Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 253
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Може да е на постоянен в Белисимо и да има добър доход.
Атанаска не работи от месеци в Белисимо. Дори в стори бе обяснила, че е в "творческа почивка" оттам, за да се фокусира върху други проекти.
Е, голям творец, голямо нещо!

Тя просто хвърчи в облаците и не знае къде се намира...Изобщо няма да се изненадам апартамента да е купен от името на някоя фирма тяхна. По цял ден се шляе и накрая много пари изкарвала. Ако е така може да прави конкуренция на Капитонова по привличане на пари. И двете са еднакво надменни. Днес ги няма никакви с половинката и сигурно пак са ни сърдити. 😀😀😀

# 376
  • София
Понеже имаше сравнения с Богданска, тя също е инфлуенсър.

# 377
Алекс освен инфлуесър е и много успешен модел. Между нея и Наска има една вселена разлика отвсякъде погледнато.

# 378
Аз не мисля,че Атанаска и Богданска можем да ги сравняваме.Богданска,колкото и да не я харесвам се вижда,че много работи жената и си докарва много добри приходи..Атанаска работи жена на мъжа си.И освен да се самоизтъква колко е успяла и велика и да си приписва какви ли не заслуги не мисля,че се е преработила.

# 379
Понеже имаше сравнения с Богданска, тя също е инфлуенсър.

Тя е основно модел и се занимава с доста неща, освен инфлуенсърството. Не е като да обзавежда офиса на мъжа си и да се хвали, че е дизайнер. Сравнението беше, че си е купила и тя самостоятелно апартамент, но тя е доказан модел в много страни за разлика от Наска. Единственото общо е, че половинките им са с еднакво име. 😉

# 380
Само Наска не разбрах от какво се измори. От воденето на Дани една седмица на градина? От поръчката на фолио за вратата на “Бизнес центъра” им? От Коледната украса в Под метлите? От снимането на моделчета за ЛБД? От кое, бе Наске, от кое се измори?

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 22:21 от VaniaK

# 381
Богданска си е основно инфлуенсър , рекламите с нея в с другите държави са още със стария и нос, тя и Николета преди бяха най-високо платените инфлуенсъри в България .Аз много я харесвам , чаровна  е .

# 382
Аз харесвам Атанасия като инфлуенсър, в интерес на истината. Домакиня е, показва красиви снимки, подредби на маси, интериор, декор и тн. Може да не е това стилът, който да допада на всички, много от това, което показва и на мен не ми допада, но го показва по много маркетинг начин с добре обработени снимки и тн и ми е интересно. Също така е винаги с добър външен вид и на мен като жена това ми действа мотивиращо и аз да изглеждам добре. Емилия е класа като поведение. От нея също може да се видят и научат много неща. Много е зряла за годините си. Красива е и възпитана.
Просто двете жени са коренно различни. Не знам, защо ги сравнявате. Аз като гледам, какво интересно мога да видя от двете като жена - прически, дрехи, интериор и тн.
Не ме интересуват връзките им.

# 383
Домакиня?!?!? 🤣🤣🤣 С глас ме разсмяхте.

# 384
Ами по това, което виждам в Инстаграма й и в предаването, да, оставам с впечатлението, че е домакиня.

# 385
Може би, това че не работи, означава че е домакиня.
А не че всяка вечер върти 5 степенно меню.
В чужбина така се нарича жена, която я издържа мъжът и и плаща осигуровките за да си стои вкъщи.
Така че "домакиня" е коректно.
За всичко останало е майка и Хепи.

# 386
майка й чисти и готви. Атанаска веднъж не е показала как готви,  все ядат от майчините гозби, доставки или заведения. Хвали се как майка й прави кетъринга за събитията.

Имаше една вече готова баница в предаването, така и не разбрахме кой я е направил.

Дори не си седи вкъщи, а върви залепена за мъжа си, да не би да се види в някоя обедна почивка с някое девойче в студенстки град докато приятелката й е на изпит.

# 387
Нека тогава уточня, какво значение има тази дума в моя речник. Под "домакиня" имам предвид това, което и написах, а именно, че показва красив дом, красиви подредби на маси. Какво готви, по колко ястия и кога не знам, а и не ме интересува.

# 388
Атанаска и домакиня!Майка и, даже и вибратора и подрежда.А това,че изглежда добре и е поддържана-то с толкова свободно време,почивки и най-вече финансови възможности естествено ,че ще се поддържа.Аз миналия месец писах тук,че ги видях с Даниел.На живо Атанаска изглежда много по-добре от колкото по снимки-изглежда нежна и крехка.Обаче на мен външния и вид не ми е критериий да я харесам.

# 389
Ми не знам, хора, аз говоря от позицията на зрител. Не ги познавам и не знам, кой как е на живо, кой на кого чисти и тн. И двете като присъстие в социалните мрежи са атрактивни.

Общи условия

Активация на акаунт