Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е подходящо да започнете захранването на бебето?
Какви са препоръките за къпане и грижа за кожата на бебетата?
Какви са препоръките за грижа при никнене на зъби?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е подходящо да започнете захранването на бебето?
-
Какви са препоръките за къпане и грижа за кожата на бебетата?
Препоръчителните продукти за къпане и грижа за кожата на бебетата включват марки като Mustela, Urage, Chicco и други. Важно е да избягвате прекомерното къпане и мазане, тъй като кожата на бебето трябва да диша. За крустите някои майки са използвали кремове, но е важно да се отбележи, че те трябва да изсъхнат и паднат сами.
-
Какви са препоръките за грижа при никнене на зъби?
-
Какви са препоръките за грижи при реакции след ваксиниране на бебета?
-
Кои са препоръчителните марки козметика за бебета и как да избера най-подходящата за нуждите на моето бебе?
Много ви мислим, скоро ще ви е зад гърба!
През деня не ми пречи като цяло, гушкаме се и не ми тежи. Таткото се включва с храненето от шише, главно сутрин, когато ме оставя да си доспя. За сега има средно по 2 нощни хранения, като в отделно случаи, може и да бъдат 3. Доста ми се спи нощем, особено като всяко хранене е поне 40-50 минути, ама като я взема и тя почне да ми промлясква насреща сладко, направо ме разтапя!
Ако върже повече от една дрямка от около 1.5 часа дневно, добре ще е 😀 Всичко друго е задрямване за 10-20 минути, последван от часове мрънкане, ядене, рев и усмивки
. Страшно много се измени от раждането, направо е като друго бебе. С много любов си спомням за онези три дена, в които бяхме самички в болницата и се учех как да я държа на ръце и се чудех как се кърми. Дори съм решила от сантименталност, да купя същото чувалче като от болницата..толкова ми е мило!