?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 616
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 245
Как те устройва като си обвързана,бе жена? Остави сегашния си,пък прави каквото искаш.
Той няма да те приеме за сериозна връзка никога,защото знае какви ги вършиш с него,ако искаш ми се обиждай,но за него си к*** за удоволствие.
Под нослето на гаджето изневерява с комшията,'много хубаво',само лИбовника да не се разприкаже ,че тежко ти.

# 7 246
  • София
Аз искам да знам какво ще рече "не приема Не за отговор".
Авторке?

# 7 247
със сегашния от кога си? три седмици?

Със сегашния ми приятел не съм кривнала, от две седмици успявам онзи да го лъжа, че все не мога...

# 7 248
Защо трябва да го лъжеш или да си измисляш оправдания? Казваш не, няма да дойда, не искам да идвам и приключваш. Ако искаш да приключиш. Или ти все пак търсиш да си оставиш вратичка за после евентуално.
Тогава нас за какво ни питаш? Какъв съвет искаш и очакваш да получиш?

# 7 249
  • При семейството си
Със сегашния ми приятел не съм кривнала, от две седмици успявам онзи да го лъжа, че все не мога, но не мога до безкрай да си измислям оправдания... И много добре знам каква съм и как ме приема, затова още в началото ви писах, че и двамата ни устройва така. Той не е мъж, който бих искала до себе си за връзка, познаваме се от деца. Ако сме искали нещо сериозно, щели сме да пробваме. Той ме приема за едно удобство - гледаме се през терасата както се казва, и всеки ползва другия за единия му кеф. Това е. Не ме притеснява друго, освен реакцията му , защото с настоящия ми приятел не е имал досега " включване", наскоро се присети ....
Добре, де, няма лошо в кефа, но с постоянните си партньори какво правите, тоест кефът другаде, а с тях?!
В какъв възрастов диапазон сте?

# 7 250
  • Поморие
Става въпрос за моя първа братовчедка, в средата на двайсетте, семейна, с деца. С нея сме изключително близки и винаги съм била наясно какво се случва с живота й и сега за съжаление ситуацията става ужасна. От самото начало връзката й изглеждаше обречена, но очевидно обичаше човека до себе си. Имаха проблеми с ревност, като гледам застрашително често се срещат такива неща в българските семейства. Събираха се и се разделяха не знам колко пъти, но отношенията им бяха доста непостоянни. След последната им раздяла се оказа, че е бременна с второто им дете и изглеждаше сякаш улегнаха и заздравиха отношенията си с мъжа до нея. Но само привидно, защото тя ми разказа как след едно от спречкванията им, избягала от тях и се видяла с човек, с когото са имали някаква връзка преди и не са правили нищо, с което да предаде човека до себе си - тоест само споделила на онзи човек неволите си в живота и толкова, но нейният мъж я видял да разговаря на улицата с този човек. И уж от тогава минало много време, няколко пъти се разделили и събрали, но след последното им събиране, когато се оказало и че е бременна от мъжа си, уж започнали на чисто, но той често й споменавал онази случка и не спирал да се съмнява, че му е изневерила. Доколкото я познавам, знам, че казва истината и не е направила нищо, момичето е възпитано с ценности, просто в онази вечер е имала нужда да сподели с някого какво става, но е избрала неподходящия човек за това и сега направо й се залепи черно петно за цял живот. Нейният човек често почнал да се кара с нея, започвайки с натякване на случката, нула доверие и никакъв шанс да го убеди, че не му е изневерила, (дори признава, че въпросния човек даже й се вижда отблъскващ ), безкрайни критики към семейството й, даже обиди, обвинения, че заглежда и други мъже по улиците и най-отвратителното - съмнения, че е баща на децата им! Тя предлагала да се разделят след като не може да й се довери и да продължат напред, но той не желае раздяла. Дали заради голяма любов, дали защото е от онези дето обичат да мъчат човека до себе си (а дори и себе си), дали от някаква изгода, защото смята, че няма да се справи без нея, можем само да предполагаме. И така, казва, че през последния месец са един ден добре, един ден - зле, предложила му семейна терапия, но той й отвърнал, че това не е тв сериал и няма да се излага и тя се ядосала и му поставила ултиматум с раздяла и той избрал раздяла пред това да се опитат да спасят връзката си с професионална помощ. Човекът твърдял, че е наранен, но хем й простил, хем се карат постоянно за едно и също... Плаши я със съд и че ще й вземе децата (ако разбира се се окажели негови)

# 7 251
  • София
Всичките льольовци плашат гаргите, че ще вземат децата. Споко, няма да стане в България това, но тя ще се поболее от нерви, ако остане с този тормозник и тогава вече децата ще ги дадат на него.

# 7 252
  • Поморие
Всичките льольовци плашат гаргите, че ще вземат децата. Споко, няма да стане в България това, но тя ще се поболее от нерви, ако остане с този тормозник и тогава вече децата ще ги дадат на него.
И аз така мисля. Със сигурност не й е лесно да ги гледа в толкова обтегната среда, но дано успява да им осигури всичко необходимо. Споделя също и че той почнал да се оглежда за запознанства с други жени, намеквал и имена на разни, с които се запознавал (смятал, че е в правото си, тъй като според него тя му е изневерила вече) започнал да я изкарва неспособна за нищо, а само тя гледа децата и оправя домакинството 24/7, докато неговия принос е минимален. Освен това и заради него не работеше в началото на връзката им.
Момичето няма телефон в момента, затова разказвам аз историята й, тъй като тя има нужда от съвети, както каза на непознати и безпристрастни в ситуацията хора, за да реши накъде да поеме, доколкото разбрах, вече се оглежда за нещо под наем, но не може да се реши и още иска да спаси брака си. Лично аз не знам дали това е възможно.

# 7 253
  • Варна
Бракът й е толкова счупен, че няма какво да спасява. Това й кажи.

# 7 254
Да направят тест за бащинство. Да докаже, че той е бащата и да се разведе с него.

# 7 255
  • Далечният изток
Какво да спасява, да се маха веднага, щом може да си позволи да живее под наем и сама да си гледа децата.
Голямото дете на колко е? Той не си дава сметка със сигурност, но тя да се замисли какво причиняват на детето с тия раздели, събирания, скандали и обяснения. Защото на мен ми се случи същото като бях млада, но бях и глупава и се оставих тия простотии да продължат безкрайно, вместо да си хвана детето и да се махна. Отразява се на детето, това да проумее твоята приятелка и да си отговори иска ли децата ѝ като възрасни да ходят по психолози и да лекуват травми? За себе си ако не мисли, поне за децата!

# 7 256
Ако той й е взел телефона, нещата започват да изплискват от "нормалната" токсична семейна динамика. Този може и към физическо насилие да ескалира.

# 7 257
  • София
Тия със заплахите после не си поглеждат децата, това трябва да я притеснява повече. Иначе са един дол дренки с мъжа си.

# 7 258
Какъв кукундрел.
Да се развежда и да черпи.
Да му вземе и тя неговия телефон, докато не и върне нейния.
И да се изнася.

# 7 259
Той ли й е взел телефона? Ако да, намесете се с роднините, това граничи с държане под ключ. Иначе ситуацията е като по учебник - скандали, съмнения, контрол, после изневяра, защото "тя му е изневерила", няма да се учудя той да е изневерявал през цялото време, заплахи за децата. Той децата няма да й вземе, но тя може да пусне една жалба за тормоз да я има регистрирана.

Общи условия

Активация на акаунт