Да се оплачем... 2024

• 1 987 192
  • 30 883
  •   2
Отговори
# 17 580
Оплаквам се че постоянно ми се спи… на 27 съм и все искам да поседна да си почина, спя по 8-9 часа като пън и през деня се чувствам без сили и все уморена.. това е от около 2години.. някой знае ли какво трябва да изследвам Sad
И аз съм по същия начин. Постоянно съм уморена, без да съм правила нищо. Все трябва да поседна или да полегна. Личната ми пусна пълна кръвна картина, гинеколожката хормони. Всичко е в норма, но така и не се намери причината.

# 17 581
  • София
жаки, единствените отговорни за отношения деца~възрастни са възрастните! Щом не настройваш децата срещу баба им, хич не ти е работа да им се бъркаш в комуникацията. На моята майка съм казала, че както си постеле с внуците, така ще им се обляга. “Купено” уважение и признание не толерирам и не практикувам, освен в работна среда.
ravi, пропускам какво ти се случва, но от сърце ти желая да минеш бързо и възможно най-безболезнено за теб!

# 17 582
Желязо, феритин, вит Б12, вит Д проверихте ли?
Аз губя енергия и постоянно ми се спи при ниски нива на горните, които изброих.

# 17 583
Желязо, феритин, вит Б12, вит Д проверихте ли?
Същото щях да пиша и аз...Горните изследвания+ щитовидни хормони. Най-добре направление за ендокринолог, че иначе всички изследвания са платени.
Желязо и феритин може да пусне и ЛЛ.

# 17 584
   Аз пък вчера гледах племенницата, съвсем за малко, баба й бързо се върна от зъболекар. Нарисувала ми подарък, писала "за ляля". Аз ляля ли съм, бе дете! Поскарах й се малко. Не е малка. Тя пък ми сподели, колко обичала едната баба (моята майка), а другата не я обичала толкова, защото била много строга и я карала да учи.
   Казах й, че ако се срещаме често, сигурно и мен ще разлюби.

Иначе си имаме една любима шега с нея. Като беше съвсем малка, й казвах, че ми е любимата племенница. Порасна малко и ме пита: Ти колко племеннички  имаш? Ами, една! - казвам. Оттогава, това ни е любимата шега. Тя има само една леля, аз - само една племенница, но сме си най-любими от всички Simple Smile.

# 17 585
   Аз пък вчера гледах племенницата, съвсем за малко, баба й бързо се върна от зъболекар. Нарисувала ми подарък, писала "за ляля". Аз ляля ли съм, бе дете! Поскарах й се малко. Не е малка. Тя пък ми сподели, колко обичала едната баба (моята майка), а другата не я обичала толкова, защото била много строга и я карала да учи.
   Казах й, че ако се срещаме често, сигурно и мен ще разлюби.

Иначе си имаме една любима шега с нея. Като беше съвсем малка, й казвах, че ми е любимата племенница. Порасна малко и ме пита: Ти колко племеннички  имаш? Ами, една! - казвам. Оттогава, това ни е любимата шега. Тя има само една леля, аз - само една племенница, но сме си най-любими от всички Simple Smile.
И ние със свекърва ми така си казваме. Аз съм и любимата снаха, дъщеря ми е любимата и канадска внучка и тн.

# 17 586
Рави, прегръщам те. Ти беше редактирала поста оня ден и не знам точно за кой става дума, но явно е близък.
Стискай зъби, момиче.

Децата са много интуитивни и много добре усещат кой какво отношение има към тях.

Абе дъщеря ми е на 14, а не усеща, хем е очевидно. Но ММ ѝ промива мозъка от невръстна възраст, ооо нашите много те обичат, ама не показват. Показват, показват…колко много не им дреме. Но детето ми не схваща, то и баща ѝ не схваща, или просто наистина много му се иска да е така.

Оплаквам се от мръсна кухня… Зарязах я така и легнах да спя, сега станах да пия вода и като видях гледката ми се зави свят…

Малкият е с разстройство, много се притеснявам. Знам че в града върти подобен вирус, но само като си помисля, че при него всичко започна точно като безобиден чревен вирус…Не мога да се успокоя. За капак забравих да взема пробиотици. Гледам в БГ са много популярни и всичко ги гълта с повод и без. В Австрия като че ли не ги популяризират толкова, та се чудя има ли реално полза, или само реклама.
И в момента чувам каква борба става в червата му, едно жестоко къкорене, така ме  хваща страх.

# 17 587
  • Ланкър, планините Овнерог
Постоянно съм с уморени крака. Дразня се, защото обичам да ходя, това ми е най-близкото до спорт. В събота предобрих (10км за деня общо) и още страдам. Крака, кръст...като разглобена съм.

# 17 588
Мен от нощеска ме е налегнало някакво гадене. Едвам се влача. Само ми прималява.

# 17 589
Жаки, не обръщай внимание. И не занимавай малкото Жаки с тия неща. Хич не си го слагай на сърце.
За момичетата с постоянна умора - виждте си щитовидната жлеза.
Гита, нядявам се да е временно неразположение и бързо да отмине.
Рави, кураж.

# 17 590
  • София
Постоянно съм с уморени крака. Дразня се, защото обичам да ходя, това ми е най-близкото до спорт. В събота предобрих (10км за деня общо) и още страдам. Крака, кръст...като разглобена съм.
И аз съм смазана от вчера - 14 км по Витоша, едва се довлачих до работата. Трябва да си взема някакви туристически обувки, защото сто пъти си изкривих краката и много боля.

# 17 591
Рави Heart Не знам какво се случва, но ти изпращам всичките си прегръдки!

# 17 592
  • София
Евче, как е мама?

# 17 593
Рави, Ева Heart

Пак зачовчат жеги. Аман!
Аз вече едва се движа. Болят ме костите. А корема ми всички казват, че не е много голям. АГ не е оптимист, че ще изчакам до 01.08, когато са следващите тонове, ама ей го къде е. Ще устискам, колко му е Grinning

# 17 594
Рави прегръдки и кураж.
Мартина как оцеляваш в жегите? Вчера се видях с една баба на две близначета момченца и се сетих за теб.
Оплаквам се, че съм при родителите ми и установявам, че твърдоглавието и чуваемостта се увеличават право пропорционално с възрастта. Трудно ми е, но от уважение си държа езика зад зъбите- добре , че миналата седмица минах през зъболекарката😉
Жаки хич не се тормози - комуникация насила и на инат не е за дълго. Това е двустранен процес, изгражда се с времето и с желание.
Моето дете когато беше малко го "стимулирах" да се вижда със свекърите, просто ми беше неудобно, че моите родители( + моите баби) се виждат по-често с него. Порасна и дойде момента в който се обърна и ми каза- те не се сещат за мен, все аз ли да ги търся.

Общи условия

Активация на акаунт