?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 625
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 13 110
  • Melmak
Анонимна, вероятно не си глупава, но си самотна и с ниско самочувствие. Този ти е обърнал внимание и т е било хубаво.

Явно имаш вътрешни терзания, върху тях работи. Подобри самочувствието си, сигурна съм, че имаш качества, с които да блеснеш, но нещо те е смачкало и се чувстваш зле.

# 13 111
Освен това хубаво помниш, че този те е свалял в миналото, тоест мислила си, че може да си изтървала голямата любов, но като разбра, че е свалял първокурснички наред, не разбра ли, че не е било нещо специално. Пробвал е наред. Какъв е смисълът тогава да го виждаш като скъп спомен. Че поне да те беше излъгал, че ти си била специална, че само към теб е имал нещо, поне за известен период от време (не три седмици) ти си била единствената. Нищо подобно. Ми тогава?

# 13 112
Изобщо не си глупава! Иначе нямаше да си задаваш тези въпроси, да си правиш равносметка и да отчиташ грешки. Знаеш си сама нещата, щом работиш по тях. Дано бързо да ги надмогнеш. За всеки на тоя свят има добрата половинка, на някои им трябва повече време докато я срещнат. Явно си и по-чувствителна и се връщаш често назад или пък мислиш за напред. Хубав живот в настоящето ти желая!

# 13 113
Момент, момент! Едно и също ли четем? Кои свои грешки е отчела анонимната, че ей сега се върнах да препрочета първия пост и нещо се обърках. Като грешка тя отчита, че го е "подвела", тормози се как близките ѝ ще приемат връзка, ако нещата се задълбочали... Още в разговора с него се притеснила от 100 неща и затова отишла да си легне с него. По какви неща точно работи?

# 13 114
Аз вече го блокирах. А неговите истории не се изсипаха веднага преди първия секс, всичко ставаше постепенно и после осъзнах нещата.

