ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 832
  • 735
  •   2
Отговори
# 105
Привет! Hug Аз още не мога да се съвзема от вчерашните гости Heart, прекъснаха ми маратона на "Кюбра". Та го догледах посред нощ, днес повторих , мислех да не съм пропуснала нещо. Ама не, то си беше логичен финала , отворен към 2ри сезон. Това, че Гьокхан разбирайки цялата истина вместо да се откаже, напротив. Дори в създаването на Кюбра видя намесата на Бог. И ще видим нататък как успя да яхне "Кюбра"(хвърчащите пари от банкоматите). Както разбрахме няма нищо невъзможно за нея(ИИ).
    Пипи, с коментарите си за "Кюбра" ти направо ме подтикваш да го подхвана.
    Ще го изгледам в неделя!

Цитат
Gaddar Dizi
Youtube запис от Gaddar! 💥
Нашият сериал, чийто първи епизод беше излъчен в петък, 19 януари, надмина 8,5 милиона гледания за седмица. Благодаря ви много за вълнението и щастието, които ни донесохте! ❤️‍🔥
#Gaddar С новия си епизод всеки петък от 20.00 ч. по FOX!

Феми, заповядай...
     Тази вечер може и да не успея да гледам епизод 2 на "Gaddar", че ще ходя с кукерите да гоним злото, но когато и да се прибера ще се включа с коментар.

# 106

Цитат
Gaddar Dizi
Youtube запис от Gaddar! 💥
Нашият сериал, чийто първи епизод беше излъчен в петък, 19 януари, надмина 8,5 милиона гледания за седмица. Благодаря ви много за вълнението и щастието, които ни донесохте! ❤️‍🔥
#Gaddar С новия си епизод всеки петък от 20.00 ч. по FOX!

Феми, заповядай...
     Тази вечер може и да не успея да гледам епизод 2 на "Gaddar", че ще ходя с кукерите да гоним злото, но когато и да се прибера ще се включа с коментар.

Ехааа , Грасияс😍🙀🙀🙀🤎🤎🤎🤯🙈🔥🔥💪  и аз вероятно няма да гледам онлайн. Сега съм на заведение да разнообразим че в тоя студ не сме излизали.

# 107

Цитат
FOX
@FOXTurkiye

Истината е, че нямаме търпение за новия епизод! Последни 3 часа. 💥 #Gaddar
@gaddartvresmi

# 108

Слагам го пак че е чок жестокоооо🙀🔥🔥🔥💪💪🙈🤎🤎🤎 Кефи ме  когато е тренирал за мускули💪

Гьокхан , като войник

---------------------------
Охооо , хайде на Гаддар и приятно гледане . Успях да видя част от епизода в туитър
Това са кадри от новия епизод

Тук се измъкват с колата, но са целите в кал. Затова и беше боса Айдан у тийзъра
https://twitter.com/dizianaIiz/status/1750930093151486343

Много трогателно и разтърстващо и тази песен... Ох, бееее колко боли от любов и предателство ! Двамата пресъздават чуствата емоционално и им вярваш. Горкият Дахан:sob:Sob Broken HeartWorried

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 22:17 от femmi2

# 109

Heart Eyes офф, гледам и нищо не разбирам
но визията на Чаго е страхотна,
 като по-голям и зрял Сарп
Sunglasses

# 110
Привет! Hug Така се бях настроила да гледам, ама... тая преводачка ми проби мозъка. Ужасен глас. То не е виновно момичето, ама...Hug Другият превод във VK е вече със закрит достъп. Отказвам се, ще пробвам на FOXa, до колкото издържа и кааквото разбера. Heart

# 111
Добър вечер! Нося ви малко коментари за колежката . Хората са единодушни ,а аз съм на същото мнение . Слаба ракия е момичето . Да завъртят сценария и да вкарат по-симпатична и талантлива актриса ,че ще оплескат работата . И Бенсу не беше много силна ,но поне е красива и вкарваше цвят в сериала. Винаги е било така ,главната двойка винаги привлича и държи . Явно ролята не е просто пълнеж ,че да се скъпят и да не изберат някоя по-добра .

# 112
Цитат
Визуално удоволствие #Gaddar🔥🖤  #Cagatay Ulusoy

Сега се прибирам и нямам никаква представа от развитието на действието в епизод 2. Но няма и да гледам докато не пуснат някакви субтитри.
     Диди, малко се съмнявам, че ще занулят Айдан. Тя вече е определена за главна героиня и ще трябва да я търпим до края на сериала.

