?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 510
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 275
Уж започнали на чисто ама той веднага захванал да й натяква. Ега ти новото начало. Още тогава е трябвало да му набие шута. Отлично знам за какво говоря, тъй като аз простих съвсем истинска, доказана изневяра, действително зачеркнах случката и повече не съм повдигала темата. Това е да простиш и да започнеш на чисто, а не само на думи да кажеш, че забравяш, пък в действителност да съсипеш другия психически. И при това тук дори няма изневяра. Задник.
Тя твърди, че чувства вина, че се поставя на негово място и че все още го обича и затова иска бракът й да оцелее и явно навежда глава пред обвинението. А това, че нищо не е направила като гледам няма значение, вече е заклеймена. Не мога да разбера защо е толкова несправедлив света, толкова жени със съмнителна репутация и дето действително не си знаят бащите на децата или такива дето действително изневеряват на половинките, никой не ги закача и си живеят живота, а едно момиче, за което знам, че е закърмено и отгледано с ценности, тъй като заедно сме израснали, от един скапан разговор му излиза име и петно. Жалко и за дечицата. Едното е на 4, другото е бебе.

Развален е, но спестява и по-нататък ще купува нов.

Аха, а ние тук сюжет направихме голям Joy

На кой е жилището? На колко години са децата? Тя сама може ли да се оправя, финансово и битово?
Доколкото знам не е в идеално финансово положение в момента, но останах с впечатление, че смята, че може да се справи сама, стига да намери евтин наем. Лично аз мисля, че като се отдели ще укрепне и финансово.

Нали е на 20+, нали не е работила, с 2 малки деца, едно от които наскоро родено, не получава майчинство сигурно. Как си я представяш да се оправи на квартира? Да си ходи при родителите си, ако е решила да се разделя с таткото

# 7 276
Аз не бих се занимавала с това семейство, нищо че ми е роднина. Тя в средата на 20-те без работа, доходи, предполагам и без образование, няма пари за мобилен телефон, натръшкали две деца, а най-големият им проблем е кой с кого се на*бал.

# 7 277
  • Поморие
Уж започнали на чисто ама той веднага захванал да й натяква. Ега ти новото начало. Още тогава е трябвало да му набие шута. Отлично знам за какво говоря, тъй като аз простих съвсем истинска, доказана изневяра, действително зачеркнах случката и повече не съм повдигала темата. Това е да простиш и да започнеш на чисто, а не само на думи да кажеш, че забравяш, пък в действителност да съсипеш другия психически. И при това тук дори няма изневяра. Задник.
Тя твърди, че чувства вина, че се поставя на негово място и че все още го обича и затова иска бракът й да оцелее и явно навежда глава пред обвинението. А това, че нищо не е направила като гледам няма значение, вече е заклеймена. Не мога да разбера защо е толкова несправедлив света, толкова жени със съмнителна репутация и дето действително не си знаят бащите на децата или такива дето действително изневеряват на половинките, никой не ги закача и си живеят живота, а едно момиче, за което знам, че е закърмено и отгледано с ценности, тъй като заедно сме израснали, от един скапан разговор му излиза име и петно. Жалко и за дечицата. Едното е на 4, другото е бебе.

Развален е, но спестява и по-нататък ще купува нов.

Аха, а ние тук сюжет направихме голям Joy

На кой е жилището? На колко години са децата? Тя сама може ли да се оправя, финансово и битово?
Доколкото знам не е в идеално финансово положение в момента, но останах с впечатление, че смята, че може да се справи сама, стига да намери евтин наем. Лично аз мисля, че като се отдели ще укрепне и финансово.

Нали е на 20+, нали не е работила, с 2 малки деца, едно от които наскоро родено, не получава майчинство сигурно. Как си я представяш да се оправи на квартира? Да си ходи при родителите си, ако е решила да се разделя с таткото
Момичето както казах не е бъкано с пари, но ако намери нещо евтино под наем ще се оправи, има си приходи доколкото знам. И е образована. Има помощ и от родители, но не желае да им тежи явно, а и те й казали, че повече няма да я прибират след последната раздяла, завършила със събиране с мъжа й и ако се разделят излиза, че няма къде да отиде освен някъде под наем, но пък той представете си й казал, че няма да я изгони никога и че неговия дом бил и неин и на децата и дори ако намери друга той щял да се изнася.
Аз не бих се занимавала с това семейство, нищо че ми е роднина. Тя в средата на 20-те без работа, доходи, предполагам и без образование, няма пари за мобилен телефон, натръшкали две деца, а най-големият им проблем е кой с кого се на*бал.
Тя не е такъв човек да се развява където й падне, познавам я все едно ми е сестра, знам, че е невинна, личи си и по обясненията й и по начина по-който страда от ситуацията.
Макар, че сама си е виновна донякъде. И тя си го казва. Трябвало е да мисли повече. Но всеки осъзнал се, мисля, че заслужава някакъв шанс за щастие и за нормален, спокоен живот.

# 7 278
С какво е виновна , че е говорила с мъж ли?!

# 7 279
Сега намира братовчедки да споделя, сериозно ли само с бившето гадже е намерила да сподели тегобите си? Непременно е трябвало лично да отиде да се срещне с него да сподели? И с какво ѝ е помогнал, като е споделила? Повечето се сещаме кога се ходи да се споделя с бивши гаджета и с какви подбуди.

За парите, щом за телефон събира, ако не събира за Айфон, явно няма достатъчни доходи за квартира и да си гледа децата. С минималната заплата може да се купят 4-5 евтини телефона без копчета.

# 7 280
Тоест няма подкрепа от родители след последния път, в който е отишла у тях и пак се е събрала с него.

Ти остави ги тези приказки от 1001 нощ как той ще се изнесе, пък тя ще остане. И БНД така обясняваше в "по-любовните" ни периоди, пък после да видиш как нямаше такова намерение хич. Като заяви, че иска да се разделят и злобата надделее ще види как не само, че няма да се изнесе, а и начална скорост ще и даде на жена му с куфарите през вратата и децата на ръце. Да си намери къде да отиде преди това, да не лежи на това ухо.

# 7 281
  • Поморие
С какво е виновна , че е говорила с мъж ли?!
Така излиза, очевидно в нейното семейство и това се счита за изневяра. Проблемът с ревността в българските семейства се разраства все повече. Очевидно това, че сме в Европейския съюз не премахва близкоизточния ни манталитет. Някои мъже са прекалено ревниви. Но и да споделиш проблеми с бивше гадже със сигурност не е добра идея никога.
Тоест няма подкрепа от родители след последния път, в който е отишла у тях и пак се е събрала с него.

Ти остави ги тези приказки от 1001 нощ как той ще се изнесе, пък тя ще остане. И БНД така обясняваше в "по-любовните" ни периоди, пък после да видиш как нямаше такова намерение хич. Като заяви, че иска да се разделят и злобата надделее ще види как не само, че няма да се изнесе, а и начална скорост ще и даде на жена му с куфарите през вратата и децата на ръце. Да си намери къде да отиде преди това, да не лежи на това ухо.
Разбира се, не може да се вярва на думи в момент на "просветление". А и аз ако бях на нейно място не бих се съгласила да остана в дома на мъжа си, докато той живее с друга жена. Въпрос на самоуважение.
Сега намира братовчедки да споделя, сериозно ли само с бившето гадже е намерила да сподели тегобите си? Непременно е трябвало лично да отиде да се срещне с него да сподели? И с какво ѝ е помогнал, като е споделила? Повечето се сещаме кога се ходи да се споделя с бивши гаджета и с какви подбуди.

За парите, щом за телефон събира, ако не събира за Айфон, явно няма достатъчни доходи за квартира и да си гледа децата. С минималната заплата може да се купят 4-5 евтини телефона без копчета.
Точно защото е направила грешката да говори с бивш, сега не й вярват, че е било просто разговор. Била много афектирана, приятелите й не й отговаряли като ги търсела и дявола я срещнал с онзи. Мен не искала да ме притеснява, защото било късно, а и аз съм жена със семейство.. Това имах предвид, като използвах израза "петно". Петно си е отвсякъде, трудно ще докаже, че нищо не е направила.

