ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 848
  • 735
  •   1
Отговори
# 120

Епизод 2
автоматичен превод от ANGELOV_NERON

# 121
Привет! Hug Снощи гледах картинки, сега го изгледах със субки и всичко си дойде на място. Всичко е перфектно. Екшъна си е тамам, няма нужда от повече, драмата също. Няма да разказвам, за да ви е интересно като гледате. Донякъде е и трудно за коментиране, като "Ямата", перфектно е всичко. Трудно ще е за Дахан, много му се струпа, да оправя бакийте на всички, като се започне от приятеля, брат, сестра, любима, че и на баща си. Епизода свърши инфарктно, дано никой не пострада от семейството. За Айдан- добре се справя Сумейето, но не ми е достатъчно, не знам какво липсва, но въпреки всички романтични спомени химия йок. За сравнение  Аслъхан Малбора в "Кюбра" много ми хареса и му пасна.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 14:51 от pipilota65

# 122
Привет! Hug Снощи гледах картинки, сега го изгледах със субки и всичко си дойде на място. Всичко е перфектно. Екшъна си е тамам, няма нужда от повече, драмата също. Няма да разказвам, за да ви е интересно като гледате. Донякъде е и трудно за коментиране, като "Ямата", перфектно е всичко. Трудно ще е за Дахан, много му се струпа, да оправя бакийте на всички, като се започне от приятеля, брат, сестра, любима, че и на баща си. Епизода свърши инфарктно, дано никой не пострада от семейството. За Айдан- добре се справя Сумейето, но не ми е достатъчно, не знам какво липсва, но въпреки всички романтични спомени химия йок. За сравнениеи  Аслъхан Малбора в "Кюбра" много ми хареса и му пасна.
    Пипи, не се притеснявай да разказваш моменти от епизод 2. Аз съм от нетърпеливите и искам да знам какво ще гледам и какво ще се случи. Това не ми пречи да се наслаждавам на епизода, напротив, засилва емоциите ми.
    Но си права, че има момичета, които не желаят да се разкрива сюжета. Ако имаш възможност, пиши в скрит текст за случващото се, така любопитството ми ще бъде задоволено.
    Чета прекрасни отзиви за епизода и това ми харесва. Искам и за тази продукция на Чачо да се говори и пише много. "Легендарна работа, плавен и разбираем сценарий! Редът на събитията и детайлите са страхотни."
    В YouTube  епизод 2 на "Gaddar" за 13 часа достигна почти 1,5 млн. гледания.

Слагам отново рейтинга - цифрите ми "галят окото".

# 123
Hug Еми! Heart Разказвам, който не обича подсказки да не чете.
Скрит текст:
Такаааа, докато Дахан се съвземе от пристигането на Айдан  при Юксел на вратата отново се почука и нахлуха някакви въоръжени да си оправят сметките с Юксел. Той снимал хора с голи момичета и ги изнудвал, искаха да убият и Айдан като свидетел. Но в престрелката Айдан избяга, един я преследваше, но Дахан му видя сметката. Заведе я в района при една леля и я скри за да не я открият убийците. Прибра брат си от полицията и го заведе у дома, баща им поомекна. После отиде при мениджъра, който му даде нова задача, защото не той уби Юксел. Баща му пък го привикаха при някакъв лихвар ли, мафиот ли, който го удари и заплаши да му върне парите до седмица. Бедна ми е фантазията какво ще му се случи Дахан като разбере, на мен ми дожаля за възрастния човек. Надявам се да го удави в аквариума му с рибките. Joy И така, докато Дахан следеше последната жертва се оказа, че сестра му има връзка с един от хората на този престъпник, че е и бременна от него. Но Дахан май не я видя. После последва набелязания, оказа се, че е трафикант на оръжие и му видя сметката. През това време оня, чийто брат уби избяга от болницата, намери къде живее Дахан, представи се за негов приятел. Майка му го покани вътре и когато Дахан се върна намери баща си паднал до вратата, а майка му и брат му завързани вътре и под дулото на убиеца. И така свърши.