# 113
Еми, май така и ще бъде .  Само ,че така като чета хората са сменили канала . И може и да не получат резултатите ,които очакват 😏. Още не е късно за нищо ,имат  малко заснети епизоди . Ще видим ,той Чаатай не може да компенсира напълно дупките в проекта . Добре ,че поне останалият каст е добър .
Невероятен ! 🖤

# 114

Диди, дори и коментарите нямам време да изчета. Ако имаш възможност пусни коментари, за да видим какво е общото настроение на турците, че от тях зависи рейтинга на сериала, а не от международния отзвук.
     Видях това видео, вероятно са спомени от миналите щастливи дни на Дахан и Айдан! Хареса ми музиката към клипа и песента, която пеят.

# 115
Харесват сериала ,под голяма еуфория са . За Чачо само хубави неща ,разбира се ! Момичето масово не го харесват ,но има и такива ,които й симпатизират . Да видим утре рейтинга. Дано скочи !

# 116

Наистина коментарите са много добри. Радва ме и факта, че основно хвалят Чачо. Обичат си го феновете в Турция и по света. Дано сериалът да има успех. Hands Pray Hands Pray
     Охх, аз също се надявам рейтинга да скочи, за да имат стимул и актьорите, пък и ние да не се притесняваме, че може набързо да го приключат. А FOX доста често правят тези номера.
     Пуснали са епизода и в YouTube. Може да го погледна с автоматичните субтитри, че търпение нямам да видя как се развива действието.

Gaddar 2. Bölüm

# 117
Добро утро! Ето ги рейтингите . Вървим нагоре 🤗 Трудно ще бием два хитови проекта ... Но натам вървят нещата . Ако не бяха те ,сега щеше да сме първи . И въпреки рейтингите ,информацията за Чачо има най-много харесвания ,интересно .

# 118
Здравейте, дами!

Диди, благодаря за чудесната новина! Рейтингът на сериала "Gaddar" върви нагоре по всички показатели в жестоката конкуренция с останалите продукции.
    Това определено ме радва. Набираме скорост и ако продължава така, може и да стигнем до върха.
    Рускините са действали много експедитивно. Епизод 2 на сериала вече е с руска озвучка и субтитри.
    За всички, които нямат търпение, ето линк:

Цитат
Televizyon Dünyası

Новият сериал на Ay Yapım #Gaddar беше гледан без дъх с втория си епизод, излъчен по FOX снощи. Сериалът, който получи пълна оценка от публиката със сцените си, наситени с екшън и емоции, остана цяла вечер на върха на социалните мрежи
.

Цитат
Сериалът #Gaddar с участието на #ÇağatayUlusoy и #SümeyyeAydoğan скоро ще бъде прожектиран на дигиталната платформа Shahid.💥

Желая ви прекрасен ден! Усмихни се, безплатно е...

# 119
Ухаааа , нагоре сме със зелени стрелкички в цифрите. 👏 Знаех си че ще се повиши и още по - добре ще е занапред. Независимо от това  той е подсигурил и себе си и нас с договора така че няма защо да се притесняваме.     
Най силната конкуренция в Петък е "Шербета". Турците харесват и гледат забрадки и прочие..
В ежедневен сериал се превърна и дори се говори че продуцента е намислил трети сезон.  
Чапкъна има своята публика и фенове ,но и този рейт е много предвид бозата в която се превърна историята. Гледа се основно заради главните актьори ако не са те отдавна да е окапал. Пиара с тука има или йок ашк в реала също е от значение.

Чаатай изнася "Гаддар" на раменете си.
Това го пиша безпристрастно. Останалия каст е добър и се справя всеки е на мястото си нека сме честни ако не е Чаатай Улусой този Великан , Звяр и  Класа на турското дизи нямаше да има същия успех и вълнение. Фокса не посмя да сложи конкурентен сериал в Петък. Направи го с екшън драмата
разчитайки на завръщането на главната звезда на турските екрани и огромната фенска аудитория и подкрепа от цял свят и в Турция. Само погледнете статиите и социалните рейтинги и коментари. Така че .. ако беше някой друг в тази роля едва ли щеше да постигне това. Чаатай е голяма сила. Заслужава още повече да му се увеличи хонорара.
Не три ,а много повече  милиони да получава.
Не съм изгледала още епизода съдя по еуфорията че е добър. Браво на сценариста и режисьора и продуцента. Надявам се още повече да засилят екшън сцените и напрежението.
Разкажете ако сте изгледали епизода как свърши?
Гост актьора от Германия е приключил участието и се е сбогувал с екипа и Истанбул.
За колежката и екранна партньорка още не могат да свикнат.. но други я възприехме вече. Мен не ме дразни и добре играе. Визуално е симпатична.
От продукцията са търсили такъв типаж за ролята.
Всеизвестно е че са в обща агенция и да се сърдим... Мениджъра си върши работата затова му се плаща.   
Не е лесно да си на нивото на Чачо. Много малко са тези. Най-добрата с която са на световно ниво и двамата, хората ги обичат и желаят всички знаем коя е. Те са близки приятели и в живота.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 13:00 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт