ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 7

• 26 965
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
    Диди, Flowers Bouquet като светкавица си! А аз действам като костенурка, още вкъщи не мога да се прибера.

# 316
https://www.instagram.com/reel/C3DXQL4oU2W/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Аз да ви кажа ,хващам често публикациите на секунди ,ама понякога просто не ми се занимава 😀🤔

# 317
Добре че е Диди да ни донесе новостите. И аз ги улавям често у въздуха ,но не винаги имам възможност да ги  споделя.   
И аз се прибирам сега свърших някой от задачите навън.
Зимата си отива не че имаше истинска такава..

Продуцента и канала  да понатиснат голямата звезда да рекламира повече. Само в началото за старта шум и после нищо...

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 20:30 от femmi2

# 318
https://www.instagram.com/reel/C3DXQL4oU2W/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Аз да ви кажа ,хващам често публикациите на секунди ,ама понякога просто не ми се занимава 😀🤔
     Ааа, Диди, не така. Ние разчитаме на теб за "пресни" и своевременни новини. Аз заради Чачо тази вечер и от телефона писах в кафенето.
    Тези мои любимци ще ме научат на много неща. Ще почна и гифки да режа през телефона...

Ето я чаровната усмивка на Чачо от сета.

И сцени от новия линк:

# 319
Хайде ,добро утро с приятни новини . Сериалът вече започна продажбите си в чужбина и ще се представя под името "Без мислост"

# 320
Здравейте, дами!

Денят ни започва страхотно с първата новина от Диди за продажбите на "Gaddar" в чужбина, резюме и снимки от епизод 4.
    Ще ни бъде интересно и забавно в компанията на Дахан.

Епизод 4
Резюме:

Когато Dağhan отива да убие Enver, който е най-големият риск за семейството му, той среща изненада, която никога не е очаквал. Научава, че сестра му Ямур е с Енвер. Освен това момичето е бременно. Ямур се разболява заради напрежението между Енвер и Дахан. Двама врагове, опитващи се да се убият един друг, са принудени да се обединят и да се опитат да я откарат в болницата.
След последните събития, които преживява, психиката на Дахан се влошава още повече. Има неща, които и майка му, и баща му крият от него. Той става неспособен да се довери на никого. Айдан също има тайна, която крие от Дахан. С надеждата, че нещата между тях ще се оправят, тя прави предложение на Дахан.
Акбар научава тайната, която Енвер упорито пази. Реакцията на баща му е по-сурова, отколкото е очаквал. Той е категорично против синът му да се ожени за Ямур. Той е дал обещание на най-добрия си приятел, че иска Енвер да се ожени за дъщеря му. Разправата между баща и син ескалира. Екбер Балтаджъ не е човек, който се убеждава с приказки, затова излизат бойни брадви.
Шенгюл се връща в дома си, но хазяинът иска да ги изгони, защото не може да получи наема. Единственият човек, който може да им помогне, е Дахан.
На Айдан не харесва идеята Дахан да прекарва време с Шенгюл.

Да ви в цветно и безгрижно на душата, приятели!
Усмихнат четвъртък!

# 321

Охоооо , Но Мърси вече ще се продава в чужбина. Страхотно заглавие.Hands Clap
Най големи продажби ,печалби  и успех пожелавам на Чачи и продуцента.
Разпространител е Мадд Ентъртеймънд с която продуцентската фирма има договор.
Въпреки, че съм убедена че си е опекъл договора за един сезон и ще си гледаме докрай сериала. За втори сезон зависи от много неща.  Продажбите са важни за да оцелее сериал на турските екрани. Ако продуцента дава процент от печалбата на канала още по- добре.

Еми:hibiscus: , Грасияс за резюмето и снимките.
Даханчо ще го побъркат вече започна да му се влошава психиката.  

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 13:35 от femmi2

# 322

Още снимки от епизод 4:

# 323
Хей, момичета, как сте😀  При нас е ужасно дъждовно и вали и викам малко да седна да поразгледам телефона, тъй или иначе днес съм почивка😀
Аз съм страшен фен на музиката към сериала и по принцип на Тойгар и работата му в повечето сериали. Придава усещане на всяка сцена. Та да ви поздравя с едно клипче тук. Не знам как да го споделя, та само мога да го копирам. Мелодийката и песните към сериала са страшно попадение😀
https://www.facebook.com/share/v/xJZTZvB4oUTsprdE/