# 124
Hug Еми! Heart Разказвам, който не обича подсказки да не чете.
Скрит текст:
Такаааа, докато Дахан се съвземе от пристигането на Айдан  при Юксел на вратата отново се почука и нахлуха някакви въоръжени да си оправят сметките с Юксел. Той снимал хора с голи момичета и ги изнудвал, искаха да убият и Айдан като свидетел. Но в престрелката Айдан избяга, един я преследваше, но Дахан му видя сметката. Заведе я в района при една леля и я скри за да не я открият убийците. Прибра брат си от полицията и го заведе у дома, баща им поомекна. После отиде при мениджъра, който му даде нова задача, защото не той уби Юксел. Баща му пък го привикаха при някакъв лихвар ли, мафиот ли, който го удари и заплаши да му върне парите до седмица. Бедна ми е фантазията какво ще му се случи Дахан като разбере, на мен ми дожаля за възрастния човек. Надявам се да го удави в аквариума му с рибките. Joy И така, докато Дахан следеше последната жертва се оказа, че сестра му има връзка с един от хората на този престъпник, че е и бременна от него. Но Дахан май не я видя. После последва набелязания, оказа се, че е трафикант на оръжие и му видя сметката. През това време оня, чийто брат уби избяга от болницата, намери къде живее Дахан, представи се за негов приятел. Майка му го покани вътре и когато Дахан се върна намери баща си паднал до вратата, а майка му и брат му завързани вътре и под дулото на убиеца. И така свърши.
     Пипи, благодаря ти от сърце. Сега вече спокойно мога да дочакам среднощ, когато с удоволствие ще се потопя в действието. През деня не успявам да отделя достатъчно време, пък и Маскарадните игри в Перник доста ме разсейват. Много пищно и атрактивно е! На живо сред кукерите си е голяма емоция.

# 125
Пипи:rose:  разказвай не ми пречи да знам пак ще ми е интересно.
Значи и баща му се е забъркал с лихвари и искат да му видят сметката.
Дахан направо го разкъсаха тоя човек.Head Band Железен е като издържа на това и оправя проблемите на всички. Натупа онези, които тормозиха брат му даже единия от тях като видя колко е жесток и избяга:joy: Дахан не искаше да го гони и го остави.
За жалост закъсня за Самет да го спаси. Каквото сам си направиш.. кой го излъга че е за тая работа да убива хора? Самет да се измъкне от беднотията изкушен от парите се забърка с мафията. Дахан му се скара спореха, той не слуша. Остави жена и дете сираче.

Така е не се усеща химия и да взривят екрана АйДаг нещо липсва въпреки добрия синхрон.
Много ми хареса сцената в която и подаде ръка на фона на песента.
Чачи- Дахан  е като наранен Звяр:broken_heart:
Много му отиват такива сцени, като крещи от ревност, любов и омраза. Още от Ферихата е така. Няма как да се сравняват общите сцени и погледи като светкавици между ХазЧа.🔥💞🤯🤎🤎🤎💚💚  
Много боли от любов и наранено сърце.❤️‍🩹  Дахан не е лесен характер силен е но е инатлив. Като отсече и рече че не позволява да участва в конкурс за красота и се скараха по телефона защо го е направила и е по вестниците и хората я обсъждат и гледат. 
- "В убиец ли искаш да ме превърнеш? " ( Или ще ме превърнеш в убиец и двата превода значението е същото. )
- "Кой ще убиваш не  говори глупости"
 - " Знаеш ли какво ще се случи Айдан?
- "И какво ще се случи?
 - "Какво ли ? Битти! Край всичко свърши!:broken_heart:Disappointed RelievedDisappointed Relieved

След това Айдан се е забъркала с неправилните хора както и сестрата на Дахан. Сега като разбере че е влюбена и загубена и че той трябва да я спасява.. и изпълнява поръчки.

Пипи Hug за Аслъхан Малбора си права повече му пасва и визуално. На ашкъма му подхождат такива нежни брюнетки и темпераментни в реал и сериал. Като актриса също е добра. В Кюбрата любовта не е движеща сила показана е по различен начин заради тематиката и ролята. Така ми се искаше страстна огнена сцена между двамата...ще си останем с мечтите. Нетфликс рядко пропускат знаем на какво са способни както и Казанова 🔥🔥🔥🍷🍷🍷🤯🤯🤯👏
Да те питам като си го изгледа внимателно с озвучка има ли нещо между сестра му Гюлджан и аркадаша. Усетих привличане и погледи между тях.
Ахсенчето е много талантлива и сладка. Същия актьор Айтак Шаян играе Гюркан  шефа на полицията в Гаддар. Хареса ми визията му в екшъна, като е с по- лека брада. Ролята му отива.
В началото се изненадах, като Дахан отиде при него за помощ за Айдан. Явно са аркадаши от преди това. Дали съм се объркала...но дали той не харесва любимата му?
Пипи ,ти мисля писа затова. Rolling Eyes
Кажи за Шербета Йомер още ли се заиграва с онази новата, разделени ли са още с Кавалджъм?

