ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 851
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Привет,момичета!

Още не съм изгледала снощния епизод....по късно ще си го пусна.
Благодаря за коментариите и снимчиците.Рейта е супер...върви нагоре.Бравос!
Айде , до скоро! Hug Kissing Heart

# 136
Оф, отказвам се, "Вратата" ми е мнооого далечен. Попрегледах от тук оттам, не ми се търси повече. Аха, открих го -cagri citanak. И него не съм видяла в "Кюбра". Ще го видим във 2ри сезон.  За новия сериал, някакви си там мъниста ли, чета страшни отзиви и ме сърби да го погледна.Хазар, не я харесвах в началото, но с времето  така се разви, че сега много я харесвам. Заради нея и прословутият танц ще погледна сериала, после ще коментирам.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 20:36 от pipilota65

# 137

„Gaddar“ стана гореща тема с новия си епизод

Новият сериал на Ay Yapım „Gaddar“ беше гледан без дъх с втория си епизод, излъчен по FOX снощи. Сериалът, който получи пълна оценка от публиката със сцените си, изпълнени с екшън и емоции, остана начело на социалните мрежи цяла вечер.

27.01.2024 г., 19.55 часа

С участието на Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak в главните роли, сериалът "Gaddar" събра зрителите пред екрана с втория си епизод, излъчен по FOX снощи, а също така се заговори много в социалните мрежи. Докато тагът #Gaddar на сериала, който беше високо оценен със силния си актьорски състав, се класира на първо място в списъка на TT, таговете #Dağhan и #Aydağ също влязоха в списъка на TT.
Çağatay Ulusoy също беше в дневния ред на социалните медии през цялата вечер със своите екшън сцени.

Във втория епизод, където темпото не се забави нито за секунда, Dağhan (Çağatay Ulusoy) трябваше да приеме работата, дадена от директора (Onur Saylak), за да защити семейството на Самет (Musab Ekici). Той отиде в дома му, за да убие Юксел (Доганай Унал), когото познаваше от детството си, но беше замесен в лоши неща. Голяма изненада го чака в дома на Юксел, където като негова приятелка идва приятелката му Айдън, която той издирва от дни. Шокът на Dağhan, който е силно разочарован, приключи, когато въоръжени мъже нахлуха в къщата. Докато мъжете на човека, когото Юксел изнудвал, причиниха смъртта му, Айдън избяга от ръцете им благодарение на Дахан. Голяма конфронтация за миналото се разиграва между двамата, които се оказват в нова опасност.

Дахан се опитва да защити Айдън и да събере своето разпръснато семейство. Дахан успява да доведе у дома брат си Рюзгяр, който беше в опасност и същевременно продължи да търси сестра си Ямур (Итир Есен).
 Междувременно новата цел, дадена от директора, поставя Дахан в друго затруднено положение. Видяхме, че сестра му Yağmur ще има дете от силен, но опасен мъж на име Enver (Alper Çankaya). Полицаят Gürkan (Aytek Şayan), който е сигурен, че Dağhan има връзка със смъртта на Самет, разпитва Aydan и Dağhan след последните събития.

Дахан, от друга страна, е хванат от хората на Енвер, докато е зает със задачата, поставена му от Директора.  
Сред всички тези събития Дахан научи, че Зафер, чийто брат той уби, е избягал от болницата и сега той има нова кръвна вражда.
Zafer, от друга страна, вече е тръгнал след Dağhan, за да отмъсти и отиде в къщата на семейството на Dağhan. Когато Дахан се прибира, той намира баща си в безсъзнание. Зафер е завързал майка му и брат му и го чакаше. Думите на Зафер "Ще застрелям и теб, но първо твоя брат в замяна на моя брат" привличат вниманието.
В края на епизода всички мислят "Ще успее ли Дахан да спаси брат си?"
Въпросът остава...

В ролите: Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan и Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Itır Esen, Aytek Şayan, Alper Çankaya, Musab E kici, Uğur Yıldıran. Сценарият на „Gaddar“, който обединява важни имена в актьорския си състав, е написан от Хюрер Ебеоглу, а Синан Йозтюрк седи на режисьорския стол.  

„Gaddar“ е по FOX всеки петък от 20.00 часа!
Източник: snobmagazin.com

# 138

Hug ФЕМИ* ласкаеш ме но не съм гледала повече
 от 10-на мин защото нищо не разбрах
 а и турския език също не ми звучи добре
независимо кой любимец говори,
важни са ми екшън изпълненията,
но видях как сладко си хапваше пържени филии
и след  семейни приказки някакво дете взе пачки
с долари и други и ги хвърли в кофа за боклук..
Joy
.. а отношението към екранните му майки
 не са по-различни от другите проекти
Sweat Smile

# 139

с бг. субтитри

Гети, най-после и "Kübra" е с бг. буквички. Преведени са епизод 1 и епизод 2, но мисля че тези дни и другите епизоди ще видим с бг. субтитри.

Специални благодарности на ASKIM-ОНЛАЙН за превода на "Kübra".

# 140
Не очаквах и аз така бързо субс, благодаря много. От утре го почвам.
Леле, в крайна сметка кой умира във втора серия на Гадар? Мисля, че бащата, защото следващия епизод са на погребение.. Много задъхващо става..

# 141
Аз погребение не видях във фрага. Ама един влезна с гръм и трясък в аквариума. Joy https://www.youtube.com/watch?v=ZviJjxLtWlE&t=59s

# 142

Гети, добре че ме подсети... Излезе фрагмент от епизод 3 на "Gaddar". Пускам видеото, а в следващия пост ще пусна превода и гифките от епизод 3.

Епизод 3 - трейлър

Трябваше да направя това!

П.П. Пипи, благодаря за линка!

# 143
Ехааа , бг превод на "Кюбра". Не вярвах че ще се заеме някой.
За да се разбере и смели е нужен превод. Има много говорене и философия. Благодаря на хората за желанието и труда.Flowers Bouquet
Пипи , точно Чааръ Чатинак е актьора у втори сезон.

Еми Heart Eyes Грасияс за новия фрагмант на епизод 3. Утре ще изгледам епизода и ще пиша.

Светле,:tulip: Еми, Flowers Tulip като изгледате серията с удоволствие ще прочета размислите.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 00:22 от femmi2

# 144

Епизод 3 - трейлър

Трябваше да направя това!

- Трябваше да го убия. Ако не бях го убил, щеше да убие мен.
                            - Трябва да мислиш преди да убиваш, но ти го направи. Какъв си ти?

- Как можа да причиниш това на сина ми? Засрами се! Неморална гадина!
                            - Търся сестра си. Може ли да ми помогнеш да я намеря.

- Добре, да кажем че намериш сестра си и я доведеш тук. Помисли, дали искам да видя на
                            масата си убиец.
                          - Защо криеш дъщеря си?
                          - Ти все още като куче си привързан към мен.

# 145
Аз погребение не видях във фрага. Ама един влезна с гръм и трясък в аквариума. Joy https://www.youtube.com/watch?v=ZviJjxLtWlE&t=59s

Да, явно нещо друго съм видяла 😁

# 146

Heart Eyes Радост и наслада за окото,
страхотна визия и игра, дано тези дни има и БГ превод..
Hands Pray

# 147
Здравейте, дами!

Днес чаят ухае на Дахан, противоречив и специален! Отмъстителен, но и чистосърдечен! Любящ, но и трудно прощаващ.
     Дахан - новият ни герой, с който Чачо за пореден път доказа, че невъзможни неща за него няма. Във всяка нова продукция ни показва различен персонаж, открояващ се от останалите и незабравим за феновете.
     Годината започна добре - Дахан или Гьокхан, "Gaddar" или "Kübra" - не можем да изберем, докато не се потопим в света на тези герои...

Цитат
Dizi Analiz

Рейтинги на повторения епизод на телевизионни сериали, излъчени вчера:

#İnciTaneleri 2,28 - 1,92 - 2,72
#Kopuk 1,53 - 1,02 - 1,68
#KızılGoncalar 1,12 - 0,95 - 1,17
#Gaddar 1,08 - 0,94 - 1,04
#ŞahaneHayatım 0,96 - 0. 80 - 0,80

"Ако заобикалящата ви среда е лоша и животът е жесток, с времето ще станете #Gaddar"

С пожелание за емоционална и наситена с усмивки неделя!

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 11:00 от Emiliya

# 148

Новия фраг за  трети епизод е чок якоооо и жестокооооо:open_mouth: .Nature FireNature Fire Екшън патлакламаааа:bowling:   фарчЪт стъкла , чупат се ръце с пАтлака е уникален Sleeping

Ох, не мога да се съсредоточа в нищо..  Чачи -  Дахан ме отвя .  Луда работа !  Красота ли е чудо ли е харизма ли е , талант ли е погледи ли са , сладки граховни устни ли , направо съм шашардъ:scream:
https://twitter.com/masqueloqueseve/status/1751227334038835268
както пишат латините Aveces no me entero bien de la trama y el culpable es el 🥵🔥 
Понякога не разбирам добре сюжета и виновникът е 🥵🔥

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 13:47 от femmi2

# 149

Тези, които гледаха сериала "Gaddar", бяха много изненадани!
Всъщност не трябваше да се случва толкова рано.

Неделя, 28 януари 2024 г., 12:10 ч
Новият сериал на FOX "Gaddar", продуциран от Ay Yapım, събра Чаатай Улусой, Сюмейе Айдоган и Онур Сайлак на екраните и получи пълна оценка от публиката още с първия си епизод. Сериалът, който пожъна голям успех и в дигиталните платформи, привлече вниманието, като достигна близо 7 милиона гледания в YouTube.
Хаштагът #Gaddar беше в списъка на TT с часове както в Турция, така и по света и се класира на първо място в тенденциите в YouTube. В допълнение, сериалът, който привлече голям интерес от страна на феновете, също генерира широко взаимодействие в социалните медии.
Особено подкрепата, показана от феновете на Çağatay Ulusoy, е забележителна.

Феновете на Çağatay Ulusoy, които харесаха телевизионния сериал "Kübra", излъчван в Netflix, също споделят положителни коментари в социалните мрежи за сериала "Gaddar". Поредицата, в която са подготвени и специални видеоклипове, има повече от 63,5 милиона взаимодействия с името X в Twitter.
След това успешно въведение се очаква сериалът "Gaddar" да продължи да привлича вниманието и в следващите епизоди. Имайки предвид фен базата на Çağatay Ulusoy и влиянието му върху дигиталните платформи, се прогнозира, че сериалът ще има успешен сезон.
Актьорският състав на сериала с участието на Чаатай Улусой, Сюмейе Айдоган и Онур Сайлак включва още следните имена:
„Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici и Uğur Yıldıran.“
Докато Hürer Ebeoğlu пише сценария на "Gaddar", Sinan Öztürk седи на режисьорския стол.
Сериалът "Gaddar" е по FOX TV всеки петък от 20.00 часа
източник: BBN

Общи условия

Активация на акаунт