ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 852
  • 735
  •   1
Отговори
# 150

Най обсъжданите дизи сериали през седмицата. Ние сме в тройката:ok_hand:

Усмихва се и похапва сладко и бисквитка и зелен домат и пържени филийики .  Това зелен домат в кисело мляко е ужасно не бих го вкусила . Аз си помислих, че е пълнена чушка

Цитат
Тези, които гледаха сериала "Gaddar", бяха много изненадани!
Всъщност не трябваше да се случва толкова рано.

Какво да се случи толкова рано ? Да почне да изпълнява поръчки и да убива ли или за Айдан имат предвид Rolling Eyes

Най жестоко във  втори епизод след екшъна в къщата е тази сцена след като прегази онзи  за да я спаси .
 Дори да липсва химия им се получава синхрона . Девойката добре партнира и отвръща на погледите на Звяра ! Мрази я , обича я инат е твърд характер. Тя го прегърна , той не отвърна на това . На фона на тъжната любовна песен е още по въздействащо . Cold SweatBroken HeartBroken HeartCupid Айдан е много сигурна в любовта му и слабостта дали е така ? Още си влюбен в мен, като куче . Какви изрази .. какво нещо..  

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1750930638159417643

Колежката от Йешилчам- Селинката е гостувала в кулинарно предаване

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 20:16 от femmi2

# 151

Усмихва се и похапва сладко и бисквитка и зелен домат и пържени филийики .  Това зелен домат в кисело мляко е ужасно не бих го вкусила . Аз си помислих, че е пълнена чушка

Привет! Hug Това не е нито чушка, нито домат. Пълнени тиквички е, и си вървят с кисело мляко. Hug

# 152
Тиквички с удоволствие ще си хапна и то в компанията на тоя сладур Yum и кафе ще пием

Gaddar 2. Bölüm Özel Klip 💥 Специален клип

Ръцете на Дахан са вързани. Всяка нова цел го завлича в нова задънена улица. Ще успее ли той да изпълни задълженията, дадени от директора и в същото време да защити семейството си? Сцените от 2-ри епизод на Gaddar са с вас с незабравимата песен на Erkin Koray! 💥

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 09:14 от femmi2

# 153

Ръцете на Дахан са вързани. Всяка нова цел го завлича в нова задънена улица. Ще успее ли той да изпълни задълженията, дадени от директора и в същото време да защити семейството си? Сцените от 2-ри епизод на Gaddar са с вас с незабравимата песен на Erkin Koray! 💥
    Феми, благодаря за споделеното видео!
     Тези сцени, на фона на песента на Erkin Koray мога да ги гледам още 100 пъти.
     Много добра работа на екипа и чудесно изпълнение от актьорите. Наситен с драматизъм беше и епизод 2 на "Gaddar".
     Динамика, напрежение и задълбаване в интригата. Много добро преплитане на минало и настояще. Загатване на интересни ситуации, сблъсък на два различни свята и много въпросителни.
     Дано сценаристите успеят да развият докрай всяка сюжетна линия и да разгърнат образите.
     Силно въведение! Надявам се всеки следващ епизод само да надгражда и да няма разводняване.

# 154

Феми, благодаря за споделеното видео!
     Тези сцени, на фона на песента на Erkin Koray мога да ги гледам още 100 пъти.
     Много добра работа на екипа и чудесно изпълнение от актьорите. Наситен с драматизъм беше и епизод 2 на "Gaddar".
     Динамика, напрежение и задълбаване в интригата. Много добро преплитане на минало и настояще. Загатване на интересни ситуации, сблъсък на два различни свята и много въпросителни.
     Дано сценаристите успеят да развият докрай всяка сюжетна линия и да разгърнат образите.
     Силно въведение! Надявам се всеки следващ епизод само да надгражда и да няма разводняване.

Емкааа , Благодаря за гифчетата . Аз също мога да гледам екшън с турският Джеймс Бонд по милион пъти.
 Заглавната песен на сериала идеално пасва .
Да отбележим и композицията и на Тойгар Ъшъклъ. Отново е надминал себе си .  

Изгледах епизода и съм още под емоции и въздействие. Не се шегувам ... не мога да се съсредоточа в субтитрите пред красотата и таланта на ашкъма . Бог му е дал та се олял и се е отплеснАл Hushed Толкова го Обичам и се гордея:heart: всички се гордеем с това ,което е сега и постигна.
Сега е на Върха на кариерата си и ще продължи да е така.

