Изпитани сайтове за парфюми - януари 2024

• 103 123
  • 680
  •   1
Отговори
# 390
Някои продукти са с изчерпана наличност и ще изпращат при новото зареждане. Аз си получих моята поръчка още на следващия ден, 9лв куриерска услуга включена в НП, всичко е точно.
И да, сайтът е към VK, изпращач е VK, няма място за притеснения по тази точка.

# 391
  • Sofia
Аз също все още си очаквам нещата. Днес бях там, на място в самия офис, всичко си е ок, чакат си хората новото зареждане, че сме се появили изведнъж много хуни Simple Smile))

# 392
Аз също им ходих до шоурума , повече няма да го посещавам., Имат  невероятно разнообразие , набелязах си поне 4-5 неща .

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 12:25 от Candy_girl

# 393
  • София
Някой който е поръчал от vkfragrance.shop получил ли си е поръчката? Поръчах в четвъртък 18.01 и още стои в статус - обработва се.
И аз със същото питане Rolling EyesRolling Eyes
Милен нали ме успокои, че сайта не пАри и на 20-ти направих поръчка. В статус "обработва се" и "изчаква плащане" при положение, че съм маркирала "наложен платеж". Има телефон и мисля утре да звънна, но получилите поръчките си, моля, споделете как мина процедурата при вас?!
И при мен, като при vodica- поръчката ми е от 19-ти. Моля пишете, ако се свържете, и аз мисля да звъня.

# 394
Няма място за притеснение, за тези, които още не са си получили поръчките от новия сайт на Висша Козметика. Ще ви ги изпратят, като пристигне новото им зареждане. Аз също чакам един парфюм от едната ми поръчка, а другите бяха изпълнени още на следващия ден. Нужно е търпение Simple Smile

# 395
Идва Бианкото днес, "хайпа ис риийл" както викат младите. Simple Smile

https://www.notino.de/swiss-arabian/shaghaf-oud-azraq-eau-de-par … e82aaea5e0a18b8f9

# 396
На мен ми звъннаха от ВК и казаха, че чакат зареждане (поне на моите парфюми) края на тази/началото на следващата седмица.

# 397
# 398
# 399

Аз го видях, но при поръчка не разбрах как да отбележа офис спиди. Все начисляваше доставка

# 400
Получих код за отстъпка от ВК на мейла си за 10%. Валидността му е до 01.02. Мисля да си го ползвам, просто давам инфо за тези, които се чудят как идва кода

Здравейте, а кога получихте кода за отстъпка на мейла , веднага като направихте поръчката или след като си я взехте?

# 401
Здравейте дами, нямам време да чета всичко написано до момента, тъй като имам кратки срокове да закупя подарък. Въпросът ми е мога ли да се доверя на сайта parfium.bg
Харесала съм два парфюма, като възнамерявах да поръчам от Дъглас, но случайно ми попадна този сайт в който двата парфюма излизат с 50 лева по- евтино. Въпросът е дали са оригинални или не.. ще се радвам да споделите опита си Simple Smile
Прилагал линк към сайта: https://parfium.bg/

# 402
  • Sofia
Здравейте дами, нямам време да чета всичко написано до момента, тъй като имам кратки срокове да закупя подарък. Въпросът ми е мога ли да се доверя на сайта parfium.bg
Харесала съм два парфюма, като възнамерявах да поръчам от Дъглас, но случайно ми попадна този сайт в който двата парфюма излизат с 50 лева по- евтино. Въпросът е дали са оригинални или не.. ще се радвам да споделите опита си Simple Smile
Прилагал линк към сайта: https://parfium.bg/

Няма нужда да четете всичко, достатъчна е първа страница....
Наред си е този сайт, пазарувайте си смело.

# 403

И аз го видях, но не видях къде е тази информация относно наличността и сроковете за доставка на всеки един продукт

# 404
  • Стара Загора
Delirium: 25% за поръчки над 150лв (не се комбинира с други отстъпки)
код: DELIRIUM
Не важи за Kilian Paris,  Frederic Malle, Xerjoff, Amouage, Memo Paris

Общи условия

Активация на акаунт