Кафеавтомат – заслужава ли си и какъв да изберем. Тема N⁰4

• 22 997
  • 372
  •   1
Отговори
# 360
Какво е млякото?
Ползвайте обезмаслено или такива, на които пише "бариста".
Alpro имат такива ядкови млека.
Използвам пълномаслено.Но сега последните 2,3 пъти няма пяна,преди си имаше доста .

# 361
  • село в ямболско
Марияна от кога е машината?

# 362
Марияна от кога е машината?
От три месеца я имам,но е втора употреба

# 363
  • село в ямболско
При мен спря да разпенва млякото. Някъде след 1г

# 364
Пяна се образува в млякото чрез вкарване на въздух, разглобете накрайника за мляко и старателно почистете, твърде вероятно някоя малка дупчица се е запушила.

# 365
Пяна се образува в млякото чрез вкарване на въздух, разглобете накрайника за мляко и старателно почистете, твърде вероятно някоя малка дупчица се е запушила.
Уж изчистих.Дали проблема не е в каничката ,дали се продават такива

# 366
  • село в ямболско
Едва ли е в каничката .

# 367
Качете снимка да видя, но принципа е ако само загрявате млякото без да вкарвате въздух няма пяна, а просто топло мляко.

# 368
Момичета,помагайте...
  В търсене съм на кафеавтомат или кафемашина,които да правят хубаво кафе.Не държа на допълнителни екстри,пием по 1 кафе сутрин и искам да е с хубав каймак и вкус.Бюджет около 550 лв.

# 369
Момичета,помагайте...
  В търсене съм на кафеавтомат или кафемашина,които да правят хубаво кафе.Не държа на допълнителни екстри,пием по 1 кафе сутрин и искам да е с хубав каймак и вкус.Бюджет около 550 лв.
Нали знаете, че хубаво кафе за едни е едно, а за други-съвсем друго.
Аз харесвам класическо еспресо и рядката течност с белезникава пяна от автоматите не може да го замести.
На Вас пък точно това може да Ви харесва. Различни кусове и нито един не е грешен.
Има един куп клипове в YouTube, където можете да изгледате  за съответната машина, която сте набелязали, какво какфе прави.

# 370
Опитвам се да избера базов модел и се чудя между Gaggia и Делонги. Последните 5 години бях с базов модел на Делонги и като цяло бях доволна, с изключение на много шумната мелачка. Сега се бях спряла на De'Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B, но пих кафе от нея и определено не ми хареса. Предполагам, че беше от кафето, но беше достатъчно да започна да се оглеждам и за други машини.
Търся прост кафеавтомат, по възможност без тъч скрийн, система за мляко не ми трябва. Да е лесен за употреба и не е много шумен. Ако има потребители, които са използвали и Gaggia и Делонги, ще съм благодарна за сравнения и препоръки. Моделите без тъч не са толкова много, така че мога и направя компромис с това.

# 371
По-назад съм писала за Делонги Магнифика.Другата не съм я виждала.Дано Ви помогне да се ориентирате.

# 372
Качете снимка да видя, но принципа е ако само загрявате млякото без да вкарвате въздух няма пяна, а просто топло мляко.
Снимка на млякото ли?

Общи условия

Активация на акаунт