Може ли гифче , когато я предпази с ръка да не пострада. Тя му крещи какво иска да умре ли или и двамата да умрат? Щом е така да умират двамата и на Дахан му изгърмяха бушоните и натисна педала и скоростта  
https://twitter.com/paixluna/status/1750937946260156856

И от тук също когато го удари и той почна сам да се удря и да си крещат. Когато беснее от любов и ревност е .. нямам думи . Огън и жупел🔥🔥🔥🥵 Очите му ах очитеееее му и погледа🤯🤎🤎🤎🤎🤎🔥🔥 Animal Heart Eyes Cat
https://twitter.com/4everdizi/status/1751595884440060182

Ново от коафьора на ''Кюбра''

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 22:32 от femmi2

# 155
# 156
    Дидиии, къде изчезна?! Чаках те да се появиш с нещо интересно и ти не ме разочарова. Благодаря ти за новата фотка на Чачо като Гьокхан.
    Феми, ето и гифките:

И след като изгледах епизод 2 на "Gaddar" актрисата в ролята на Айдан продължава да ми е много противоречива като игра и въздействие.
     Харесаха ми романтичните сцени, химия не усетих, но двамата са някак по-истински там. Във всички останали моменти Sümeyye Aydoğan много преиграваше.
     Не можа да ме грабне. Не успях да усетя нито болката ѝ, нито любовта на Айдан към Дахан. Не я възприех като силната жена, умееща да отстоява позиции, а като махленска клюкарка, която само крещи и като петле налита да удря Дахан.
     Надявам се в следващите епизоди да покаже по-достоверна игра.

# 157

Сладки муцинки и палаво езиче☺️😋😋😛

https://twitter.com/lovegirlnisa/status/1751664181961539665
как ги режисират и избират музиката . Като любимеца си талантливи и умни Hands Clap

Хайде удряй Още!🤎🤎🤎❤️‍🩹💞🔥🔥❤️‍🔥

Цитат
Не можа да ме грабне. Не успях да усетя нито болката ѝ, нито любовта на Айдан към Дахан. Не я възприех като силната жена, умееща да отстоява позиции, а като махленска клюкарка, която само крещи и като петле налита да удря Дахан.
 Надявам се в следващите епизоди да покаже по-достоверна игра.

това с петлето ми хареса и разсмя как му налита😂
За младата девойка усетих болката й има още какво да се желае, като изпълнение . Романтик сцените в препратките в миналото им се получават.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 21:17 от femmi2

# 158
# 159

Sümeyye Aydoğan, чиято актьорска игра беше критикувана, получи пълна оценка от публиката на "Gaddar"

Новият сериал на FOX Gaddar продължава на пълни обороти. Sümeyye Aydoğan е партньорка на Çağatay Ulusoy в сериала. Имаше лоши коментари за Aydoğan още преди сериалът да започне. Айдоган, която изненада всички с представянето си в сериала, получи пълна оценка от публиката.
Сериалът "Gaddar," който върна Чаатай Улусой на екраните след много години, продължава на пълни обороти със своята вълнуваща история.
Sümeyye Aydoğan, която придружава Çağatay Ulusoy в главната роля, получи реакции в социалните медии още преди сериалът да започне, тъй като все още няма много опит.
Айдоган, чието актьорско майсторство беше критикувано, бързо спечели признание за изпълнението си в сериала, който е в ефир само два епизода, и получи положителни коментари от публиката.
Източник: Roxy Carmichael - Onedio Üyesi

Братя!

# 160

братлетата са сладки. Дахан успя да го убеди да се приберат, като братя вкъщи и да зарадват майчицата си да ядът пържени филийки.

https://twitter.com/AliAv24/status/1751677041340985479
От Али Ав Heart Eyes
Софииии ,ако е пред теб ще успееш ли да му сервираш кафе или ще изпуснеш чашата и само ще го гледаш в лицето и викаш аааа, какво щях да правя Joy той ще те гледа усмихнато знаеки как въздейства.
Как издържат и оцеляват тия хора реално пред него??
От камък и желязо трябва да си и голям професионалист.
Е , аз не съм такава слаби са ми ангелите пред мистър сексапил и харизма.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 01:25 от femmi2

# 161
Цитат
и двата епизода в тенденциите #Gaddar #ÇağatayUlusoy💥🤌💚

# 162
Успешна и здрава нова седмица на всички.☘️
Започваме началото с Чаатай Улусой номер 1 в световната класация за следени личности и актьори. Още дълго време ще сме на върха. Той го заслужава, както и феновете, които го подкрепяме силно да му се радваме.Nature Star
IMDB не е коя да е класация измислена.
Там хората по света проверяват за инфо за нови и стари проекти ,актьори и гласуват и коментират. Новият екшън е с добри показатели и гласувания.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 11:50 от femmi2

# 163
Здравейте, дами!

Днес кафето си ще пием с безмилостния, но красив Дахан и ще се наслаждаваме на успеха на Чачо.