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 10:44 от theblondeambition96

# 7 282
  • Варна
Аз не знам изобщо как може да се докаже, че НЕ е направила нищо, по-скоро обвиняващите я трябва да докажат, че Е. А оправданията са изсмукани от пръстите. Като сте толкова близки, няма значение кой е със семейство, кой не. Приятелите са на линия винаги, поне при мен е така, а аз за тях също. Всички имаме семейства.

# 7 283
Че мъжът може да е прекалено ревнив, може. Не го познаваме.
Но я си представете обратната ситуация. Семеен скандал, мъжът ви си хваща пътя и... отива да се оплаче от вас на бившата си. Която просто случайно така минавала край вас... Да вдигне ръка тази, която ще го преглътне спокойно и няма да изревнува. И няма да си помисли най-логичното – че той, преди да пусне единия клон, се опитва да се хване за другия.
Но дори и случайно да са се видели, това ли е най-подходящият човек, на когото да се оплаче? Защо точно на него, освен ако не е разчитала той да скокне и да я спаси от гадния ѝ мъж, като един рицар на бял кон така да се втурне и да я спаси от дракона.
И понеже той не се оказал рицар и не се отзовал да спаси принцесата, тя си е свила опашката и се е прибрала при дракона. И сега седи и се чуди накъде да поеме – хем не ѝ се седи при дракона, хем и рицари спасители няма на хоризонта...

# 7 284
Те пък рицарите как тичат да спасяват бившите си, особено ако са вече с по едно-две чужди деца...

# 7 285
  • София
Значи, ако партньорът ми, чието дете нося ми заяви, че не е негово много бързо ще спре да ми е партньор...
Между другото, напук на всичко бих направила тест за бащинство, бих доказала, че е негово и след това бих подала молба за развод. И няма сила на света, която да ме спре!
Честта ми е неприкосновена!

# 7 286
Според мен си търси причина да св раздели и да не излезе виновен той . Да св подразни от разговор с бивш -ок , ама да иска да се разделя и тест за бащинство не ми се вижда нормално.

# 7 287
Значи, ако партньорът ми, чието дете нося ми заяви, че не е негово много бързо ще спре да ми е партньор...
Между другото, напук на всичко бих направила тест за бащинство, бих доказала, че е негово и след това бих подала молба за развод. И няма сила на света, която да ме спре!
Честта ми е неприкосновена!

Защо ти да правиш тест?
Ако знаеш кой е, няма нужда ти да правиш.
Той да се чуди и мае. И той да изисква по съдебен път тест.
Ако му докажеш, че е негово, само проблеми ще си създадеш.
Е, ако искаш пък да участва в отглеждането, може да му доказваш.

# 7 288
  • София
Значи, има една много вярна максима - "Желязното се кове, докато е горещо".
С почти всичко е така, но има някои дребни неща, които можеш да преглътнеш. Но с достойнство, чест, доверие - трябва, докато е още прясно да се докажеш и отстоиш. После каквото и да правиш няма абсолютно никакъв смисъл.

# 7 289
Значи, има една много вярна максима - "Желязното се кове, докато е горещо".
С почти всичко е така, но има някои дребни неща, които можеш да преглътнеш. Но с достойнство, чест, доверие - трябва, докато е още прясно да се докажеш и отстоиш. После каквото и да правиш няма абсолютно никакъв смисъл.

При описаната от теб хипотетична ситуация става въпрос за его.
Тъй мисля.
Ако при мен се случи, няма да имам желание да се доказвам.
Че ако вземе се докажа, тоз току виж поискал да се събираме. Примерно.
Нека мисли, че не е негово.
Може след 15 години да му се прати тестчето с думите - абе забравих да ти кажа, че е твое Joy
Представи си, че ако вземеш докажеш, ще вземе да почне един тормоз, може да се опита да вземе детето, да прави номера гадни, всякакви истории има.
Тъй че, казваш, ми щом ми нямаш доверие - изчезвай. Аз знам от кой ми е детето. Ти като не знаеш, оправяй се.Joy

Общи условия

Активация на акаунт