?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 464
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 350
  • Варна
И аз познавам няколко истински добри хора. Ама не ги желая физически, не живея с тях, не очаквам годеж. И ти така трябва.

# 7 351
Наистина не е ясно какво значи добър в случая. Загрижен е за теб, втурва се да ти помага в тежки моменти, подкрепя те или просто не прави скандали никога, премълчава си? Защото пет години са това, минали сте през огън и вода за толкова време, би трябвало добре да сте се опознали

# 7 352
Може би просто не буйства.
Ама то и да живееш като жив труп не е оферта.

# 7 353
  • Пловдив
С положителен тон искам да ви попитам дали според вас, в тези отношения партньорът ви се чувства желан?
Разбирам вашите чувства, но в картинката има и друг човек. Вашата роля каква е?
Ако опитате да поработите в тази посока, да сте инициатор е възможна промяма - каквато и да е.
Защото от прочетоното започвам да си мисля, че или добрият човек има паралелна връзка, или е толкова добър, че не иска да е инициатор на раздяла и чака сама да се сетите, че е време за такава.

# 7 354
  • France
Да си съсипеш най-хубавите години, защото някой мухльо бил "много добър човек"?!... не, не го разбирам

# 7 355
не е нужно някой от двамата да стане 'лош', за да има раздяла..
не я разбирам тази логика..

# 7 356
  • Пловдив
Тя и ситуацията не е нормална/ логична.

# 7 357
  • София
За какво ми е добър и работлив мъж, който е неспособен да ме грабне и нацелува, да иска да си споделя деня и нощта с мен, който да не иска да ми покаже света и да ми го поднесе в краката?!

Четири години и половина си в агония, колко още мислиш ще изкараш така?

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 13:57 от Ms.Gorgeous

# 7 358
  • София
Ако той покрива всички разходи и не пречи на съквартирантката да му харчи парите, естествено да е плюс работливостта му.
В чие жилище съжителствате?

# 7 359
  • Другата България
Откога “мухльо“ е синоним на добър човек?

Може за този “мухльо“ авторката да не е неговата “мухла“, може с друга жена поведението му да е различно, може причините да са някъде другаде, защото ние четем само едната гледна точка /а знаем, че тук всяка една съфорумка е единствена и уникаТна/.
А може просто да си е такъв тип човек.
Аз по-скоро не разбирам /или разбирам/ защо след като някой не е ок с подобно поведение, над 4 години го търпи, а не си търси “щастието“ другаде. Или пък го търси, но тази ситуация с “мухльото“ е много удобна....

# 7 360
Аз пък си мислех, че да сме добри и работливи хора е просто задължение на всички, за да сме пълноценни хора и граждани, тоест да заслужаваме да сме част от обществото изобщо, а не в някоя хралупа в планините. А някои мъже получават 5-годишна връзка и поставяне на пиадестал за тези базови умения да не бият и да ходят на работа.

# 7 361
  • ЯМБОЛ
Връзка на двама пенсионери над 80 годишни.Котка имате ли?

# 7 362
  • София
Връзка на двама пенсионери над 80 годишни.Котка имате ли?

Родителите ми са на тази възраст.
Говорят си помежду си, излизат всеки ден заедно, водят се под ръка, виждат се с приятели и близки, даже в едно легло спят, а често заспиват на дивана гушнати.
И свекърите ми са така.
Тук такова нещо не виждам.

# 7 363
Всеки път, когато видя някоя жена да стои в нещастна връзка и когато я попитат защо да отговаря с "Той е добър човек" и ми става ясно, че става дума за жена с много ниско самочувствие, която идва от проблемно семейство, в което някой токсичен родител се е представял за "добър човек" и е научил децата си да нямат лични граници и да търпят всякакво гадно поведение, защото идва от "добър човек".
Затова деца от подобни семейства имат много ниска летва към партньорите си като възрастни и обикновено изискванията им се изчерпват с "не пие и не бие".
В такива връзки доста често липсва и секс, освен любов и уважение.
Нормалните хора имат изисквания към партньорите си, а не принасят живота си в жертва на някой си, защото бил "добър човек".
Нормалните хора имат лични граници.
Не ме разбирай погрешно, не те хуля и не те подигравам, аз тоя твоя филм съм го гледала от първо лице, единствено число и много ме е яд, че съм го допуснала.
Добрата страна е, че си на 30. Ако сега скъсаш с този господин, който никакъв добър човек не е, ще имаш едно 5 годинки, в които ще си все още доста атрактивна за мъжете и ще можеш да си намериш подходящ партньор, ако това е твоето желание.
Имай в предвид обаче, че 5 години минават много бързо и няма за кога да се подмотваш още с този господин.
Можеш да имаш много щастливи години, можеш да имаш секс, самочувствие и нормален живот, но трябва да действаш.
Чисто статистически имаш добри шансове - чувала съм, че има повече емигранти жени, отколкото мъже и че има глад за жени на пазара на междуполовете взаимоотношения.
Гледай тоя път да си отработиш проблемите, за да не избереш пак някой подобен.

# 7 364
Погледнах старите постав на последната авторка. Живее в една къща със свекървата, на различни етажи, и от години се опитва да забременее. Ама секс не правят, спят в различни стаи, че даже и не си говорят. Нещо не ми се връзват нещата, тя уж има къде да живее и работи... Мъжът да не е 50 годишен и да я държи само за да шета и да се грижи за майка му?

Общи условия

Активация на акаунт