Çağatay Ulusoy е на върха на списъка на IMDb Starmetre тази седмица 💥
 (Socipol)

И българските медии са отразили участието на Чачо в новия проект (няма да придирям, че нито името на Чаатай е изписано правилно, нито името на Sümeyye Aydoğan). По-важното е, че навсякъде се пише за нашето момче.

Чаатай Улусой е безмилостен човек

Един от най-очакваните турски сериали за 2024 г. е „Безмилостен“. Главната роля в поредицата е поверена на харизматичния артист Чагатай Улусой. Той се радва на голяма популярност не само в родината си, но и в много европейски страни.
Сюжетът на поредицата се съсредоточава върху млад мъж на име Дахан. Против волята на родителите си, той постъпва в армията. След като завършва успешно и се връща у дома, главният герой осъзнава, че всичко тук се е променило. Сестра му е избягала от дома с мъжа на сърцето си, момичето, в което някога е бил влюбен го е изоставило, а брат му е поел по грешния път. Освен това най-добрият приятел на Дахан изпада в беда. За да спаси семейството на своя верен другар, той трябва да приеме опасно предложение и да се превърне в безмилостен човек.
Сериалът „Безмилостен“ е първият телевизионен проект на Улусой от седем години насам. Партньорка на турския актьор е изгряващата звезда Сюмее Айдоган.
Автор: Труд news

Приятен ден и успешна нова седмица на всички!
Нека доброто настроение е ваш спътник!

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 11:55 от Emiliya

# 164
Ех , няма ли да му вземат интервю нашите медии не само да преписват.
Някой сайтове за трафик и да се четат какви глупости са писали и за ЛЖ през годините за смях направо.
Не мога да повярвам че на гала вечерта на "Кюбра" и в списанието му спестиха личните въпроси. Добре че са такива събития да е сред хора и прожектори.
Винаги е с класа и поведение ,но този път беше с приповдигнато и усмихнато настроение и спокоен и преодолява страха си от пресконференции.     
Сега работи много това му е приоритет кариерата му е на върха. Раздели се с оная и много добре направи за да живне и нас да радва. Като нов човек е. Дано така си продължи да му се радваме по дълго на свободата че се изтормозихме. Като му знаем вкуса кой знае каква ще ни сервира. Може и да си хареса такива каквито му подхождат нежни миньонки и брюнетки. Не си пада по кифли и никои не е казал да е известна , няма лошо и по обикновена да е.
Бившата е такава, но е дразнител и прай шамански номера.  
На журналистите не са им е интересни пиарските игри с последването и лайка. Няма клюки като с лелката какво да го питат?
Няма нужда от излишни връзки.
По - добре сам отколкото в лоша компания гласи поговорката.
Можеше в интервюто за списанието да го питат как се чувствате сега като сте сам какво правите нещо такова.. какво мисли иска ли семейство?
Свикнали е на това и щеше да отговори.   Усещането ми е че там нямаше истинска любов.
Ако е имало Дуда е била повече влюбената.
Личеше си хлад в отношенията им от редките показвания заедно.
Хората се събират, разделят и развеждат нормално е.  
Шефа няма ли да отрази нещо ? Затихна отново дори и новата фотосесия не сподели.
Мениджъра е активен и беше качил стори че гледа екшъна точно кадъра с джапанките на спирката.
Рекламира и поддържа проекта и клиентите си.
Чаатай му е най успешния и известен в агенцията след Хазалка. Още ме е яд че напусна.
В ЕА агенцията бяха и Серкан Чаоолу и Йозге Гюрел.
Смениха и те много агенции сега дори не знам нерде са мисля в Талент агенцията.
И след ЕА Йозге нищо не е снимала на Серкан не му провървя много.
Сега ще снима исторически проект дано е успешен.

Я кажете Дахан какво изкрещя на Айдан обиди я че е лека жена и не може да преживее че са я гледали мъже по бельо на конкурса. И тя го зашлеви. Много е консервативен и характера му е силен, избухлив и ревностен. Той е виновен че скъсаха по телефона заради конкурса и че заради това в убиец ще го превърне. Няма скоро да се сдобрят. Като се съберат ще има само целувки и нищо повече заради цензурата.
Или ако има ще плащат глоби. Полицая аркадаш няма да стои мирен и може да играе мръсно, ако иска да спечели Айдан.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 10:25 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт