автоматичен превод от ANGELOV_NERON

Снощи гледах картинки, сега го изгледах със субки и всичко си дойде на място. Всичко е перфектно. Екшъна си е тамам, няма нужда от повече, драмата също. Няма да разказвам, за да ви е интересно като гледате. Донякъде е и трудно за коментиране, като "Ямата", перфектно е всичко. Трудно ще е за Дахан, много му се струпа, да оправя бакийте на всички, като се започне от приятеля, брат, сестра, любима, че и на баща си. Епизода свърши инфарктно, дано никой не пострада от семейството. За Айдан- добре се справя Сумейето, но не ми е достатъчно, не знам какво липсва, но въпреки всички романтични спомени химия йок. За сравнение Аслъхан Малбора в "Кюбра" много ми хареса и му пасна. 
Снощи гледах картинки, сега го изгледах със субки и всичко си дойде на място. Всичко е перфектно. Екшъна си е тамам, няма нужда от повече, драмата също. Няма да разказвам, за да ви е интересно като гледате. Донякъде е и трудно за коментиране, като "Ямата", перфектно е всичко. Трудно ще е за Дахан, много му се струпа, да оправя бакийте на всички, като се започне от приятеля, брат, сестра, любима, че и на баща си. Епизода свърши инфарктно, дано никой не пострада от семейството. За Айдан- добре се справя Сумейето, но не ми е достатъчно, не знам какво липсва, но въпреки всички романтични спомени химия йок. За сравнениеи Аслъхан Малбора в "Кюбра" много ми хареса и му пасна.
Искам и за тази продукция на Чачо да се говори и пише много. "Легендарна работа, плавен и разбираем сценарий! Редът на събитията и детайлите са страхотни."

Еми!
Разказвам, който не обича подсказки да не чете.
И така, докато Дахан следеше последната жертва се оказа, че сестра му има връзка с един от хората на този престъпник, че е и бременна от него. Но Дахан май не я видя. После последва набелязания, оказа се, че е трафикант на оръжие и му видя сметката. През това време оня, чийто брат уби избяга от болницата, намери къде живее Дахан, представи се за негов приятел. Майка му го покани вътре и когато Дахан се върна намери баща си паднал до вратата, а майка му и брат му завързани вътре и под дулото на убиеца. И така свърши.
Еми!
Разказвам, който не обича подсказки да не чете.
И така, докато Дахан следеше последната жертва се оказа, че сестра му има връзка с един от хората на този престъпник, че е и бременна от него. Но Дахан май не я видя. После последва набелязания, оказа се, че е трафикант на оръжие и му видя сметката. През това време оня, чийто брат уби избяга от болницата, намери къде живее Дахан, представи се за негов приятел. Майка му го покани вътре и когато Дахан се върна намери баща си паднал до вратата, а майка му и брат му завързани вътре и под дулото на убиеца. И така свърши.
благодаря ти от сърце. Сега вече спокойно мога да дочакам среднощ, когато с удоволствие ще се потопя в действието.
През деня не успявам да отделя достатъчно време, пък и Маскарадните игри в Перник доста ме разсейват. Много пищно и атрактивно е! На живо сред кукерите си е голяма емоция. 

Железен е като издържа на това и оправя проблемите на всички. Натупа онези, които тормозиха брат му даже единия от тях като видя колко е жесток и избяга:joy: Дахан не искаше да го гони и го остави. 
за Аслъхан Малбора си права повече му пасва и визуално. На ашкъма му подхождат такива нежни брюнетки и темпераментни в реал и сериал. Като актриса също е добра. В Кюбрата любовта не е движеща сила показана е по различен начин заради тематиката и ролята. Така ми се искаше страстна огнена сцена между двамата...ще си останем с мечтите. Нетфликс рядко пропускат знаем на какво са способни както и Казанова 🔥🔥🔥🍷🍷🍷🤯🤯🤯👏
разказвай не ми пречи да знам пак ще ми е интересно. 

за Аслъхан Малбора си права повече му пасва и визуално. На ашкъма му подхождат такива нежни брюнетки и темпераментни. Като актриса също е добра. В Кюбрата любовта не е движеща сила показана е по различен начин заради тематиката и ролята. Така ми се искаше страстна огнена сцена между двамата...ще си останем с мечтите. Нетфликс рядко пропускат знаем на какво са способни както и Казанова 🔥🔥🔥🍷🍷🍷🤯🤯🤯👏
благодаря ти за коментара на "Гаддар" и "Кюбра". 

Значи правилно съм усетила.
верен приятел, чок ревнив, силен и борещ се пред проблемите.
Благодаря за споделеното инфо и снимки. Имаме си и нова зад кадър.
Другите ми сериали вече са на мишка, с изключения на "Присъда" и "Предателство"-за сега.
Шербета също го прегледах с мишката. Омер още пие и ходи на бар с мацката.
Но В следващата серия Кавълджим май ще се раздели с Ертугрул.
Препоръчани теми