Прахосмукачка робот - 24

• 54 349
  • 776
  •   2
Отговори
# 630
  • 1st floor
Тоест имаш съмнение, че е оригинален ли?

# 631
Не мога да изкажа съмнения дали е оригинален, защото нямам ценза за това. Но определено моя не излезе качествен. Този, който си беше в робота си беше перфектен. Само да не бях го напънала да го затварям без филтъра. Grinning

# 632
Здравейте, изчетох колкото можах от темата. Имаме mi robot vacuum mop essential. Преди година се появи проблем,основната етка започваше да се върти без робота да се движи и може да спре само, ако я издърпаш механично. От време на време пък се оправяше, но не чистеше добре т.е. боклука оставаше по четката. Накрая го зарязах в един шкаф. Преди два дни го извадих пак да пробвам. Ресетнах настройките и сложих да се зарежда, пуснах да чисти, но пак не събираше. В крайна сметка поръчах нова главна четка. Вчера я сложих, първо пак се завъртя неспирно. Махнах, сложих отново и ...тръгна. Чистеше добре, от задните отвори духа въздух, но... боклука не влиза в контейнера. Задържа се по четката и като се насъбере много пада на пода. Видях отговори на подобен проблем  - за продухване. Но те са за Роборок и там има отвор при самия контейнер. Имаше някъде назад и за подобен на моя ,че трябва да се отвори и вътре някъде да се почисти, но ако някой може да ми обясни по_подробно или покаже снимка. Освен това от отворите доста силно духа, а четох те да се провеярт дали не са задръстени. Имате ли идея какво може да е  и дали може вкъщи да се поправи? Благодаря!

# 633
  • Перник
От понеделник съм щастлив собственик на Xiaomi S20+ Simple Smile Харесва ми как чисти, доволна съм и от мопа, нищо, че аз и пера парцалчетата Simple Smile Не е шумна, не се блъска в мебелите, не се заплита в пердетата.
Имаме 2 котки, които излизат и на двора и в този сезон следите от лапички по пода ме побъркваха. Тя се справя с тях перфектно. По-сериозни петна по-скоро замазва, може би с повече вода би ги изчистила, но засега си я ползвам с настройките по подразбиране. Най-важното ми е, че не пада по стълбите Simple Smile В инструкцията пише да не се слага препарат в контейнера, както и водата да не е топла, за да не деформира пластмасата.
Консумативи смятам да си поръчам от Алиекспрес. Там ако не са оригинални, не знам къде Grinning

# 634
Честито, моята също е S20+, купих си допълнителни мопове, филтри и четки точно от Алиекспрес.
За момента не съм ги ползвала, но не виждам никакви разлики с тези, които са част от комплекта, с който дойде прахосмукачката.

# 635
И аз в отбора на S20+, засега не съм ползвала мола, но от прахосмучене съм доволна. Нивото на шум също е добре.

# 636
Аз поръчах консумативи от Али Експрес миналата година. На вид го докарваха като истинските. Като дойде време да ги ползвам, се оказа, че четката има минимални разлики с оригиналната и вдига доста повече шум от нея...

# 637
  • 1st floor
Аз затова помолих за линк, ако някой е доволен. От там не мисля, че мога да отсея кое е добро и кое не.

# 638
  • София
И аз да кажа за кръглите моп парцалчета.
Купените от Алиекспрес са като че ли една идея по-дебели. Пасват идеално, въртят се без грешка, но не съхнат докрай за същото време като оригиналните. Не е драма, то времето за сушене се регулира или може отделно да се сушат, но това ми направи впечатление.

От торбичката засега съм доволна. Видимо е същата като оригиналната, пасва перфектно, няма луфтове, не пропуска.

Още не съм сменяла четки и филтри, нямам мнение за тях.

Виждам, че ето от този магазин съм поръчала, но сега цените са по-високи.

# 639
Аз поръчах консумативи от Али Експрес миналата година. На вид го докарваха като истинските. Като дойде време да ги ползвам, се оказа, че четката има минимални разлики с оригиналната и вдига доста повече шум от нея...
И моят опит с основната четка е такъв. Вдига много повече шум от оригиналната. Парцалите за мопа пък се захабяват много по-бързо от оригиналния. И от Али експрес и от Тему и от разни бг сайтове ми е такъв опита.

# 640
А каква е гаранцията, че ако си поръчам от Мобисектор примерно не са пак от там?

# 641
  • София
Аз си поръчвам консумативи от тук и съм доволна - https://www.citytel.bg/tarsi?search=Xiaomi+e10

# 642
Благодаря за линка lorsun. За съжаление няма главната четка за моя робот, Roborock S7. Искам да я сменя тази тракащата от Тему. Ще следя дали няма да се появи.

# 643
Minnie.Mouse, поръчвах от този търговец https://a.aliexpress.com/_EuCkZL6

# 644
Благодаря, Сладкодъвка.

Общи условия

Активация на акаунт