Къде срещате нови мъже?

• 33 120
  • 880
  •   1
Отговори
# 300
Почти. 35-38  е възраст, в която имат и едното, и другото. Естествено не в пълнота, но все пак. И разбира се не всички, но самата възраст дава такава възможност.

# 301
  • Далечният изток
Ако съм 25-годишна интелигентна, образована и каквато там беше, никога не бих се хванала с 38-годишен пък ако ще да е в най-най-върховия си пик.

# 302
Доводи за какво по-точно искаш да има? Повечето неща, които се казаха, са общоизвестни истини или лични мнения на база собствен опит, който не се изчерпва само с настощия партньор.
Освен това някакво генерализиране е възможно в някои случаи и без любимата статистика. Като например това, че външният вид е важен за повечето хора.
Аз много вярвам на общоизвестните истини и клишетата. Тук не са такива, а лични впечатления и опит, представени като нещо общовалидно.
От писанията на мъжете в темата разбрах кой е бил г-н Никой на 25 и кой ще бамне 25годишно котенце при възможност. Разбрах и че тези мъже не се котират добре сред жените по принцип, а сред 25годишните котенца не се котират изобщо, защото нямат морал, качества, красота и/или пари. Това не значи, че другите мъже са такива. Нито пък че жените са описаното от коментиращите мъже.
Пасивната агресия, която демонстрираш, е характерна за жените от типа ПКП. Може и без К.

# 303
От писанията на мъжете в темата разбрах кой е бил г-н Никой на 25 и кой ще бамне 25годишно котенце при възможност. Разбрах и че тези мъже не се котират добре сред жените по принцип, а сред 25годишните котенца не се котират изобщо, защото нямат качества, красота или пари.

Пасивната агресия, която демонстрираш, е характерна за жените от типа ПКП. Може и без К.

В нещата, които казвам, няма никаква агресия, пасивна или активна. Никъде не съм казал нищо лошо за никого тук, не съм коментирал лични перосонални впечатления за потребители на база написаното от тях, както и никъде не съм използвал груб език или невъздържаност. Ако тематиката ти е интересна и с нещо не си съгласна - свободна си да го напишеш. Както неведнъж отбелязах, за много неща може да греша, така че би ми било интересно да чуя и твоето мнение.

# 304
Скрит текст:
Мацка на 25 виждам с мъж на 40 временно заради зрелостта, опита в живота, нещата, на които може да я научи (ако е интересен мъж и поддържан), секса. Не е тайна, че мъжете съзряват по-късно и някои (невсички) на 25 са големи пуберитети все още. Та, временно, може, разбирам защо млада жена би проявила интерес към по-зрял мъж. Възможно е и за постоянно, ако има сериозни чувства, любовта не се ограничава до възраст.
Точно. Временно е, защото започват да избиват недостатъците след определен период от време, които са повече от позитивите. Поне при мен беше така, а и статистиката показва, че шансът за развод/раздяла при голяма възрастова разлика скача в пъти. Също много важно е да отбележа, че и в очите на мъжа също започват да избиват недостатъците на това да си с много по-млада жена. Просто на мъжете много им се иска, но реално такава връзка е изтощаваща и много ги комплексира.

# 305
  • Living for Pleasure
Стана ми интересно и реших да направя един бърз сърч.
Скрит текст:

Източник трябва да е книгата Dataclysm: Who We Are на Christian Rudder. Изглежда е за САЩ, нямам представа колко е научно издържана.

# 306
Съгласен съм. Според мен разлика над 10 години не е продуктивна като цяло и лично аз не бих имал връзка с много по-млада от мен жена.

Виждал съм подобни графики, но според мен са крайни. Не знам, но на 25 харесвах предимно жени в диапазона 18-40, сега на 40+ - от 30 до 45 (даже е възможно и до повече). Някакси не мога да си представя момиче на 20-23 да ми хареса.

# 307
Излиза, че мъжете след 25-годишна възраст (защото най-честата разлика във възрастта е 1-3 години) вече се налага да правят компромиси. Жалко за мъжете, ако е така, тъжничко ми стана за тях.

# 308
  • France
Тц-тц, дори и в полигамните страни разликата между партньорите е само 6 и половина години средно. А всички знаем кои са те. Продължавайте да си вярвате за разни пикове на 40 Joy
Не вярвам на никаква статистика, направена от организъм с сhristian в заглавието.

# 309
  • Living for Pleasure
Това е статистика която пита въпроса принципно, не какво се случва в реала.

Намерих за България - Средна възраст при сключване на брак, малко старичка:
Разликата е в полза на мъжа, но под 4 години средно.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 16:56 от Gentleman of Leisure

# 310
  • France
Мда, като при всичко останало, тенденцията е на уеднаквяване.

# 311
  • София
Ааа, оня ден видях семейство с очевидна разлика във възрастта. 3 деца, жената забрадена...
Впрочем стига с тоя спам!
Къде ги тия мъже?

# 312
Пиковете нали се оказаха на 35-38 за мъжете, не 40+?
Като говорим за общоизвестни истини, мислех,  че сред тях попада и тази,че пикът на жените е 30-35. Явно съм назад със събитията.

# 313
  • France
В интерес на истината смятам, че и при двата пола най-хубавата възраст е 30. Хем можеш, хем знаеш.

# 314
Впрочем стига с тоя спам!
Къде ги тия мъже?
Мъжете бачкат. Ще ги намерите там по обектите. В магазините за строителни материали, за инсртументи, по строежите, предприятията, в транспорта, чат пат някой останал свободен из офисите. По баровете няма да намерите свестен. Там и жени свестни май много няма.
Какво казваха - свстните се срещат неделя сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт