Изпитани сайтове за парфюми - януари 2024

• 103 115
  • 680
  •   1
Отговори
# 315
В Outlet-a на Spray Parfums има прилично намалени неща на няколко марки.

# 316
От чисто любопитство Febe 90лв ли беше или както е сега 98лв?

# 317
Още около Коледа съзрях дълбок заговор на вносителите на парфюми в България, срещу моята финансова стабилност и обявих твърд ПАС! Поне докато не обявят и опция обратно изкупуване 😂  Защото в момента имам сигурно 30, с които бих се разделил(за да взема нови де) ама то ниша стана на цените дето съм купувал дизайнерски, да не кажа чипита 🫨🤯
 Извинявам се за отклонението от темата, ама не се сдържах 😜

# 318
  • виртуално
От чисто любопитство Febe 90лв ли беше или както е сега 98лв?
90 беше , Muse беше 173 сега 187 , Fiore 86 сега 93 ....
Снощи бях като в транс, но всъщност нищо не ми трябва и обмислям да откажа поръчката

# 319
# 320
  • София
Разглеждам този нов сайт на Висша Козметика, който коментирате и в който парфюмите са на супер цени. Обаче! В контакти адресът е гр.София ул. Петър Богдан 4, а като отворите картата в мапс, излиза гр. Раковски ул. Петър Богдан 4. Мен нещо ме зачовърка и ще се въздържа от поръчка.
п.п. Който чете само последните няколко мнения, а не връща назад, изостава с инфото. Simple Smile Тъй де...изостаналата, демек аз, ще изчакам все пак отзивите ви за този сайт. Не смея още да стрелям там.

От Елинор си поръчах това: https://elinor.bg/product/les-indmodables-vanille-havane
Очаквана доставка 26.01.
Чак сега видях, че и Милен го е пуснал като оферта. Благодаря, Милен!

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 11:30 от vodica

# 321
Оригинални ли са в parfium.bg

# 322
  • Sofia

п.п. Който чете само последните няколко мнения, а не връща назад, изостава с инфото. Simple Smile Тъй де...изостаналата, демек аз, ще изчакам все пак отзивите ви за този сайт. Не смея още да стрелям там.

Отзиви - звъннах да си потвърдя желанието за взимане от склада в БЦ Сердика, защото нещо не видях тази опция, като поръчвах, а е на 5 минути от нас. Те са си, видя жената поръчката, но всичко ще е налично след 10 дни и ще си го взема от там Simple Smile Нищо, мога да изчакам, особено на тези цени..

# 323

Аз проблеми с тях съм нямала

с този сайт.

Даже се чудя,дали да не поръчам един на Serge Lutens- Un bois vanilla с един на Ланком 😁. Не съм ползвала на Серж Simple Smile Но съм ваниломан,и ще го стрелям на сляпо 😁.

Дано е с добър силаж и проекция Simple Smile

# 324
Водице, той Милен каза че не пари този сайт, ама ти и това не си прочела. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Честито за хаванта на лесимодабле, любим ми е!

Прекрасниците ми дойдоха!

# 325
И аз не съм имала проблеми , но покупките от там са ни скромни понеже не предлагат някои марки.

# 326
# 327
# 328
Някой знай ли как да се свържа с Koku.bg. Сутринта си взех от тях поръчката и от 5 продукта 2 са дефектни. Писах на мейл, фейсбук- нищо. Звънях по телефона 5,6 пъти никой не вдига.

# 329
Някой знай ли как да се свържа с Koku.bg. Сутринта си взех от тях поръчката и от 5 продукта 2 са дефектни. Писах на мейл, фейсбук- нищо. Звънях по телефона 5,6 пъти никой не вдига.

Не очаквайте адекватен отговор или комуникация с тях. Преди 2-3 месеца и аз имах проблем с тяхна поръчка и нищо. Телефони звънях, мейли и нищо. Дано не съм права и са променили нещата, но....

Общи условия

Активация на акаунт