ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 961
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Където каза, че ще му плати. А пък от къде ще вземе пари, като не ги взема и от Мениджера?

# 301
Цитат
#Gaddar глава 3: 👊🏼🔪
Страхотно от началото до края, динамично действие 🤌🏼.
Çağatay ни оставя брилянтни сцени 👏🏼 чист талант 🥹 ❤️.

Имахме 3 изпълнени с екшън и много вълнуващи епизода 💣💥
#ÇağatayUlusoy

# 302
# 303

Цитат
Дахан никога не се шегува 😂🔥
#GADDAR

Нямам представа това нова фотка ли е, но се "върти" из Twitter заедно със снимката на дубльора на Чачо.

# 304
Приветтттттт,момичета! Hug

Идвам с една покана ...за премиера....на 13 февруари от 20ч. по Канал Д...Преди теб...Heart Eyes

И една молба...кои сериали вървят тази вечер...мисля за конкуренцията...не ,че се съмнявам в качествата на  Алпи и мацките ,ама все пак...търсих у фейсо ,но нещо ми избегаха....Моляя ! Hands PrayHug

# 305
Еха имаме си нови снимки с нашето жестоко зверче:stuck_out_tongue_winking_eye:
Първата снимка не сме я виждали ,но втората е стара.
Този с Чачо е дубльора му. Имат еднаква прическа, дрехи и височина , но в лице няма никаква прилика. Космос разлика. Нашето гарванче е най добро и красивооо и си личииии🤎

Свееет:hugs:
Еха , най после Алпчо на екран:heart_eyes:
Успех му желая и на целия екип.
Ще го гледаме табики.
Не съм свикнАла да следя две дизита.. но ще се справим. Харесвам сладката му партньорка много е талантлива и с Алп по това, което видях в трейлъри и снимки и зад камера си пасват и забавляват.  
Конкуренцията във вторник е един нов сериал по шоу тв и Див по Фокса.
Дивия е много добър има твърда аудитория винаги е напред в класации и рейта му не е лош.
За друга конкуренция не се сещам. Ако има Пипи ще каже.Flowers Rose

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 09:45 от femmi2

# 306
Мерси ,Феми. Heart 

# 307
Приветтттттт,момичета! Hug

Идвам с една покана ...за премиера....на 13 февруари от 20ч. по Канал Д...Преди теб...Heart Eyes

Свет, благодаря много за поканата. Нямам идея дали ще успея да гледам сериала, но ще се радвам ако споделиш впечатления, пък може и да го "захапя".
     Алп е сладур, та заради него и ако сценарият ми допадне ще гледам!
     И още един прекрасник за лека и спокойна нощ!

# 308
# 309
    Диди, аз също бих се "подредила" на опашката за един такъв видео разговор. Стига ми само да зърна усмивката на Чачо.

И една молба...кои сериали вървят тази вечер...мисля за конкуренцията...не ,че се съмнявам в качествата на  Алпи и мацките ,ама все пак...търсих у фейсо ,но нещо ми избегаха....Моляя ! Hands PrayHug
    Свет, Dizilah са откликнали на молбата ти. Виж колко подреден календар са ни спретнали.

И предстоящите премиери са подредили.

# 310
Това с видео разговора от кога е? Сякаш помня че имаше разговор с фенка отдавна.
И как се е добрала до номера е интересното и кой я е свързал?
Ех , всички ще си мечтаем затова дори за миг.
Преди не беше такъв темерут и комуникираше, което е важно за кариерата му и всичко. Изведнъж се промени..
Ох много съм му набрала и ме е яд!
Дори и благодарност не написа за подкрепата на колеги и фенове.
Сега сме напред в мбд и класации и като свърши това няма да е така.
Пука ли му ?! Йок!
Голямо спокойствие чак да му завидиш.
Винаги съм казвала и продължавам да го правя че е невероятен късметлия и че други няма да търпят това , като нас.Турция вече му е тясна за таланта и красотата за да пробиеш навън не може, като се криеш и не общуваш.
Разбира се не е лесно никак.. пожелае ли ще  го постигне с правилните хора.
Доказал е че постави ли си ЦЕЛ и мечти ги сбъдва.
Не заслужава, като не го оценяват в Турция да се труди и стои там. Спокойно може да снима и говори английски.
Винаги трябва подготовка и уроци за произношение и дикция.
Има огромни фенове по света, които го Обичат и Обожават и гледат проектите му.
Ако се отчитаха рейтинги извън Турция Чачо никой не може да го стигне ще лети и гърми направо..
Като снима за световната Нетфликс и е новатор с успешните си проекти и нови почитатели спечели и още международна слава.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 14:45 от femmi2

# 311
Здравейте, дами!

След вчерашното затишие по обективни причини днес очаквам сериозно раздвижване - нови снимки и резюме.
     Време е... Феновете не трябва да скучаят. Нужен е екшън за екшъна.
     Трябва ни адреналин, нахъсване до забрава... новият епизод е само след 2 дни.

Цитат
Гледанията в чужбина надхвърлиха 3 милиона #Gaddar #ÇağatayUlusoy
@ayyapim @foxturkiye

Нека доброто настроение е ваш спътник!
Спорна сряда!

# 312
Прочетох че е стартирал Турският Сървайвър по тв 8 и е прецакал рейта на дизитата. Ще е конкуренция с "Див" и "Преди теб".
Ако го пуснат и Петък не ми се мисли... Тогава Фокса най вероятно ще смени деня на Гаддар ако не го направи и преди това. Засега не са се разбързали  притеснили. Това ми дава увереност че всичко е договорено предварително с канала от продуцента и няма да го спрат. 
Много се коментира че с тоя трейлър на еп. 4 ще дръпнем напред и много се харесаха екшън сцените с Дахан и Айдън. Хората се забавляват и не скучаят. Това е важното. Сценария си върви по план.  Надявам се да не почнат да угаждат и  пишат глупости заради рейтинга. Това вреди отколкото помага.
Също и изтърканите пиар игри, шум и клюки. Чаатай се забърка и търпя това в друг сериал с колежка с която и до ден днешен избягва. Вярвам на думите на мениджъра му че нищо не са имали и няма да имат нито флирт, нито други отношения. Те дори не са и приятели след това така че ... 
Такива глупости са писали и по нашите сайтове Чаатай  ще мре от любов и се депресирал и ще са самоубива вече.. 
За Дуда и там какви неща писаха.. Слава богу е още с акъла си и си цени свободата. 
Сюмието има сериозна връзка така че на нея повече ще навреди ако почнат с това. Той си пада по друг тип кадъни.. Железни са след като могат да устоят на това изкушение на природата. Камерата го обича  друго е да добиеш реална представа.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 21:43 от femmi2

# 313

Цитат
Gaddar Dizi
Продължаваме да гледаме на #Gaddar през вашите очи!
Приятно гледане! 🥰

#Gaddar Епизод 4 в петък, 9 февруари от 20.00 часа!
⚡️

# 314

Общи условия

Активация на акаунт