Какво ще купя отново - 8

• 102 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Нормално солени и с кисело зеле.

Аз пък като студентка редовно купувах едни консерви пилешко в бял сос, които добавях към пилешка пържола на скара и ставаше страхотна манджа пилешко със сос, за която винаги ще си спомням с много обич Simple Smile но вече ги няма тези консервички... Иначе по принцип и аз не купувам консервирани неща. Тези сарми съм ги взела заради промоцията, явно.

# 466
Това с протеиновите хлябове е маркетингова стратегия. Всеки един пълнозърнест хляб е с по-високо съдържание на протеини. Избирайте хлябове, които имат около 6 гр. фибри на 100 грама и съдържат пълнозърнесто пшенично брашно, ръж, спелта, киноа, ядки и семена. И още нещо - истинският пълнозърнест хляб е твърд!

# 467
  • При децата ми
Това с протеиновите хлябове е маркетингова стратегия. Всеки един пълнозърнест хляб е с по-високо съдържание на протеини. Избирайте хлябове, които имат около 6 гр. фибри на 100 грама и съдържат пълнозърнесто пшенично брашно, ръж, спелта, киноа, ядки и семена. И още нещо - истинският пълнозърнест хляб е твърд!

Може ли да дадете пример за такъв хляб?

# 468
Например:

# 469
Има един пакетиран, пак с разни семена, ама не помня марката, в Лидл и Т-маркет го има. Не е рядкост.

За сапуните от предишната страница - Dove по някаква причина в Лидл е много скъп. В кварталната аптека е 2 лв., на промоция в Лили и сапуните, и душ-геловете са много изгодни и доста по-евтини.

Крема със златни частици и серума на Виктория Бюти - много добри!

Краве сирене Ралица.

# 470
Аз като искам да ям диетичен хляб без бяло брашно, купувам от онези, които ги има в Билла и Лидл, които са по 5 филии в опаковка и които са с консистенция много различна от тази на нормалните хлябове. Там поне е ясно като бял ден, че не е добавяно брашно тип 500, а и не дразнят така лошо перисталтиката като тия "Бонуси", "Тонус"-и и "Здраве"-та.

Ето за този тип протеинов хляб говоря:
https://zasiti.bg/wp-content/uploads/2022/08/17605-ProteinovHlya … Mastmaher250g.gif

# 471
Сигурни ли сте, че не бъркате протеини с фибри? Rolling Eyes

# 472
Аз като искам да ям диетичен хляб без бяло брашно, купувам от онези, които ги има в Билла и Лидл, които са по 5 филии в опаковка и които са с консистенция много различна от тази на нормалните хлябове. Там поне е ясно като бял ден, че не е добавяно брашно тип 500, а и не дразнят така лошо перисталтиката като тия "Бонуси", "Тонус"-и и "Здраве"-та.

Ето за този тип протеинов хляб говоря:
https://zasiti.bg/wp-content/uploads/2022/08/17605-ProteinovHlya … Mastmaher250g.gif

Купувам ги и аз. В Кауфланд има два немски, подобни, но са на подозрително ниска цена.
Скрит текст:

Честно да си призная, към всичките съм скептична, но нещо трябва да се купува и яде.
Бонуса специално ми беше препоръчан в един форум от хора, които спортуват и се хранят сравнително здравословно.

# 473
  • Пловдив
На Дав голям процент от асортимента не ми харесва, защото не ми пени, а ми прихлъзва само.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 18:06 от Десиссслава

# 474
На Дав голям процент от асортимента не ме харесва, защото не ми пени, а ме прихлъзва само.
Аз ползвам техни сапуни (и течни) и душ гел - пенят се много даже. Обяснението може да е свързано с твърда вода, при всички случаи тогава пяната е по-малко (в селската къща водата е по-твърда и намирам разлика, макар и да не е чак съществена).

# 475
Аз нещо по-добро от сапуните на Дав не съм открила, за съжаление цената хич не е добра вече.

# 476
  • София
Добрите продукти са с по-малко пяна. Особено тези за чувствителна кожа.

# 477
Добрите продукти са с по-малко пяна. Особено тези за чувствителна кожа.
Това заключение чие е? Общо взето измивните свойства на сапуните се проявяват именно чрез пяната, за други почистващи средства въпросът не стои, тъй като почистват на друг принцип.

# 478
На Дав голям процент от асортимента не ме харесва, защото не ми пени, а ме прихлъзва само.
Мен от повечето Дав ме сърби кожата.

# 479
  • Пловдив
Кубратова, ползвала съм период от време и докато живеех в града и сега на село. По разни почивки също съм ги мъкнала.
Белият със сините точици примерно ми прави хубава пяна, някои от другите нищо. Аз обичам разнообразието и не мога да ползвам примерно няколко месеца един и същ сапун.

РРР, възможно е. Аз обаче имам други критерии при покупка на сапун - като пяна и аромат.

Общи условия

Активация на акаунт