? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 640
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 12 720
Здравейте, момичета,
Нещо, с което не съм запозната. Ако правя тест за инсулинова резистентност, мога ли да шофирам след приключване на изследването?

# 12 721
Защо да не можеш? Какъв точно тест всъщност ще правиш?

# 12 722
Здравейте, момичета,
Нещо, с което не съм запозната. Ако правя тест за инсулинова резистентност, мога ли да шофирам след приключване на изследването?

Ако правиш обикновен - може. Ако правиш обременяване с глюкоза - по-добре недей, може да ти стане доста зле.

# 12 723
Може ли бърз съвет за приложение което да ми превърне в пдф снимка на документ? Изтеглих Adobe, но се оказа че иска заплащане... А на мен ми трябва за два документа и след това го деинсталирам...

Adobe Scan. Можеш да качиш снимка и да я превърне в пдф или използвайки приложението да снимаш документ с телефона, който излиза почти с качеството на сканиран документ. Супер полезно ми е и го ползвам от години.

# 12 724
Може ли бърз съвет за приложение което да ми превърне в пдф снимка на документ? Изтеглих Adobe, но се оказа че иска заплащане... А на мен ми трябва за два документа и след това го деинсталирам...
Виртуален принтер ти трябва. Преди имаше един doro, който беше безплатен и хубава работа вършеше

# 12 725
  • Буркина Фасо
а сега има ли го?

# 12 726
Приятел ми спомена, че е чувал, че всеки човек, който си следи разходите на домакинството, може да вземе участие в статистиката на НСИ. Попълва ли се някакви отчети/книжки и се подавали към НСИ, дори било срещу символично възнаграждение.

Мисля, че 30 лв. беше. На мен ми предлагаха, но отказах, защото е на хартия. Абсурд за мен, да седна и да пиша за всяка бележка. Казах, че си имам бюджет от години, ако искат в ексел, мога да им давам данни. Не можело така. И приключихме.

# 12 727
Пуснах в google и излиза. Doro pdf writer

# 12 728
  • Буркина Фасо
Приятел ми спомена, че е чувал, че всеки човек, който си следи разходите на домакинството, може да вземе участие в статистиката на НСИ. Попълва ли се някакви отчети/книжки и се подавали към НСИ, дори било срещу символично възнаграждение.

Мисля, че 30 лв. беше. На мен ми предлагаха, но отказах, защото е на хартия. Абсурд за мен, да седна и да пиша за всяка бележка. Казах, че си имам бюджет от години, ако искат в ексел, мога да им давам данни. Не можело така. И приключихме.
все при вас идват и предлагат, а при мен ги няма.
пращайте ми ги Smiley

# 12 729
  • In The Middle Of Nowhere
Каква може да е причината един профил да не може да се докладва за нещо във Фейсбук, излиза това:
Първо като зацикля, зарежда и после излиза надписа connecting error
Скрит текст:

Като при други профили го няма този проблем, а само при този?

# 12 730
  • София-Младост
Вероятно е късно но любимото ми е
https://www.ilovepdf.com/

# 12 731
  • Сливен
Здравейте. Искам да попитам, дали се оправи следният проблем - от мобилна към  пълна версия, след което не можеш да се върнеш на мобилната. Дали е оправен проблема? Благодаря.

# 12 732
Здравейте. Искам да попитам, дали се оправи следният проблем - от мобилна към  пълна версия, след което не можеш да се върнеш на мобилната. Дали е оправен проблема? Благодаря.
Тъй като съм с нов телефон си мислех, че проблемът е в мен. Оказва се, че не е. Сигнализирам и аз.

# 12 733
Пишеш m. отпред и се връщаш веднага? Не знам да има проблем..

# 12 734
  • пустинята Гоби
Или отваряш нов браузер и си влизаш, както обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт