?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 566
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 550
  • София
Т.е. майката си има жилище, но живее със сина си на квартира.
И защо той реве, че няма пари за ток, когато майка му още живее там и получава доход?
Явно си прекалено наивна.

# 11 551
Т.е. майката си има жилище, но живее със сина си на квартира.
И защо той реве, че няма пари за ток, когато майка му още живее там и получава доход?
Явно си прекалено наивна.
Не, тя сменя квартирата с по-малка квартира. А той е искал за ток, за да й помогне с разходите като работи само тя, но "всичките му планове се провалили и И този месец няма да може да й помогне, а му е стршано неудобно".. не знам какво да мисля вече, тя сигурно не знае за тези помощи, знам ли, няма да я занимавам в дълбочина. Той го прави да изглежда сякаш прави всичко по силите си но все нещо става и "не иска да я оставя само тя да плаща всичко, но как да й помогне, като никой не звънял и не му вървяло".
Виждам, че се е свил на макс, често няма цигари, а ако има вероятно са от майка му, кара на хляб и макарони, като не излиза по цял ден нищо не харчи, не го е избило на разни дребни схеми да прави за да изкара някакви джобни, което е ок, но и не се мотивира изобщо да си изкара той надника и да си купи на себе си и на майка си по една кутия цигари и каквото иска там.

# 11 552
А ти защо си причиняваш това?

# 11 553
Тоест майката си яде, каквото си е купила и сготвила, а синът ѝ кара на хляб и макарони?

Как очакваш да те заведе на почивка, след като няма пари за нищо? Заведи се сама, щом сама казваш, че нищо не е като разход.

И с какъв нискоквалифициран женски труд се изплаща жилище?

# 11 554
  • София
О, тя бяга от него, за да спре да го отглежда. Извади си изводите.
Но пък явно в семейството им наистина традиционно се работи за малко пари и не се цели осигуряване на собствен дом, щом бъдеща пенсионерка отива под наем.
Този мъж има модел, който не го стимулира да се развива и така ще си кара. Цял живот ще е на ниво тийн.
Ти изобщо защо продължаваш да си с него, когато нито секс правите, нито имате възможност да излезете като хората?
Ти самата излизаш ли, пътуваш ли, имаш ли приятели?
Пишеш, че усещаш уют около този мъж. Какво разбираш под това? Че си стои вкъщи ли, защото не може да си позволи друго?
Мислих, че си под 25, а ти си на 30 и си прекалено наивна. На тази възраст вече трябва да мислиш за стабилност и за семейство, а с този човек си губиш времето, а той може и само това, че имаш апартамент и постоянна работа да го привлича в теб, щом и той няма проблем с неправенето на секс с месеци, а те търси.

# 11 555
Авторке, в предния си брак бях женена за подобен, когото осинових заради доброто му сърце и т.н. Че чак и дете направихме. След близо 20 години се разведохме.
Към ден днешен живее с майка си и не работи, напуснал поредната работа "под нивото" му. Аз съм най-черната на света, че отказвам да си го отглеждам още.
Какъв ми е point-a - тази ваша връзка е една история с предизвестен край. Недей да седиш като мен в нея цели 20 години. Промяна нямаше!

# 11 556
  • Варна
Тая самота на колко жени е изяла главата... Че и на мъже, ако трябва да сме обективни. Човек е готов на какво ли не за да не остане сам. Дори и да си купи мъжа/жената.

За мен каузата е безнадеждна. Авторката не може да го промени, но и не може да приеме, че е неспособна да го промени. Ще опитва още и още, докато опъва сама всичко, а този ще й се натресе съвсем скоро. Щом иска да си купи мъж, да действа.

# 11 557
  • sf
Изумявам се колко тъпи жени има на тоя свят!

# 11 558
Действието в София ли се развива? Ако не, съм съгласна, че в някои населени места отношението към работниците е отвратително, а в замяна се дават жълти стотинки и на такива места не трябва да се хваща никой, за да осъзнаят най-сетне тези работодатели, че трябва да вдигнат заплатите. А свестните работодатели там са малко и естествено ги притиска конкуренцията.
За София - тук има избор и дори ни глезят, затова и населението на държавата все повече се концентрира тук. Та в какво населено място живеете?

# 11 559
Анонимна, какъв точно уют ти дава?
Какво е уют за теб? Че не ти стоплям логиката.
Уют да не го бъркаш с хую?  Joy
Не разбрах и добър човек какво е за теб.
Мяташ някакви думички, ама не знаеш значението явно.

На хляб и макарони, този диабет скоро ще проима.

Ех, сетих се за подобен случай. Беше преди 20 години. Една близка имаше подобен екземпляр в младите си години за гадже.
Момичето работеше, плащаше си сама наем, сметки. Че и учеше.
Този остава без работа и близките му не давали.
Той отива при нея да и иска пари. Бях и на гости в този момент. Много ми беше неудобно да присъствам на такъв скандал.
Каза му спокойно, но ясно и категорично, че 400  лв няма да му даде, нито 40 лв, просто защото тя работи за себе си, да посреща своите нужди и не може и не се чувства длъжна да го отглежда. Каза му, че е отказал 3 предложения и щом е отказал, значи има пари. Започна да и държи сметка, как имала 2000 спестени пари, на което тя се вбеси вече. Каза му, че това са нейните спестени пари и не ги спестява за да ги раздава на който и поиска. Голям скандал беше. Почна да я псува и обижда, показа си истинското лице.
Изгони го. След което спря да му вдига телефона, блокира го. След дни се срещна с негова братовчедка и разбра, че и комарджия бил. За пет месеца как не е разбрала това не знам.
Почна горкия да я преследва и да се извинява. Не помогна.
Ама жената си беше на място. Плюс си беше патила преди време да дава назаем пари на кой ли не и я прецакаха. People-Pleaser човек си беше. Преля и капката, когато уж "най-добрата" и приятелка я завлече с пари.
Пари, които и дадоха за образованието и.
Та много бързо обърна палачинката и си създаде ново правило. Пари назаем не дава никому.

# 11 560
Мхм, 400 лева преди 20 години бяха 2 заплати, че и по-ниски имаше. Притча някаква.

# 11 561
  • Sofia
Смисълът двама души да заживеят заедно е животът им да стане по-приятен и лек. Този какво предлага - допълнителни разходи и проблеми. Сякаш авторката си няма достатъчно,  че и чуждите да решава. Дали е незрял или мързелив, все тая, негоден е за партньорство.

# 11 562
Изумявам се колко тъпи жени има на тоя свят!

Доста категорично изказване, но "тъпи"  не е точната дума.

# 11 563
  • sf
А коя е точната дума? Заслепени, влюбени, смотани, с ниско самочувствие?

# 11 564
  • Варна
А коя е точната дума? Заслепени, влюбени, смотани, с ниско самочувствие?

Готови на всичко.

П.п. Няколко думи са, но мисля, че описват добре ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт