?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 596
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 13 140
Значи някой ти разправя, че е безпаметен пияница и изнудвач,  виждаш, че е озлобен на бившата безработен и отиваш да спиш с него, че защо? 
А сега за какво е темата?
Блокирай го, изтрий му телефона и забрави за тоя глупав и необясним епизод от живота си.

Жените кълват на настървени срещу бившата, “проформа” живущи с настоящата, “разделени заедно” и тЯм подобни.

# 13 141
Никой не те упреква, че правиш секс, ако искаш, всяка вечер можеш с различни. Въпросът е първо да си в безопасност на всяко ниво и второ, да нямаш очаквания към мъжете.

# 13 142
  • Sofia
Сигурно кълват и на заети. Един, който опитваше де ме сваля ми обясняваше как още обича бившата си . WTF искаш от мен тогава?

# 13 143
  • Поморие
Как ще реагирате ако съпругът ви ви каже " ако някой ден поискам трето дете, няма да карам теб, знам, че не искаш"? Тоест човекът толкова си е повярвал, че е Дон Жуан и смята харем да си прави, като в ориента, където си взимат жена след жена, за да имат повече наследници?!😅🤦🏼‍♀️За какъв трябва да се взима такъв човек? И това ли е поредният червен флаг, насред цялото море от червени флагчета? И то го казва човек, който едва се справя и с трудностите по едно дете.
Иначе аз с децата съм приключила, без значение как ще се развие живота ми. Евентуално дори и с любовта смятам да приключа.

# 13 144
  • Пловдив
Как ще реагирате ако съпругът ви ви каже " ако някой ден поискам трето дете, няма да карам теб, знам, че не искаш"? Тоест човекът толкова си е повярвал, че е Дон Жуан и смята харем да си прави, като в ориента, където си взимат жена след жена, за да имат повече наследници?!😅🤦🏼‍♀️За какъв трябва да се взима такъв човек? И това ли е поредният червен флаг, насред цялото море от червени флагчета? И то го казва човек, който едва се справя и с трудностите по едно дете.
Иначе аз с децата съм приключила, без значение как ще се развие живота ми. Евентуално дори и с любовта смятам да приключа.
За моя мъж означава, че няма против да си осиновим дете. За твоя - не знам.

# 13 145
Къде иска трето , като две не гледа .Кажи му "добре" и не се разправяй.

# 13 146
  • Далечният изток
А, той има едно, но може да поиска трето?!
Офф този твоя мъж продължава ли да те учудва, щото нас изобщо...

# 13 147
  • 🌊
Балканския Регър Таргериен, ама нито за него завърши хубаво, нито май за твоя мъж

# 13 148

Joy

Ами ясни са нещата. Да, червен флаг е. Директно ти заявява, че ще те разкара и ще ти изневери. Нищо чудно и да го прави.
Приключвай, ако си финансово зависима си работа по тази част.
Може и още отсега да го пуснеш да търси жена, която да му роди трето.
Такъв "мъж" ти си избрала. Или го  търпиш или не.
Избора е винаги твой.
Иначе да, има мъже само правят бебета, но в отглеждане и грижи не ги бива.
Не са виновни те напълно, а жените които избират такива негодни хора за партньори си носят последствията.

# 13 149
Блонд, звучиш като майка ми, която цял живот се жалваше от баща ми, той такъв, той онакъв, аз горката. Ами ти, джанъм, какво правиш с него? Защо търпиш? Харесва ти даде вкарваш в драми и филми? То хубаво, ама после да не се чудиш децата ти защо наемат желание да ви виждат. Каква валидация търсиш, да ти кажем и ние, че е з@дник? Ти нима не го виждаш. Въпросът е какво ще направиш за да промениш ТИ ситуацията. Той може да си е з@дник колкото си иска, щом има кой да му търпи мурафетите.

# 13 150
  • София
Не е толкова лесно да си вдигнеш партакешите с 2 малки деца.

# 13 151
Така е, но при наистина нагло отношение и ежедневни проблеми е единствения верен изход. Разбира се, поемаш рискове, и то много. Вкл. децата да се озоват при баща си в някакъв момент от бъдещето и още 100 неизвестни. Обаче така върви живота - вървиш напред. Или иначе - седиш и преглъщаш вечно. Защо да го правиш? Не знам.

# 13 152

Аз бих спряла да пиша в хиляда различни теми колко ми е трудно и бих се мобилизирала да си направя живота хубав. За теб не знам... Явно изпускаш парата и си кюташ.

# 13 153
Кажи му, ти по-добре наличните гледай. Ти какво отговаряш на тия нелепости? Забравила съм точно твоя агресивен ли беше, ако не недей да му, мълчиш. Такива са и страхливи., ако го срежеш, ще свие перки. Трето, моля ти се. С две издръжки  не знам коя ще ти роди трето, така му кажи.

Не всеки е готов да си вземе двете невръстни деца и да опъва сам , като освободи  баща им да търси нови пасища. Така че, докато не се почувстваш достатъчно стабилна, за да останеш сама, просто го режи и толкоз.

# 13 154
Червените флагове бяха сред предишните ти разкази, това си е голямо, червено платнище.

Общи условия

Активация на акаунт