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 16:15 от femmi2

# 126
Пипи Flowers Rose  разказвай не ми пречи да знам пак ще ми е интересно.
Значи и баща му се е забъркал с лихвари и искат да му видят сметката.
Дахан направо го разкъсаха тоя човек. Железен е като издържа на това и оправя проблемите на всички. Натупа онези, които тормозиха брат му даже единия от  тях като видя колко жесток е избяга Joy
Дахан не искаше да го гони и го остави.
За жалост закъсня за Самет да го спаси. Каквото сам си направиш.. кой го излъга че е за тая работа да убива хора? Самет да се измъкне от беднотията изкушен от парите се забърка с мафията. Дахан му се скара спореха, но той не слуша.  
Остави жена и дете сираче.

Скрит текст:
Така е не се усеща химия и да взривят екрана АйДаг нещо липсва въпреки добрия синхрон.
Много ми хареса сцената в която и подаде ръка на фона на песента.
Чачи- Дахан  е като наранен Звяр:broken_heart:
Много му отиват такива сцени като крещи от ревност ,гняв ,любов и омраза.  Още от Ферихата е така.
Няма как да се сравняват общите сцени и погледи като светкавици между ХазЧа.  
Много боли от любов и наранено сърце.  Дахан не е лесен характер силен е но е инатлив. Като отсече и рече че не позволява да участва в конкурс за красота и се скараха по телефона.
- "В убиец ли  искаш да ме превърнеш? " ( Или ще ме превърнеш в убиец и двата превода значението е същото. )
- "Кой ще убиваш не  говори глупости"
 - " Знаеш ли какво ще се случи Айдан?
- "И какво ще се случи?
 - "Какво ли ? Битти! Край всичко свърши. Broken HeartDisappointed RelievedDisappointed Relieved

След това Айдан се е забъркала с неправилните хора както и сестрата на Дахан. Сега като разбере че е влюбена и загубена и че той трябва да я спасява.. и изпълнява поръчки.

Пипи Hug за Аслъхан Малбора си права повече му пасва и визуално. На ашкъма му подхождат такива нежни брюнетки и темпераментни. Като актриса също е добра. В Кюбрата любовта не е движеща сила показана е по различен начин заради тематиката и ролята. Така ми се искаше страстна огнена сцена между двамата...ще си останем с мечтите. Нетфликс рядко пропускат знаем на какво са способни както и Казанова 🔥🔥🔥🍷🍷🍷🤯🤯🤯👏
Да те питам като си го изгледа внимателно с озвучка има ли нещо между сестра му Гюлджан и аркадаша. Усетих привличане и погледи между тях.
Ахсенчето е много талантлива и сладка. Същия актьор Айтак Шаян играе Гюркан  шефа на полицията в Гаддар. Хареса ми визитата му в екшъна като е с по лека брада. Ролята му отива. В началото се изненадах като Дахан отиде при него за помощ за Айдан. Явно са аркадаши от преди това. Дали съм се объркала...но дали той не харесва любимата му?
Кажи за Шербета Йомер още ли се заиграва с онази новата, разделени ли са още с Кавалджъм?
    Феми, благодаря ти за коментара на "Гаддар" и "Кюбра".

Цитат
#Aydag от снимачната площадка #Gaddar #Çağatay Ulusoy #SümeyyeAydoğan
🎬📸

Цитат
#Gaddar 2-ри епизод 1,8 милиона за 16 часа #CağatayUlusoy😍

# 127

Ахсенчето е много талантлива и сладка. Същия актьор Айтак Шаян играе Гюркан  шефа на полицията в Гаддар. Хареса ми визитата му в екшъна като е с по лека брада. Ролята му отива. В началото се изненадах като Дахан отиде при него за помощ за Айдан. Явно са аркадаши от преди това. Дали съм се объркала...но дали той не харесва любимата му?
Кажи за Шербета Йомер още ли се заиграва с онази новата, разделени ли са още с Кавалджъм? [/b]
Да Феми, в "Кюбра" сестрата има връзка с приятеля му, той едва не ги хвана в началото  там на диванчето на тавана. Но крият от него, а и той хич не е надежден(приятеля) , занимава се с наркотици и за да отърве кожата не един път предаде Гьокхан. А в "Гадар" да Гюркан харесва Айдан, тя му каза , че навремето я е предупреждавал , че Дахан не е подходящ за нея и явно затова сега се е заел с него. За " Шербета", не знам , още не съм гледала снощния епизод.

