? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 651
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 12 705
Пъзели преди като редях ги слагах в рамка със стъкло. Много хубави картини се получиха, които майка ми до сега държи на стената. Дори може тематични серии от няколко да се правят.
За феновете - потърсете масички, има в амазон масички, които се сгъват и удобно може да се приберат под диван или легло, отстрани са с издърпващи плотове за сортиране. Примерно изображение от интернет

# 12 706
Ние си попълваме екселски семеен бюджет. Звучи ми същото. Ако го има онлайн, може да се включим, но на хартия в 2024 година не.

# 12 707
А аз дори и за себе си няма да съставя бюджет, че като знам за какви работи давам понякога немалко пари, ще ми стане чак гузно, пък не ща да се чувствам гузна, искам да си харча с чиста душа Simple Smile

# 12 708
Кубратова, бюджета не пречи на споменатите от теб
просто ги слагаш в графа други, и не ги описваш поименно Sweat Smile

# 12 709
Попълването на книжката няма общо със семеен бюджет. Този месец може да купя 5 чорапогащника и после 5 месеца да не купя нито един. Или паста за зъби, или олио, или друго. Някои следят и пазаруват само промоции, други - не.

# 12 710
Тц, само като ги видя написани (ако ще и камуфлирани под "други") с цена, ще се стресирам. Така си вървят благо и мазничко покрай насъщните работи и забравям колко пари са отишли по тях Simple Smile

# 12 711
Идейно! 🍀

# 12 712
Не смея да си правя бюджет, защото графа озон.бг ще избухне грозно срещу мен. 🫣

# 12 713
Аз не виждам смисъл от бюджет, ако не спестявам за нищо и не плащам заеми.

# 12 714
  • Бургас
Аз нещо не мога да схвана за кой и за какъв бюджет иде реч!

# 12 715
значи сте си „надвили масрафа“ Stuck Out Tongue Winking Eye  ,щом не правите никакви сметки
аз имам бюджет, защото ползвам моята заплата за определени сметки + планирам плащания
и не заеми, а примерно данъци, застраховки, билети за пътувания...
всичко извън това, се плаща от ММ, който е със свободна професия и не знае , кога , каква сума ще влезе

# 12 716
Мда..има теми и за бюджета и за пестенето...

# 12 717
Може ли бърз съвет за приложение което да ми превърне в пдф снимка на документ? Изтеглих Adobe, но се оказа че иска заплащане... А на мен ми трябва за два документа и след това го деинсталирам...

# 12 718
Може ли бърз съвет за приложение което да ми превърне в пдф снимка на документ? Изтеглих Adobe, но се оказа че иска заплащане... А на мен ми трябва за два документа и след това го деинсталирам...
Вижте това дали ще ви свърши работа:
https://jpg2pdf.com/
В нета е пълно с такива, все някое трябва да е безплатно…

# 12 719
Напиши в гугъл типа на документа в пдф например doc to pdf или jpeg to pdf.

Общи условия

Активация на акаунт