Отговори
# 285
Да може да има  аналитичен , дълбоко психологичен и т.н смисъл и  подтекст Да всяка работа с честен труд е на почит  , но чистата визуализация на Сейран като клоун не ми хареса И най-тъпото е , че внушиха съжаление към Сейран още преди да са излъчили серията  Отвратителен е този ОГМ
И като контрапунк естествено се пуска Мерт/Ферит

# 286
Ама,Еве,ти май ме четеш като дявола евангелието
Ако имаш желание,пак прочети какво съм написала

# 287
Само с една серия ще изтрият доброто намерение /ако е имало изобщо такова/,което чрез интервюто дадено от Сейран имаше за цел да предпази младите момичета,да надигне глас срещу несправедливостта и безумието в патриархата на старите турски кланове,да предизвика жените да не се продават и да бъдат силни и независими,
В момента,в който гледат хиляди ще се запитат-това ли ще стане с мен?Струва ли си?Трябва ли?
Не казвам,че да си изкарваш парите с дрехи на клоун е нещо лошо
Но,точно в тази професия,костюм и визия има нещо много символично и много стряскащо
Трябваше да измислят нещо друго
Не биваше да принизяват образа на образовано младо момиче до този вид
Тя можеше всичко друго да работи и да се съвземе постепенно
Циганията в мозъците на сценаристите е във вихъра на лудостта си

Пак те прочетох, Вал Grinning

# 288
Понеже гледам по БТВ-то 11еп. По БтВ е 21еп .. та там Пельо вика на леля си Гюлгюн, че си е мечтаела някой ден да са женени и да имат син и да се казва Берк 😁
Ето как ще се казва бебчо 😁

# 289
  • Ямбол
Понеже гледам по БТВ-то 11еп. По БтВ е 21еп .. та там Пельо вика на леля си Гюлгюн, че си е мечтаела някой ден да са женени и да имат син и да се казва Берк 😁
Ето как ще се казва бебчо 😁

Хаха и аз това тъкмо гледах 😂

# 290
# 291
Най-странното е, че се намериха хора и тук, които пак Сейран обвиниха за днешната ситуация в мола Grinning
Пак не давала добър пример, ти да видиш Stuck Out Tongue Winking Eye

И къде точно казвам,че Сейран не дава с.добър пример?
И,че я обвинявам за ситуацията в Мола?
Не обвинавам ли сценария с поста си?

# 292
# 293
Гледах сега и аз по БТВ стори, онази не играе толкова зле в началото. Сега се сетих, че сцената с Гюлгюн, тогава, когато я гледах за първи път, ме жегна.

# 294
Мерт подремва ли си или е изпаднал в дълбоки размисли за живота си и кариерата си с тази пластмасовата до него Joy

# 295
Аз вече се настройвам за трагикомедия в Петък😁 ще се смея... ще плача... и мъжът ми накрая ще ми даде жълта книжка😁😁😁🍾🍾🍾

# 296
  • Ямбол

+1 хаха ще има да смеем с рибка.
Аз обаче не мога да си обясня защо Феро ще купува балон сърце на тази...... 🐴 Само и само да ревнува Сейро ли? Ей тази  
" кобилка"дано не ни изнерви като името си 😂  Пелоджум и тя навсякъде страшна е значи...не и ли тежи корема се чудя 🤔 тя трябва да ражда вече тръгнала по моловете.Сметка и тя ще държи все едно "женена" горката 😂😂😂

# 297
  • София
Мерт подремва ли си или е изпаднал в дълбоки размисли за живота си и кариерата си с тази пластмасовата до него

На всички снимки на масата, докато чакат, изглежда все едно му е супер скучно.
Ей, една снимка на Афра не излезе, дето да се вижда като хората.

Звездичка, лошото е, че това се пада другия петък...

# 298
Джанъм "Малоумника и тн" през моите очи 37-52 еп

Любимия  ми моод - Да свърши че да си ходим : Чаалар Ертурул ама напоследък много често го виждам и на нашия сет де ;д

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 21:51 от x BlackRose x

# 299
Мерт подремва ли си или е изпаднал в дълбоки размисли за живота си и кариерата си с тази пластмасовата до него

На всички снимки на масата, докато чакат, изглежда все едно му е супер скучно.
Ей, една снимка на Афра не излезе, дето да се вижда като хората.

Звездичка, лошото е, че това се пада другия петък...
Значи този Петък ще тренирам и следващия направо си запазвам място на Четвърти километър в лудницата 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт