Да се оплачем... 2024

• 1 987 108
  • 30 883
  •   1
Отговори
# 17 700
Мисис Бонд, според мен е време да се разделиш с "партньора" си. Прощавай за непоискания съвет.

# 17 701
Аз не разбрах ти още ли с тоя дето не ти обръща внимание с игрите?

# 17 702
  • София
Страхотия. На колко години си, че се увъртя в такава интернет връзка?

# 17 703
Къде сте се виждали редовно?

# 17 704
Аз, че съм стара, стара съм ама чак такава драма за връзка с някой си намиращ се  незнайно къде баш не я разбирам.

# 17 705
Все по-често в Интернет се запознават хората. Имам много близка приятелка, която така намери мъжът си. Вече 15г са заедно

Ще се пръсна от яд. Но....така било писано

# 17 706
  • 🌊
Абе тоя Серьожа ако само клавиатурно е такъв плашещ нещастник, не ми се мисли наживо какъв ужас е щял да бъде. Спасила си се, дано не си давала подробни данни

# 17 707
То ясно това, че се намират, имам двама колеги със семейства от нета, но тук нещата са съвсем други.

# 17 708
  • София
Скаплет, за лятото много харесвам тортата Млечно момиче https://menunedeli.ru/recipe/molochnaya-devochka-tort-recept-klassicheskij/  Звучи малко сложно, но се прави лесно и е много лека. Украсата търпи интерпретации.

# 17 709
мисис Бонд, оттървала си се навреме. Не говоря за спасяване на връзката, която не върви до степен пълен непознат да ти стане по-близък, то там не знам дали има какво да спасяваш. Но на себе си добро си направила че си прекратила това цялото нещо онлайн.
То не е лошо защото е започнало онлайн, а защото човекът е такъв, разминало ти се е.
Нагледала съм се и отстрани, и за малко и аз да се поддам в момент в който бях уязвима също. Но при мен нещата започнаха да изглеждат и звучат познато, та бързо взех да удрям контрата. Не се усетих веднага, но ми беше ясно че нещата стават нездравословни и че трябва или да се променят, или да не се занимавам. Съответно господинът се разсърди, врътна се и се изгуби, щото аз съм кривата нали Grinning Да ти кажа, почесах се по главата някое време, нормално е и да предъвкваш в главата си по много пъти и да се чудиш ама как стана така. Но накрая си даваш сметка че се чувстваш по-добре като го няма човека, на който все нещо си направила. Защото след първоначалния период на love bombing точно това следва. Първо прекрачване на граници които си поставила ясно, ама защо пък да ги зачита? Кусури всякакви, все нещо не правиш както трябва, все нещо си му крива че на него не му е ОК, ама как - той такова нещо не е казвал... познато, нали? Ако потърсиш информация, ще установиш че вероятно дори като времеви периоди съвпадат нещата как са станали при вас. По "график", едва ли не.

За тортата - то зависи и какво обичате. Аз за моя рожден ден много, ама много рядко правя. И ако се захвана, правя каквото ми се е дояло на мен, въпреки че знам че ще хапна много малко - нито съм толкова фен на сладкото, нито е ОК да го ям в съществени количества. Но правя да си угодя на мен си, все пак е моят рожден ден Grinning Та през годините е бивало и сладкиш с вишни, и бисквитена торта, и торта в чаши, и без торта е бивало, и ако ми се занимава за следващия може да е чийзкейк. Но си направи нещо да си угодиш на себе си най-вече.

# 17 710
Момичета, дайте някоя рецепта за торта. Всяка година си правя сама за РД и естествено се сещам в последния момент. Този път имам една седмица да реша.каква да бъде. Имам известен опит, но ми се иска нещо сравнително лесно, но и много красиво накрая. Прерових кулинарните теми, ютюб и сие но нищо не ме грабна. Правила съм и френска селска, и домашен гараж. Искам нещо различно, но не знам и аз какво.

Звучиш ми като любител на класиките. Препоръчвам Наполеон - блатове от бутертесто, крем от мляко, масло, брашно, захар и яйца. Простичко и много вкусно, любимата торта на баща ми.

# 17 711
Изгубих сестра си.
Дано е на по-добро място.

# 17 712
Рави, съжалявам. Кураж и сили ти пожелавам.

# 17 713
  • София
Съжалявам, Рави Confused

# 17 714
  • sf
Съболезнования!

Общи условия

Активация на акаунт