# 128
Мерсаж Flowers Rose Значи правилно съм усетила.
Не само привличане ,но и връзка имат. Това с диванчето съм го изпуснала, щото като се изнервя и прескачам с мишката. Гьокхан знае ли че аркадаша се занимава с наркотици и че не е надежден? Във втори сезон се появява нов персонаж пак аркадаш. Актьора е играл в ромкома
"Вратата". Добър актьор е. ( Не съм се старала да му запомня името) мисля че актьора се появи в последния 8 - ми епизод.
И какво.. Гюркан харесва Айдан и ще има интриги и номера въпреки, че е полицай. Дахан и това ли ще трябва да преживее и изтърпи. Има си трески разбира се като му кипне и е брутален направо..
Този образ ми напомня Емировия характер.Heart верен приятел, чок ревнив, силен и борещ се пред проблемите.
Емир е слаб пред Ферка , Дахан ще видим дали ще е така.

Емка Flowers Bouquet Благодаря за споделеното инфо и снимки. Имаме си и нова зад кадър.
Най -голямата арабска платформа Шахид ще излъчва Gaddar. Сигурна съм че ще пожъне по голям успех от Турция. Много ми се иска да го интервюират от международната преса. Както мрънках и преди не са го натиснали за реклама и фотосесия. Може и по нататък да ни зарадва.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 18:16 от femmi2

# 129
Гьокхан знае ли че аркадаша се занимава с наркотици и че не е надежден?
Знае и неведнъж се опита да му налее акъл в канчето. Но за предателството не знае. Сега пък на мен ми стана любопитно кой е новият актьор от "Вратата", отивам да ровя. Ама...така се опетлах с двата сериала, че и имената ще започна да бъркам. Joy Другите ми сериали вече са на мишка, с изключения на "Присъда" и "Предателство"-за сега.Joy Шербета също го прегледах с мишката. Омер още пие и ходи на бар с мацката. Joy Но В следващата серия Кавълджим май ще се раздели с Ертугрул.

# 130

Пипи, Феми, толкова добре споделяте видяното. Благодаря ви! Аз не мога да се включа, но пък ви чета с удоволствие. И ще ви редувам с гифки и фотки, за да продължите тази интересна дискусия.  

"Злодей ли съм..."

# 131
Има си трески разбира се като му кипне и е брутален направо..

Особено като му заиграе маратонката! Joy Heart

# 132
За новият актьор в сезон 2 на " Кюбра" актьора играе във
" Вратата" този за който героинята на Биге Юнал щеше да се омъжи ,но той я заряза на сватбата ,щото разбра че не може да забрави Серкан Болат и е влюбена.

Софи 🍷 изненада ме че си гледала онлайн екшъна и си намерила време. Усмихна ме и зарадва. Визията му е като по зрял Сарп ,но същевременно няма общо и е толкова различен като образ, роля и характер. Но винаги е толкова внимателен и мил с екранните си майки. Той и в реала е така. Достоен син има защо да се гордеят с него смейството му. Много талантлив , възпитан , откровен и земен човек.
Чудя се дали Чаатай и Енгин бей са доволни от рейтинга? Вероятно са доволни предвид силната конкуренция и от канала също.  Късмет си е да нацелиш хитов проект и смислен сценарии. Той е от актьорите ,които няма да играят в нещо просто ей така за да са на  екран и да трупат популярност и печалба. Знае с какво и как да се завърне ударно. Екшън адреналина му е в кръвта и му приляга.

# 133
Феми, този ли? Sarp Can Köroğlu Не съм го видяла в 8ми епизод. Трябва пак да го прегледам.Joy

# 134
Тц! Не е този Пипи. Тоя го знам и не бих го сбъркала. Играеше и в ОС брата на капитан Левент по известен като НЧ. Игра и във " Вратата не е той в Кюбрата и затова не си го видяла в 8 - ми епизод. Намери в Гугъл кастинга на сериала и дай снимки. Актьора е този, който заряза героинята на Биге Юнал на сватбата.  

Ти гледаш ли новият сериал с Хазар Ерчоглю колежката на Чачо от Протектор и Меджезира.
Новият и проект за някакви перли по канал Д чупи  рейтинг. Продуцент е фирмата на Йелмаз Ердоган.
Тя играе танцьорка.
Радвам се за нея не е типична красавица ,но е талантлива и трудолюбива.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 19:56 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт