?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 625
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 13 125
То хубаво си го блокирала, ама тоя убавец знае ли къде живееш? Според мен ще те търси за още, докато мята примки за други шарани.

# 13 126
Повечето мюсюлмани искат просто да бодват. Много често даже се случва да се влюби момичето в тях, те да й говорят как ще се женят и ще имат семейство и от нищото мама и тате му казват или се жениш за наша или край с теб и той ок. И изведнъж зарязва нашето момиче. И тя страда. Много често срещано е това. Имам и преки наблюдения, моят ортодонт е сириец, много симпатичен мъж, супер добър. Както всичко беше наред даже го засичах с едно момиче няколко пъти и в един момент ми сервира, че заминава за Ирак и ще се жени. Трябва ли да споменавам, че няма да се жени за християнка? Просто при тях обичаите са други. Много по-различни. Ние дори и да успеем да преглътнем различия и вяра, те много, много трудно биха и то от страна на семейството им.

# 13 127
Предполагам за мюсюлманите жените не от тяхната вяра са за чукане и кеф.
За тях са ниско ниво жени. То и техните жени са им ниско ниво, пък какво остава за друговерци.

# 13 128
Ако с това се приключи, е добре. Да стискаме палци, че той е приключил.

А защо да не е?
За какво му е бивша състудентка, която от първата среща си ляга с него и мечтае да го запознава със семейството си, припявайки си сватбения марш!?
За секс, за пари.

# 13 129
Приемам всяка критика, но не разбирам защо, ако спя с някого, това ме принизява? Не говоря за в неговите очи, а по принцип. Не разбирам какво лошо има жена да спи с някого, ако иска. Не мисля да се пазя за никого само и само да не ме помислел за сериозна.

# 13 130
  • София
Проблемът не е да спиш, с когото решиш, а да не очакваш сериозна връзка от всеки,  с когото го правиш

# 13 131
Не знам, за мен не е приемливо с пияница и изнудвач, но ти както прецениш.

# 13 132
  • София
Сирийците не са непременно мюсюлмани, нито непременно араби. Много забихте. И не му е проблемът в религията, ако я има изобщо, а че е ходещ червен флаг, сам признаващ, че е в дупка и неудачник в брака и живота, явно леко инфантилен, опитващ се на зряла възраст да си върне студентските купони и пак да е еб@си пича в очите на двайсетгодишните празноглавки. И е много вероятно пак да подхване авторката, щото веднъж вече му е пуснала, а това все по-рядко ще му се случва. Така че едно голямо блокиране и това е, детинска история. Да мислим практично - ако сексът е бил добър, приемаме, че сме на плюс от цялата сага Simple Smile

# 13 133
Приемам всяка критика, но не разбирам защо, ако спя с някого, това ме принизява? Не говоря за в неговите очи, а по принцип. Не разбирам какво лошо има жена да спи с някого, ако иска. Не мисля да се пазя за никого само и само да не ме помислел за сериозна.
Проблема не е че си спала с някой.
А в избора.
След толкова писане, пак нищо не си разбрала.

# 13 134
  • София
Според мен ще я потърси пак. Играе игрички и вменява вина, за да може следващия път да се примирява с още по- кофти поведение. Лека- полека. Капка по капка.

А относно подигравките за криминалните истории - искам да кажа, че това, което сме чели по книгите, се случва и до днес. Имам и кратки, но показателни наблюдения върху една компания, в която имаше араби. Момичето ми разказваше - те са лекари,журналисти, не са прости, обаятелни, но паднеш ли им, си сглупила. Разделила се с единия съвсем кротко и от ръцете на този светски човек, правещ докторантура, започнали да излизат много агресивни писания, рисунки на нея без ръка, без крак. Психария пълна. Разпространяваше много гнусни слухове за нея из университета. И още куп неща.
Един друг, който ме знаеше само по име, искаше да ме черпи, на което отказах. Тръгна да обикаля заведението и да разпитва какво пия. И беше намерил. Повече не го видях, защото спрях да се събирам с тази групичка българи, които очевидно бяха много по- широкоскроени от мен. Същият ми пише през 3-4 месеца по фб от нови и нови профили вече 8 години. Как си? Ехо, не четеш ли - как си.
Нека съм консерва и с предразсъдъци.

# 13 135
  • при късмета
Сама се принизяваш, не ние. Няма нищо лошо, също като него някоя жена да мине мъж ей така, за секса. Твоите собствени разсъждения като последствие или очаквания от това преспиване те принизяват, не самия секс. Ако го смяташе за просто секс, нямаше да има нищо лошо, но нямаше и да напишеш целия ферман с притеснения

# 13 136
  • София
Само да вметна, че нито сирийците, нито кюрдите са араби. Въпреки че първите говорят арабски. А немалка част от тях са християни.

# 13 137
  • при късмета
Християните вече са малка част. Преди няколко дни, покрай конфликта гледах репортаж, че при идването на власт на бащата на Асад християните са били над 2 милиона. Понастоящем, въпреки, че сами казват, че никой не ги задължава да се забраждат и няма забрани да си изповядват религията, са около 300 хиляди.

# 13 138
Според мен авторката още като е отишла на среща с този го е направила с идеята, че ще се стигне до секс и нищо от наприказваното от него не е било от значение, и малки кученца да и беше разказал, че е бесил, пак щеше да иде у тях и да правят секс. Което, авторке, е супер непредпазливо, не може така да ходиш у хората. Не знаеш с кого живее, сам ли, с някого ли, тоя е безработен, може да има съквартиранти. Неангажирашия секс също си има правила, жените сме физически уязвими и това е отговор на въпроса ти, защо не може да правиш секс с всякакви, не защото те принизява, ами защото ще си навлечеш  беля.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 15:41 от Iris04

# 13 139
Според мен авторката още като е отишла на среща с този го е направила с идеята, че ще се стигне до секс и нищо от наприказваноъи от него не е било от значение, и малки кученца са и беше разказал, че е бесул, пак щеше да иде у тях и да правят секс. Което, авторке, е супер непредпазливо, не може така да ходиш у хората. Не знаеш с кого живее, сам ли, 6 някого ли, тоя е безработен, може да има съквартиранти. Неангажирашия секс също си има правила, жените сме физически уязвими и това е отговор на въпроса ти, защо не може да правиш секс с всякакви, не защото те принизява, ами защото ще си навлечеш  беля.
Впрочем още една ситуация на моя позната, излязла с някакво момче уж познати. Той й казва да се качи с него, че си забравил портмонето и тя се качва. Познайте. Заключва я и не я пуска да си ходи. Тя специално е изкарала огромен късмет. Но друга моя приятелка изобщо не е имала такъв късмет, подобна случка, но включва изнасилване. Само че тогава е била тийнка.
Правете си изводите трябва ли да имаш доверие на сляпо, само защото си си казал няколко приказки с някого.

Общи условия

Активация на акаунт