Бачорски и златната ябълка - тема 10

• 61 817
  • 754
  •   1
Отговори
# 675

Ми АЙДЕ

Отива му

Чудесен повод отново да натяква на всички, които НЯМАТ. И най-вече на сестра му:

# 676
Бащата на Емилия е имал юбилей и май са празнували в Под метлите.

# 677
Със сутиен или без сутиен, резултатът е един и същ Grinning

Още снимки на Розалия в Лисабон:

# 678
Със сутиен или без сутиен, резултатът е един и същ Grinning

Още снимки на Розалия в Лисабон:

Оставете визията, всеки както се чувства. Обаче не разбрах, тя е на 35г, от 14-15 живее в Швеция, а преди това изреди половин Европа, та и САЩ, че е работила. От 15 годишна ли пътуват, не разбрах.

# 679
Атанас е заел мястото на Аида да брандира колите. Аида пък вече работи за Хепи.
Утре може да следите един ден с Даниел на стори. Само един офис е даден под наем на фирма за украса. Другите още се дават.

# 680
И всяка втора дума ще е "айде".

@помбер, мисля, че Рози е на 37 г, но може и да бъркам. И да, поне от 18 годишна е по чужбините, след като родителите й са се разделили.  Докато Антон и Даниел са решили да останат при тате си, заради паричките и да си имат финансов комфорт, другите деца на дъртия Бачор имат друга съдба.

# 681
Не намирам вече платения канал на Даниел в инстaграм, поддържа ли го и оттам ли лее мъдрости или се отказа ог платените фенове!

# 682
Ама някой плаща за да ги гледа ли? ЖДНБ.

# 683
Този позьор си е заснел "Един ден с Бачорски" как лети до Варна за едночасова среща "с важен клиент", но... нарочно е подбрал този ден, защото отдавна е знаел, че на днешната дата ще лети до Варна. Да не си помислите ,че всеки ден режимът му е такъв. Той просто е решил да заснеме днешния 13 март, който за него е по-различен.

И пак всяка втора дума е "айде".
Скрит текст:

Да се изфука с копчета и ръкавели. Абсолютен позьор. В същото време тази, дето го е родила няма къде да отседне в София, а отива на хотел, като се прибира от Швеция.

И "Айде" на входа на Терминал 2. И там не спира да мисли за чалга.

ШЕ се видимЕ с един мноо важен клиент и после ШЕ се срещнемЕ с още един клиент, а после ШЕ отидеМЕ...до не знам си къде

# 684
Среднощни мъдрости:

# 685
Каквото и да си говорим темата замря, не може да коментираме  всяко действие на Бачорски, дори и от тоалетната да се излъчи.

# 686
Така е. Между два сезона сме. Няма епизоди, които да се коментират.

Добро утро и от Атанас:

# 687
  • В страната на мечтите.
От сутринта ли започват с алкохола тези хора? Dizzy FaceSweat Smile

# 688
E, Насьо не е от въздържателите.  А Андреа го е шернала същото Wink

# 689
Уж човек със слаб имунитет а се налива с алкохол като невидял. Най- антипатичен ми е от рода, даже повече и от дъртия .

Общи условия

Активация на акаунт