Отговори
# 255
Разправят, че имало 1 клоун и 1 аниматор.. Сейран е била аниматора, а Ферит купил балона от клоуна..

Мерттт 🥹🥹🥹
Скрит текст:

# 256
  • Ямбол
Аз бях чела един спойлер :  Незнам вече на какво да се вярва 🤷 Най-добре да гледаме и ще разберем за какво става въпрос в крайна сметка 🙂 
Скрит текст:
Който гласеше,че Невра ще стане приятелка на Сейро и заедно ще дадат урок на Феро Бей.Невра въобще нямала да харесва Ферит понеже е знаела какво е причинил на Сейран и каква слава му се носи.А Феро ще я използва за колекцията си и да дразни Сейран.Когато Сейран вижда Ферит с Невра щяла да припадне и Ферит щял да и помогне

# 257
Из мислите на Мерт: " Дай тоя телефон да се снимаме, че няма време " 😂😂😂
https://twitter.com/ponyogiz/status/1744383728325988504?t=A8cBjT … b3k9bZ_i3_tQ&s=19

🔥🔥🔥🔥🔥

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 18:35 от Kirilovaa98

# 258
Точно негови.
Ренко , Каан си е Каан а Емир направо беше още един път върху това което можеш да видиш и репликите и всичкото много често му ползвам репликите като искам да се отвратя от нещо.

# 259
И аз не мисля, че е недостойна работата като клоун или удрят дъното. Дъно щеше да е, ако бяха облекли Афра като някакъв плод/зеленчук, животно или колбас.

Изглежда ми, че Буче и Мерт се забавляват. Явно са в добри отношения все пак.

# 260
Добър вечер момичета Heart
Диди мерси за новата тема  Flowers Rose  Flowers Rose   Flowers Rose
Ей какво направихте вие бе Simple Smile не мога да ви насмогна на темпа на писане Kissing Heart  Аз едва предната тема прочетох ,а вие и  новата сте я преполовили  почти Simple Smile
Много интересна дискусия сте подхванали в миналата тема ,но аз сега ще си наваксам с четенето на тази и след това ще си споделя мнението .Simple Smile
Ааа и само да кажа ,че изгледах 2-я фраг на новия епизод и ми хареса.Обаче новата  емииии и при най-голямо желание не мига да кажа ,че  е красива .Наточена,нагримирана ,светска  мацка с доста провокативен вид. на светлинни години е от визията и излъчването на Сейран и не може да и стъпи и на малкото пръстче даже.
Красива ,новогодишна  Афра Yellow Heart

и един млад бъдещ бизнесмен и дизайнер на бижута в действие Simple Smile

# 261
🔥🔥🔥🔥

# 262
И аз не мисля, че е недостойна работата като клоун или удрят дъното. Дъно щеше да е, ако бяха облекли Афра като някакъв плод/зеленчук, животно или колбас.

Изглежда ми, че Буче и Мерт се забавляват. Явно са в добри отношения все пак.

Мале наистина е верно това съм го виждала в друго дизи някой го бяха облякли като кокошка мисля,че в Къргън чичеците беше Сонгюл и тя беше главна ама не съм сигурна ,но съм го виждала....
Стига ,че наистина щях да си помисля ,че мразят актьорите в дизито това щеше да е капака на всичко поне това не е толкова трагично както казваме имало и по големи дъна...

# 263
Това са двата акаунта, които са били днес на снимачната площадка и разправят някакви неща.. който иска може да чете
https://x.com/fusciaharmony?t=h-kSVlE0MVVJuTZHF7_giQ&s=09
https://x.com/nesdarlandm?t=bXKvxeucZyZvo6qikz9QaQ&s=09

Скрит текст:

# 264
Леле Мерт и децата са големи сладури 🥰. Керем Бюрсин също ми пълни душата като го видя с деца, такава широка усмивка има около тях и те винаги се впиват в него 😀😍

АбСун 🤢🤮🤢🤮🤢🤮. Няма акъл нашата, Ферит ако е тъпак, Абидин е главатяря им. НЕ той не е тъпак, то за това ти трябва гръбначен стълб, той Аби си е проста амеба!

# 265
Ох едното момиче е направило стая вътре са около 500 души... 😬😳🤣
Говори за днескашния сет ама аз като не разбирам много турски....

Мерт и Буче се разбирали много добре на снимачната площадка, Мерт казал нещо нередно днес под формата на шега и Буче го ударила леко и се засмели...
Афра и Буче също имат много добри взаимоотношения..
Мерт си играел с децата докато чакали снимките да започнат.
Бурджу пък била много мудна и май изморена...
Момичето казва да не гледаме 53еп и 54 ще има много глупави сцени 😁

# 266
Не мога да позная коя е, но ще пусне сърцето-балон да излети нагоре!
3ти клас, втория срок. ... Ф+С+(П+Н+....)= ВНЛ

Скрит текст:

[/quote]

# 267
Новата е това с балона. Татлъ момичето, дето Аби намери 😂

# 268
Момичета, само да уточня, че тези кадри от мола ще ги гледаме следващия петък в 54 епизод Stuck Out Tongue Winking Eye

# 269
Друга гледна точка, Феро иска да се отдели и създаде своя марка, това пак е действие, някакъв напредък, но си го знаем, че ще използва чара си, за да постигне това, което иска.

Общи условия

Активация на акаунт