КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 077
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • оттам, откъдето започва България
Тази акция е за такива като нас, които ежедневно си пазаруваме от Кауфланд. Simple Smile

# 421
И аз пазарувам често от Кауфланд, точно затова не всеки път стигам до 20 лв. А и не пазарувам само от Кауфланд. Повечето им игри и участия са ми странни...От друга страна, имам доста точки- можеха да измислят нещо като "4 точки=1 участие".🙂
Относно връщането. Бях харесала гофретника със сърца. Не че си нямам гофретници, даже имам няколко (даже всичките се използват), но и на този му се чудех.😅 Отказаха ме с новата си политика дори да го погледна.😜 Реално досега не съм връщала никога гофретник, но бях по-склонна да "развържа кесията", както каза някой по-назад. Връщала съм и стока често, да, обаче стоката си е била в изряден търговски вид. Кауфланд са си направили сметките, но и клиентите им също могат да правят сметки.🙂

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 15:19 от dolce miele

# 422
Дрехи и текстил може да пробваш и върнеш, ако не ти стане, не ти хареса..
Друго е да върнеш фритюрник или скара след като "не са ти харесали картофките или кюфтетата" ..🙂
Със сигурност са претеглили плюсове и минуси на новата политика и със сигурност са преценили, че ще са по- печеливши 😉
Сигурно след Годишната инвентаризация намаляват драстично именно И стоки, които нямат първоначален търговски вид (разкъсани опаковки и т.н.), които никой естествено не иска да си купи на редовна цена...
Точно така-днес бях в магазина и стелажа с намаления преливаше от стоки без капачки,с липсващи такива и аз намазах с един прах Персил колор,60пранета за 17лв.и Рексона стик за 3лв. 😊

И аз я видях тази глупост за пазаруването 5 пъти ×20лв...Но реших да не тормозя касиерката,мн тъпо ми се видя.И накрая сметката ми беше 90лв...Щях да се уредя с 4 точки,ако го бях направила.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 15:23 от believe_

# 423
Специално за Долче Heart

И да питам, има ли при вас от мокрите кърпички Уикис?

# 424
  • София
Ако става дума за бебешките къпрички - в Студ. град има.
Но са ги сложили над етикет за подобни от 6 - 7 лв и хората ги отминават. Аз вземам винаги по 1 пакет - да има, вървят покрай внуците.

# 425
А на Дав каква цена са нафраскали, ужас…
В ДМ 150 мл е 6.75 лв, а тук 200 мл 13.29 (50 мл разлика и двойна цена)…

# 426
Дева, много благодаря!🤗

# 427

Има различни видове от 200мл и са на различни цени, едните значтелно по-евтини от другите.

# 428

Има различни видове от 200мл и са на различни цени, едните значтелно по-евтини от другите.

Говорим за вида Advanced Care Invisible Dry.
Цената в Кауфланд е двойна Simple Smile

# 429
Добре че на нас ни харесват дезодорантите на Бевола. Наистина са сложили ужасна цена на някои други марки дезодоранти.
Купих си от дозаторите за фолио по 1,99 лв- на първо "четене" е ок. Влудява ме, когато излиза цялата ролка от картонената опаковка- този дозатор се заключва. Дано зъбците издържат.
Имаше от всичко, което ми трябваше, доволна съм.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 23:30 от dolce miele

# 430
Днес Стоичков има РД, Кауфланд няма ли да черпят? Cake

# 431

Видях само, че певачката Дара ще идва на пекарната. Нали рекламира понички сега.
Щяла да раздава автографи при поничките.
Не обърнах внимание обаче днес ли или друг ден.

# 432
Чалга ли е тази Дара? Външният ѝ вид натам ме насочва.

# 433
  • София
Вход свободен на 8 февруари: Рожденикът черпи!
https://www.facebook.com/HallHristoStoitchkov/videos/688159573390171
Скрит текст:
Зала на славата "Христо Стоичков" / Hall of Fame Hristo Stoitchkov
Вход свободен на 8 февруари: Рожденикът черпи!
По повод рождения ден на най-добрия български футболист Христо Стоичков Зала на славата „Христо Стоичков“ обявява вход свободен на 8 февруари. Заповядайте, за да се насладите на най-ценните трофеи в кариерата на Камата. Нашият екип е готов да ви разкаже историята на всеки един експонат. Обещаваме, че ще предизвикаме положителни емоции у вас поне 58 пъти!
Очаквайте още изненади от Зала на славата „Христо Стоичков“ през месец февруари!
🏢 Адрес: София ул. "Сребърна" 2 до мол "Парадайс"
⏱ Работно време: всеки ден от 10 - 19 часа.
🎁 Може да закупиш спомен от феншопа към залата.

# 434
Чалга ли е тази Дара? Външният ѝ вид натам ме насочва.
Не, ама на вид вярно  се докарва за такава.

Общи условия

Активация на акаунт