Отговори
# 225
  • Яко в Матрицата...
Феро бей е най-големият клоун в това дизи 🤣

# 226
  • София
Според спойлерите

Скрит текст:
Кязъм ще е прострелян, паралел пак. Сейран отива в болницата, облечена като клоун, защото няма време да се преоблече. Там нашият супер мъж я вижда.

# 227
Някой вече да казва края на сериала, че не се издържа Joy

Както казваше Емир К
От дъното има и още по голямо дъно сигурно него чакат ✅🤘🏻

Нищо не ми говори, пък и не съм го видяла още.

Да не става въпрос за Емир Козджуолу от Черна любов - един от да харесваните злодеи.

Знам за кого ми говори, исках да кажа, че не съм видяла дъното още, ама поне да беше казала какво е дъното.

# 228
Само с една серия ще изтрият доброто намерение /ако е имало изобщо такова/,което чрез интервюто дадено от Сейран имаше за цел да предпази младите момичета,да надигне глас срещу несправедливостта и безумието в патриархата на старите турски кланове,да предизвика жените да не се продават и да бъдат силни и независими,
В момента,в който гледат хиляди ще се запитат-това ли ще стане с мен?Струва ли си?Трябва ли?
Не казвам,че да си изкарваш парите с дрехи на клоун е нещо лошо
Но,точно в тази професия,костюм и визия има нещо много символично и много стряскащо
Трябваше да измислят нещо друго
Не биваше да принизяват образа на образовано младо момиче до този вид
Тя можеше всичко друго да работи и да се съвземе постепенно
Циганията в мозъците на сценаристите е във вихъра на лудостта си

# 229
И на мен ми е жал за Рамо...
Сигурно не си е мислил, че някога ще снима толкова нелеп сценарии ..
Какви ли лъжи са му казвали като е подписвал договора?
Ще имаш сцени само с 2-3 момичета
То станаха 100 бе братче..
Сигурно и самият той се отвръщава вече

Още няма сто Joy

# 230
Феро бей е най-големият клоун в това дизи 🤣
Под прикритие !

# 231
  • Яко в Матрицата...
Отнех му короната на Феро, няма как … Ще си го търпим като палячо… Дано Пелката да му разкаже играта насред AVMa, та новата да го хареса още повече и съвсем да се отърве Сейран.

# 232
Вал, пак те подкрепям в мнението ти.Сейран е красива, знае два езика и е бившата снаха Корханова...няма как в 17 милионен Истанбул да няма и един враг или достоен противник на Корхан. Някой който не го е страх да даде работа на Корхановата снаха. Гюлгюн, добрата свекървипка- 30 години по приеми ходила и не е завързала нито едно приятелство през което да може да помогне на снаха си да си намери достойна работа? За балоните и Ферит съм без коментар и то не защото подарява балон, а защото не е познал жена си. Да бе! Тея зелени очи които му се привиждат на всяко място, тези плътни устни впити в неговите. Зарежии! Няма мъж който е обичал, да не си познае своето!
Мерт е секс от всякъде с чувалите беше секси, ама на снимката на тоя стол с костюма е 🔥  
Само с една серия ще изтрият доброто намерение /ако е имало изобщо такова/,което чрез интервюто дадено от Сейран имаше за цел да предпази младите момичета,да надигне глас срещу несправедливостта и безумието в патриархата на старите турски кланове,да предизвика жените да не се продават и да бъдат силни и независими,
В момента,в който гледат хиляди ще се запитат-това ли ще стане с мен?Струва ли си?Трябва ли?
Но,точно в тази професия,костюм и визия има нещо много символично и много стряскащо

# 233
Ей го на.. най-големият палячо..
И хич не се прикрива даже 😂
https://vm.tiktok.com/ZGejjdatE/

Италианката гледала 2 епизода от сериала и казва, че химията между Афра и Мерт е страхотна и че сериала е много добър. Само дето един епизод бил 2 часа, колкото един филм и нямала време да гледа и другите серии.. но щяла да го направи.
Много хора са я питали за Пелин и нейния характер и тя отговорила, че щом имаме реакции към героинята,значи момичето си върши добре работата 😂😂😂

# 234

Клоун- има много значения (символика), но може би е подходящ този "Сега се смей, после ще плачеш".

# 235
Щом облякоха Сейран като клоун, вече тотално дъно достигнаха 🤢🤢

# 236
  • Яко в Матрицата...
Ама какъв е проблемът Сейран да е аниматор и да забавлява малки деца?! По-достойно нещо няма да намери 🫠 Аз пък харесвам това превъплъщение.

# 237
Ама какъв е проблемът Сейран да е аниматор и да забавлява малки деца?! По-достойно нещо няма да намери 🫠 Аз пък харесвам това превъплъщение.
Ако не стоеше Феро срещу нея и на мен би ми харесало. Това какво е ? Сравнение? Докъде стигна без Корханови ? Че и точно от нея ще купува балони. Тази новата няма да иска балони , а диаманти. Нали е голямата работа.
Сама по себе си идеята за клоун я харесвам , ама не при тези обстоятелства. Стават смешни .
Изобщо няма да се учудя , Ферит да знае че е тя и нарочно да е там с новата.

# 238
Рени, то няма лошо. Момичето си изкарва прехраната честно. Не е като Палячо бей, той освен да харчи парите на дедето, друго не знае. Лошото е, че за Сейран пишат само гадости, докато  за Пялячо бей не е така. За него само барове, мацки, свалки, Animal FishAnimal Horse по никакъв начин не виждам да му е гадно.

# 239
  • София
За него само барове, мацки, свалки, Animal FishAnimal Horse по никакъв начин не виждам да му е гадно.

Това е много добро JoyJoyJoyJoy Ще го ползвам и аз вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт