някоя продукция и са ги напълнили с имена Simple Smile

# 364
То и аз това си помислих, но да използвам името на някой в продукцията си…. Не, че Ким знае кой е Бачорски, ама все пак 😃

# 365
Тия заслужват това да стигне до Ким. К и онези както не обичат да се съдят за такива работи Grinning

# 366
Даниел и Ким са първи приятели- бас държа, че тя го консултира нон стоп. Милите колко са смешни. Ако Атанаска забременее в ефир може и да надскочат Ким.

# 367
Имаме родила наша инфлуенсърка в ютуб. Няма да направят нещо нечувано. Като цяло няма с какво да ме изненадат. И секс гледахме в къщата, бебета се раждаха, жениха се, развеждаха се.

# 368
Според мен за това и не се женеха ,за да покажат сватбата в реалитито , а и Даниел сигурно е мислил с каква цигания да блесне доста време.
Аз да съм на Розалия няма да им стъпя на сватбата Grinning

Тя Розалия е същата чалгаджийка. Най големите цигани са Рени и Антон. Такава цигания беше на Нова Година в сторитата .....

# 369
На Рени и Антон дъщеря им и тя първа чалгаджийка.Уж младо и модерно момиче,а като гледам как си припява на чалга песните-наизуст ги знае.Но то в тази среда кокво друго да е.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 21:19 от Emily123

# 370
След тия новогодишни кючеци, не съм си и мислила, че свири Шопен 🤣🤣🤣

# 371
Никоя банка не би отпуснала кредит на инфлуенсър с несигурни доходи. Явно Атанаска вече не работи в Белисимо, така че най-вероятно Даниел я е назначил в Бонанза 🤷🏽♀. Ако е така твърдението ѝ, че е успяла без възможностите на мъжа ѝ се разклаща. Това, че самата тя няма никакви разходи за почивките, на които ходи, лизинг и поддръжка на колата, домакинство, деца и т.н. няма да го коментирам.

# 372
Може да е на постоянен в Белисимо и да има добър доход.

# 373
Атанаска не работи от месеци в Белисимо. Дори в стори бе обяснила, че е в "творческа почивка" оттам, за да се фокусира върху други проекти.

# 374
Атанаска не работи от месеци в Белисимо. Дори в стори бе обяснила, че е в "творческа почивка" оттам, за да се фокусира върху други проекти.
Е, голям творец, голямо нещо!

Общи условия

Активация на акаунт