?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 632
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 260
Това е кражба. Да ходи в полицията.

# 7 261
  • Поморие
Какъв кукундрел.
Да се развежда и да черпи.
Да му вземе и тя неговия телефон, докато не и върне нейния.
И да се изнася.
Развален е, но спестява и по-нататък ще купува нов.
И аз й казвам, че понякога хората са по-щастливи като са сами, не на всеки е писано да има щастлива любов в този живот. А и живота е прекалено кратък да се измъчваме взаимно с някого, като всеки може просто да тръгне по своя път.
Телефонът й бил развален.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 12:04 от bubanka

# 7 262
  • Варна
Уж започнали на чисто ама той веднага захванал да й натяква. Ега ти новото начало. Още тогава е трябвало да му набие шута. Отлично знам за какво говоря, тъй като аз простих съвсем истинска, доказана изневяра, действително зачеркнах случката и повече не съм повдигала темата. Това е да простиш и да започнеш на чисто, а не само на думи да кажеш, че забравяш, пък в действителност да съсипеш другия психически. И при това тук дори няма изневяра. Задник.

# 7 263

Аха, а ние тук сюжет направихме голям Joy

На кой е жилището? На колко години са децата? Тя сама може ли да се оправя, финансово и битово?

# 7 264
Ох, боже, жива да не бях. От две седмици жената с ново гадже, и все още устискала да не се метне през балкона за една бърза задна при сексбъдито...
Пък после що на някои жени им викали леки..
Щото, докато простират прането на балкона, могат да скочат до съседния, за 2 минутен секс, и после обратно... То,  и скакалци има такива. По една педя големи.

# 7 265
Ох, боже, жива да не бях. От две седмици жената с ново гадже, и все още устискала да не се метне през балкона за една бърза задна при сексбъдито...
Щото, докато простират прането на балкона, могат да скочат до съседния, за 2 минутен секс, и после обратно... То,  и скакалци има такива. По една педя големи.
Интересно ми е на колко години е авторката. Това нейното е ....не знам как да го опиша.

# 7 266
  • Поморие
Уж започнали на чисто ама той веднага захванал да й натяква. Ега ти новото начало. Още тогава е трябвало да му набие шута. Отлично знам за какво говоря, тъй като аз простих съвсем истинска, доказана изневяра, действително зачеркнах случката и повече не съм повдигала темата. Това е да простиш и да започнеш на чисто, а не само на думи да кажеш, че забравяш, пък в действителност да съсипеш другия психически. И при това тук дори няма изневяра. Задник.
Тя твърди, че чувства вина, че се поставя на негово място и че все още го обича и затова иска бракът й да оцелее и явно навежда глава пред обвинението. А това, че нищо не е направила като гледам няма значение, вече е заклеймена. Не мога да разбера защо е толкова несправедлив света, толкова жени със съмнителна репутация и дето действително не си знаят бащите на децата или такива дето действително изневеряват на половинките, никой не ги закача и си живеят живота, а едно момиче, за което знам, че е закърмено и отгледано с ценности, тъй като заедно сме израснали, от един скапан разговор му излиза име и петно. Жалко и за дечицата. Едното е на 4, другото е бебе.

Аха, а ние тук сюжет направихме голям Joy

На кой е жилището? На колко години са децата? Тя сама може ли да се оправя, финансово и битово?
Доколкото знам не е в идеално финансово положение в момента, но останах с впечатление, че смята, че може да се справи сама, стига да намери евтин наем. Лично аз мисля, че като се отдели ще укрепне и финансово.

# 7 267
Телефонът й бил развален.

Вариант да те лъже, защото я е срам? Като жените, които лъжат, че са паднали по стълбата, вместо да си признаят, че мъжът им ги е пребил?
Не вярвам днес някой доброволно да остане трайно без телефон, особено когато има и деца. Ако няма 20 лв. да си вземе апарат с копчета, то поне един приятел/познат/колега ще му даде назаем някой стар.
Ти не можеш ли да ѝ намериш телефон назаем, особено като се има предвид ситуацията с мъжа ѝ?

# 7 268
  • Be realistic - plan for a miracle.
Това с телефона е доста голям червен флаг, че някой лъже яко в ситуацията. Няма как да стои майка грижеща се за деца ежедневно без телефон, рискувайки да няма достъп до каквото и да е ако нещо стане и се наложи да звънне на някой. Моето предположение е, че здраво се оплита самата тя в схеми и не казва цялата истина за нещата, но причините мога само да гадая.

# 7 269
Е, то и историята с бившия, която е подпалила мъжа ѝ, е съшита с бели конци, ама си затраях, да не излезе, че защитавам мъжа ѝ. Не го защитавам. Ако не си харесва рогата, да се разделят и толкова. Няма да е нито първият, нито последният на този свят.

# 7 270
  • София
Аз не разбирам причината някой да си трае и да се срамува, когато твърди, че уж е невинен.
Не ми звучи много ок тази братовчедка.
И с тези събирания, раздели, скандали. Или е твърде недорасла, или има сериозен проблем, но не мога да гадая дали у нея или у партньора ѝ.

# 7 271
Какво петно й е лепнал този съпруг с ревността си - той да не е разказал на цело село и всички да му вярват? Добра идея е да направи и тест за бащинство.
А че седяла без работа заради мъжа си... Моля ти се. Той да не я е оковал вкъщи. Тя сама си го е решила. Да се хване на работа, като поотрастне бебето. И тогава да се разделя с този. Защото сега без доходи не виждам как ще издържа две деца, докато се оправят баща им да плаща издръжка.
Само ако има родители, склонни да издържат трима души, може да го напусне сега.

# 7 272
  • София
theblondeambition96, братовчедка ти е професионална мрънкачка, идеални са един за друг с ревнивеца.
Така ще карат още дълго, ти дай пас и викай аха.

И не вярвай на нищо, в което се кълне.

# 7 273
Щото, докато простират прането на балкона, могат да скочат до съседния, за 2 минутен секс, и после обратно... То,  и скакалци има такива. По една педя големи.

# 7 274
Мда, типичната мрънкалка, реве докато отмине бурята и после пак се носи на крилете на любовта. И огромно старание да му се докаже. Жалкото е, че в случая има и две деца, но проблема дори не е в тях. На нея и харесва е тази схема и ще си откара с години. Не знам какъв съвет да и дадеш и въобще има ли решение. Поне аз не намерих в такава ситуация след повече от година време, при това момиче без никакви други обвързаности, дори не живееха заедно. Така че ако не ти тежи да си и кошче за душевни отпадъци, може да продължаваш да я изслушваш, но не си мисли, че реално можеш да и помогнеш на този етап. Но пък може и да има късмет и мъжа и наистина да я напусне, тогава ще има големи драми, но може и да се измъкне.

Общи условия

Активация на акаунт