?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 616
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 13 095
Като ви чета какво пишете се чудя, хора, тия филми, в които живеете от къде ги теглите? Да живееш във вечен страх сигурно е много изтощаващо.
Момиче, ти си ги видяла и преценила нещата, някои правилно, други - неправилно. Минало и заминало. Позволила си си да изживееш нещо, за което никога не ти е стискало, направила си се на вървежна да се заиграеш с лошото момче. Отъркала си се в гламура на някога вървежния тип, сега е време койт’ от къде … Хич не го мисли. Така както го описваш този тип живее още в ранните мутренски години, изживява се на гангстер и си мисли, че жените си падат по лоши батковци. А ти не го познаваш, имането на познати не е познаване … от преди 12 години …. Показал ти е най-лошите си черти да те усети колко си навита, а ти си била навита много. Поиграли сте си, после ти е показал още по-лошите си страни и ти си налапала голата кука. Някой по-горе каза, че си идеалната жертва - не си. Много добре си осъзнала и си видяла. Просто следващия път бъди по-предпазлива и не тръгвай не там, на където знаеш, че не е за теб. Много се обвиняваш, че в това или онова не те бива - бива те, ама не с този или с конкретно тези мъже. За мен си като изплашено мокро пиле сред орли Не се тревожи и не се обвинявай. Направила си каквото е искал: поканила си го на среща, оставила си го да се перчи, спала си с него, отменяла си неща за него, писала си му и накрая си обрала вината и сега се тормозиш. Радвай се, че секса е бил хубав и продължи напред. Баткото е бита карта. Забрави го и продължи напред. Дано не ти пише повече и да те остави да си отработиш нещата. Успех и умната за напред!

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 10:12 от Di Soleil

# 13 096
Предпочитам да имам в повече страх, но да имам едно на ум и да внимавам, отколкото нашите да ме оплакват после, че съм проявила глупост да повярвам на ‘почти’ познат.

# 13 097
  • При семейството си
Ама те се познават от 11-12 години, били са състуденти. Периодично са се засичали на някакви партита, може би даже професионални.
Той безработен в момента, тя със служебни ангажименти.
Разказвал и’ колко вървежен, богат и близък дори с преподавателите студент е бил, как се е напивал и купонясвал през онези години.
Правили хубав с@кс, той и’ казал, че нищо не може  да и’ обещае (и какво наистина да и’ обещае), тя пък вече си мисли близките и’ как няма да го одобрят.
Тя самата си признава, че няма много връзки, явно и редовен полов живот, явно и затова се е изкушила.
Тук вече история от Криминални досиета измислихте.

# 13 098
Значи някой ти разправя, че е безпаметен пияница и изнудвач,  виждаш, че е озлобен на бившата безработен и отиваш да спиш с него, че защо? 
А сега за какво е темата?
Блокирай го, изтрий му телефона и забрави за тоя глупав и необясним епизод от живота си.

# 13 099
да си жертва не винаги означава, че не осъзнаваш какво се случва

криминалните досиета често започнат със смях и забава, а после краят е неочакван Wink

# 13 100
Това, че познаваш някого общо, не значи, че го познаваш наистина.
Те толкова много жени страдат от домашен тормоз и те си мислят, че са познавали съпруга си.
Какво остава от колеги в унито.
Да не говорим, че тя самата не е останала с добро впечатление от срещата с него.

# 13 101
  • Sofia
Тази история показва,  че всеки мъж има шанс да му върже нещо, колкото и да е изпаднал.

# 13 102
С мъж от арабски произход, та ако ще и най-мил, нежен и любезен да е, винаги ще стоя на нокти. Видяхме интегрирания в Германия мил и любезен доктор какво направи онзи ден. Пък този дори не е мил и любезен.

# 13 103
На първа среща обикновено човек иска да се представи в най-добра светлина. Тук случаят е диаметрално противоположен. После би казал: "Аз те предупредих какъв съм." И наистина е предупредил. Или това е най-доброто от него, не знам...

Иначе е интересно, безработен, срещи, ресторанти... Спестявания или незаконни доходи? С какво се издържа един безработен сириец в България?

# 13 104
  • Sofia
Никакъв подарък не е имало. Това е евтина манипулация да я разкара като и остави впечатление,  че е бил коректен в отношенията и тя сама си е виновна за края.
Чудя се, авторката толкова отчаяна ли е или толкова и е акъла да се занимава с този.

# 13 105
Неговите червени фарове са видни, но проблема е, че анонимната не вижда своите фарове.

# 13 106
  • Melmak
Анонимната да прочете по два пъти внимателно всяко мнение написано тук.

Аз съм на мнението, че тоя няма да я търси повече. Няма интерес вече, боднал я е.

Но да й е обеца на ухото.

Анонимна, защо си с ниско самочувствие?

# 13 107
Анонимната да прочете по два пъти внимателно всяко мнение написано тук.

Аз съм на мнението, че тоя няма да я търси повече. Няма интерес вече, боднал я е.

Но да й е обеца на ухото.

Анонимна, защо си с ниско самочувствие?

Не знам, просто явно съм глупава и самотна. Имам си някакви мои емоционални проблеми, боря се с тях, но явно трябва още време и постоянство. Първото ми влюбване беше във вербален насилник и май не съм успяла да си науча урока изцяло.

# 13 108
Човек е такъв какъвто реши да бъде.

# 13 109
  • при късмета
Виж, вземи се в ръце и недей да тичаш след сириец, който на всичко отгоре те манипулира и е успял в това, след като те е вкарал в леглото, без много усилия. И аз познавам сириец, даже живее тук от 94г. , със семейство с българка, дъщеря му вече е със собствено семейство. Абе уж се беше приспособил и т.н. Превъртя този човек и си върна фабричните настройки, още преди десетина години, с първото сваляне на Асад. Една камара хора, като  бежанци довлече тук и като се намери в предишното си обкръжение, се промени корренно

Общи условия

Активация на акаунт