Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 248
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
може ли едно видео на Наска да сложите тук, като инфлуенсър.

# 391
Ми не знам, хора, аз говоря от позицията на зрител. Не ги познавам и не знам, кой как е на живо, кой на кого чисти и тн. И двете като присъстие в социалните мрежи са атрактивни.
Тук ако някой каже нещо положително за Атанаска му се обяснява, че не е прав. 😅

# 392
Ми не знам, хора, аз говоря от позицията на зрител. Не ги познавам и не знам, кой как е на живо, кой на кого чисти и тн. И двете като присъстие в социалните мрежи са атрактивни.
Тук ако някой каже нещо положително за Атанаска му се обяснява, че не е прав. 😅

Забелязах Laughing

# 393
Емилия да не остане по назад.Днес тя захапва Атанаска.Емели с клипче за баба Олга.Много е сладко и искрено това дете.Олга  го е споделила.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 23:48 от Emily123

# 394
  • София
Атанаска представя често добре пътувания (не Истанбул), ако ѝ се занимава, дава доста информация, не е в стил Емилия "тук няма нищо интересно". Представя красиви кадри, цени на забавления и тн. Но е много далеч от домакиня, тя сама не се изкарва такава. А не знам за какви красиви маси става въпрос. Аз съм виждала само такива по събития, те у тях дори нямат нормална маса за хранене.

# 395
Сега масата за Коледа визирах, когато го писах, показва и дома им, включително и в предаването кадрите от там. За пътувания гледам Валери Йорданова.

# 396
Емилия да не остане по назад.Днес тя захапва Атанаска.Емели с клипче за баба Олга.Много е сладко и искрено това дете.Олга  го е споделила.

Къде е клипчето, че нещо не го намирам. Има сторита пак с чашата с кафе и възмущението, че трябва да приготвя сандвич по рецепта от нета за Емели.

# 397

Къде е клипчето, че нещо не го намирам. Има сторита пак с чашата с кафе и възмущението, че трябва да приготвя сандвич по рецепта от нета за Емели.
В профила на Олга.

# 398
# 399
Емилия не е споделила клипчето. Най-вероятно го е пратила на Олга и жената си го е качила в профила. Няма лошо. Тя така или иначе от всичките си внуци май поддържа връзка само с Емели.

# 400
Къде е клипчето, че нещо не го намирам.
Воала̀

# 401
  • София
С какво е захапала Атанаска?

# 402
И аз не разбирам.. Мислите, че Атанаска страда, че майката на Даниел не желае да общува с внучето си ли? Като гледам и децата на Антон и жена му са в същата ситуация, което говори много зле за тази жена. Децата нямат вина, че бабата не харесва майките им.

# 403
В случая Емилия явно благодари на Олга за коледния подарък на Емели с това видео, Олга си го е качила..жалко е, че Олга не е съумяла да изгради връзка със всички внуци, не мисля, че Емилия хапе Наска така!

# 404
  • София
Правилно ли чувам, че малката казва: “Виж какви скъпи подаръци имам”?

Общи условия

Активация на акаунт