# 13 115
Пиша тук, защото не искам да пускам самостоятелна тема, а и искам да остана анонимна. Знам, че сигурно ситуацията ми ще прозвучи тъпо и много незряло, но ето ме... Наскоро имах среща и последвали интимни отношения с мъж, когото познавам още от университетските години, т.е. отпреди 11-12 години. Той не е българин, от сирийски произход е. Навремето той беше първият човек, който ме заговори още на първия ми ден там. Беше харизматичен, но все пак тогава аз бях плаха и неуверена девойка и реших да не ходя на срещата, на която ме канеше, а и ми изглеждаше ненадежден. През тези години повече не сме общували много, само сме се виждали по разни партита и толкова. Междувременно той се беше оженил за някакво момиче от университета. Наскоро го последвах в социалните мрежи, а той започна да ми харесва снимки и публикации. Реших да му пиша от чисто любопитство какво се случва с него. Заговорихме се и той каза, че понякога пие кафе и чай на едно определено място и ако искам да отида. Във въпросния ден не бях свободна и нямаше как да се случи. На следващата вечер бях на фирмено парти и качвах сторита оттам. Той ми писа късно вечерта какво правя и каза, "ок, забавлявай се". На следващия ден много започнах да мисля за него и да се колебая дали да му предложа все пак да се видим. Събрах смелост и го питах дали иска да пием кафе, а той отговори, "Само ако ме каниш на среща, тогава да". На мен ми се стори интересна тази закачка и се съгласих. И така, излязохме, доста време прекарахме, може би три часа. Основно той говореше. Развел се е с онова момиче отдавна, но изглежда сякаш не е успял да преживее развода. Каза, че след това много е пиел, в момента е без работа, бил е в тежка дупка. Не ми хареса, че наричаше бившата жена "курва", била му изневерила. След това започна да разказва истории от университета, които после като останах насаме, малко ме изплашиха. Говореше за запои, как е стигал дори до реанимация заради напиване, как е въртял по няколко момичета едновременно и винаги си е търсил първокурсничка за гадже (явно с такава цел ме е заговорил и онзи първи път в университета), говореше как е въртял някаква търговия и постоянно имал пари, бил най-богатият студент тогава, имал даже бодигардове. Всичко това го разказваше с широка усмивка, сякаш е нещо много забавно и щур младежки спомен. Тогава най-много ме потресе като каза, че е бил любимец на преподавателите и е излизал с тях на купони и дори имал снимки на единия преподавател, с които мислел да го изнудва, ако не му пише добра оценка. Въпреки това, се съгласих да отидем у тях и правихме секс. Хареса ми, а на мен това рядко ми се случва и ми беше приятно да получа ласка и внимание. На следващия ден се чувствах леко зле, защото почнах да мисля как от това нищо няма да излезе, как той едва ли ще иска нещо сериозно, а и също аз не бях убедена, че го харесвам наистина, но все още живеех с мисълта за онзи човек отпреди и сякаш си позволих да изживея нещо, което съм искала още тогава, но не съм го изживяла. На другия ден се видяхме още веднъж и тогава вече почнах повече да се притеснявам като продължи да разказва тези истории. Относно отношенията ни той каза, че нищо не можел да обещае, но на мен ми даваше съвет "да пробвам и да си живея живота и да не бързам със заключения". На по-следващия ден ми каза, че ми е купил подарък, което също ме притесни, защото ми се стори твърде прибързано. Въпросната вечер аз имах един ангажимент след работа и той знаеше за него, но в последствие го отмених и когато му казах, че е отменен, той само написа "ок". На следващия ден изобщо не ми пишеше и накрая аз го питах как е, а той отговори, "горе-долу" и "не се тревожи за мен". По-късно вечерта ми писа, "ти каза, че искаш да се гушкаме, но не си направи труда да ми кажеш, че си си отменила ангажимента. Защо"... това вече доста ме притесни и му отговорих чак 2 часа по-късно като казах, че не съм искала постоянно да се натрапвам у тях и че отменянето е станало в последния момент. И така... той повече не желае да ми пише и ми каза, че не харесвал, когато си играят с него. Знам, че съм виновна и може би отстрани изглежда все едно съм си играла, но не е така. Просто много се притесних и също не можех да спра да мисля, че близките ми няма да го одобрят, ако някога въобще се задълбочат нещата. Малодушна съм, не мога да застана срещу близките ми, а и аз самата имах опасения за него. Знам, че сигурно това е най-благоприятният изход, но просто ми тежи смесицата от емоции и исках да споделя някъде. Трябваше още след първата вечеря да се прибера вкъщи, но не издържах. И аз си имам моите проблеми и във връзките никак не се справям, имам дълги периоди на самота и понякога най-малката форма на внимание ме кара да правя компромиси, а в случая вниманието беше и от човек, когото съм искала някога и към когото имах силен интерес. Сега ми е някак виновно, гузно и гадно, че съм престъпила някакви принципи, че евентуално съм подвела друг човек и така...

“ Не знам, просто явно съм глупава и самотна. Имам си някакви мои емоционални проблеми, боря се с тях, но явно трябва още време и постоянство. Първото ми влюбване беше във вербален насилник и май не съм успяла да си науча урока изцяло.”

Едни и същи постове четем, просто някои ги четем, а други като чуете сириец си представяте арабин, а той човека е кюрд.
Всяка удебелена дума говори за човек, който много добре разбира в какво се е въвлякъл сам и поради какви причини. Но мен ми е ясно, че всички тука сте перфектни и имате чудесни партньори.

# 13 116
Е, аз мога да болдна други, по-важни части от поста, които ти незнайно защо, пропускаш. След една камара притеснения, легнала с него. После продължила да се притеснява, че той нямало да иска нещо сериозно. Накрая се притеснила, че той си помислил, че тя си играе с него, а паралелно се притеснява през цялото време, че близките ѝ няма да го приемат. Сириец, кюрд или българин, все тая. Първият пост беше пуснат, за да каже, че се чувства виновна. Това не е осъзнаване на грешка. Ако той я беше потърсил, веднага щеше да хукне да се извинява лично. Сега вече го е блокирала, така че да се надяваме, че всичко е приключило.

# 13 117
Е, аз мога да болдна други, по-важни части от поста, които ти незнайно защо, пропускаш. След една камара притеснения, легнала с него. После продължила да се притеснява, че той нямало да иска нещо сериозно. Накрая се притеснила, че той си помислил, че тя си играе с него, а паралелно се притеснява през цялото време, че близките ѝ няма да го приемат. Сириец, кюрд или българин, все тая. Първият пост беше пуснат, за да каже, че се чувства виновна. Това не е осъзнаване на грешка. Ако той я беше потърсил, веднага щеше да хукне да се извинява лично. Сега вече го е блокирала, така че да се надяваме, че всичко е приключило.
Много добре знаеш, че не и е така. Тя много пъти обясни, че не е получила всичките червени флагове на първите три часа преди секса.
Разбирам, че за безгрешните е трудно да разбират грешките на другите. Разбирам също, че прекалено многото мисли в нечия чужда глава са непонятни. Ма чак в апокалипсис да живеем, защото момичето спало с някой и се терзае за това .. няма нужда.

# 13 118
Ако с това се приключи, е добре. Да стискаме палци, че той е приключил.

# 13 119
Моля ви, не се карайте заради моята тема! Благодаря на всички, които се включиха!

# 13 120
  • при късмета
Тя не се терзае, защото е спала с него. Терзаеше се за това, че евентуално няма да се повтори. Дано наистина да ѝ е дошъл акъла в главата, по Коледа стават чудеса

# 13 121
  • София
Ако с това се приключи, е добре. Да стискаме палци, че той е приключил.

А защо да не е?
За какво му е бивша състудентка, която от първата среща си ляга с него и мечтае да го запознава със семейството си, припявайки си сватбения марш!?

# 13 122
какви безгрешни партньори? той е надрънкал една кофа потресаващи глупости, а тя просто е искала да се пусне независимо от тях и в добавка си е съчинила бъдеща връзка

# 13 123
Скрит текст:
Много добре знаеш, че не и е така. Тя много пъти обясни, че не е получила всичките червени флагове на първите три часа преди секса.
Разбирам, че за безгрешните е трудно да разбират грешките на другите. Разбирам също, че прекалено многото мисли в нечия чужда глава са непонятни. Ма чак в апокалипсис да живеем, защото момичето спало с някой и се терзае за това .. няма нужда.
За много пъти не знам, аз лично чета с очите си и виждам, че повечето от нещата, които са я притеснили, са написани преди изречението
Цитат
Въпреки това, се съгласих да отидем у тях и правихме секс.
. Нямам представа защо ми казваш, че много добре съм знаела, че каквото съм написала не било така. Напротив, чета и коментирам казаното от авторката. Ти не знам защо намесваш някакви безгрешни, някакви идеални... някакви твои бутони ли се натиснаха, не мога да гадая. Тя не се терзае, че е спала с него, а че той не иска да ѝ пише и че е обиден от нейните "игрички".

# 13 124
Аз вече го блокирах. А неговите истории не се изсипаха веднага преди първия секс, всичко ставаше постепенно и после осъзнах нещата.
Добре, че си го блокирала, защото такива често опитват да пускат кукички на предишни жертви. При него най-вероятно не е за да те мине за секса, ами да се изгаври с теб, затова ти ги е говорил такива. Другото - колкото и с либерални разбирания да си, тегли чертата на мюсюлманин, особено пък чужденец, дори да не е вярващ. По ред причини, които многократно са писани във форума. ...Иначе те разбирам, трудно е да си сама, и без секс, трудно е да се намери подходящ мъж. Добре, че си се осъзнала. Имай си го като обица на ухото. ... Иначе те разбирам, трудно е да се сама, трудно е без секс, трудно е да се намери подходящ мъж. Добре че си се осъзнала. Имай си го като обица на ухото.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 14:13 от shadowpanda

Общи условия

Активация на акаунт