"И аз съм на мнение, че има още върху какво да се работи по епизодите. Не върви само "и сам воинът е воин", наистина Дахан се нуждае спешно от истинска подкрепа, от човек, на когото може да се довери, да разкрие терзанията си и огънят, който го изгаря.
     На мене и Мениджъра ми е много статичен, а хрупащия солети - комичен. Иска ми се и тези герои да се включат по-атрактивно в действието. Надявам се, че тепърва ще разгръщат техните образи"

Точно това имах предвид. Могат много повече да използват потенциала на Онур, а те го дават толкова малко и някак образа му не е достатъчно пълен. Дано нещо променят в идващите епизоди.
На мен ми се ще Енвер да мине в отбора на Дахан и да стане част от тяхното семейство. Много, много не обича май баща си,  и то един баща...
 В миналите епизоди нещо си спомням, че споменаха за някаква болест на майката на Айдан. Когато тя беше на лодката сама и си спомняше. Може и да е грешка в превода от турски на английски, но тя си спомняше как майка й й казва "никой не трябва да разбира,  за болестта ми". Ако това е вярно, може би Айдан за това е отишла да живее с онзи, за да помогне на майка си. Като разбере Дахан, ще му стане сигурно гадно за всичките сцени, които й направи.
Утре ще опитам да си ги гледам онлайн, макар че с тея от Фокс работата е трудна.
Чао за сега и хубав, някъде и слънчев ☀️ ден на всички😊🌺🍀

# 324
Йоана , привет:blush:
При нас е супер слънчево време засега идеално за разходка.  
Тойгар Ъшъклъ и аз харесвам творчеството му.
Често посещава България и красивата ни природа.

Охоооо , какво улових у въздухаааа . Арас бей е посетил снимачната площадка на Гаддар и се е снимал . Феновете в мрежите се надяват да пуснат общо фото с Чаатай - Братя Йелмаз отново се събраха . Много ги обичат двамата като тандем. Главната роля в Гаддар по предварителен план щеше да я играе Арас, но не се осъществи.

Съвършено лице и тези лешникови очииии и огнен убийствен чувствен поглед🤎🤎🤎🤎🖤🖤🥵🥵🥵🥵😳😳

Специален принц на нощта и красив плейбой за още повече разкоооош:sleeping:
https://twitter.com/cacaselll/status/1754987502673289724
Тук в репортаж със слънчева красива естествена усмивка. Как му отварят вратата на автомобила истинска звезда:star:
Най много от всичко се радвам и гордея че опази себе си въпреки някой изкушения и неприятен период и продължи да се развива . Земен, скромен , чувствителен.
Сега гледа по  философски на живота и нещата.  

Редактирам с клипчета

Специално за Еми:heart_eyes: нейната слабост Ичерде и братя Йелмаз  

https://www.youtube.com/watch?v=wZpzpbA-zBE

Уаууу това е Якооо - Чачи е във вихъра си с екшън адреналин , също толкова жестоко и горещо и лудоооо ,като в любовните сцени
https://www.youtube.com/watch?v=YtUEA7SJjkY
музиката е перфе подбрана

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 15:09 от femmi2

# 325
При нас вали цял ден и не спира. Искам вече ляго и аз да се прибера в България с детето😉☀️

Утре ще има по-хубави моменти с Айдан и Дахан. Много ми допадат на мен, пък не знам🤷‍♀️
https://www.instagram.com/reel/C3FnIWuIAmS/?igsh=MXJ0YXZsdm56ejF1Ng==

# 326
При нас вали цял ден и не спира. Искам вече ляго и аз да се прибера в България с детето😉☀️

Утре ще има по-хубави моменти с Айдан и Дахан. Много ми допадат на мен, пък не знам🤷‍♀️
    Йоана, благодаря много за видеата и анализа на "Gaddar". Малко по-късно ще се включа и аз с коментар.
    Сега да визуализирам видеото: В Youtube е със субтитри.

"Gaddar" Епизод 4, Преглед

„Да се ​​махнем оттук, да изчезнем. Само ти и аз.
Докато те имам, мога да живея с теб навсякъде." ❤️‍🔥

# 327
Ще има аааашк още гледайте какви погледи си фъргат и Дахан жадува да я целуне. Ще омекне ли тоя път .. Само цензурата може да ни спъне предполагам че заради целувки няма да направат проблем . Зависи какви, щото има ... направо като за Нетфликс... Stuck Out Tongue
Най - добрият, няма равен. С чиста съвест пиша че в момента Чаатай Улусой е най -добрият  турски актьор от всички и скъпоплатен .  Задължително да пробва да пробие в чужбина . Няма да спра да мрънкам и повтарям докато не ме послуша и зарадва.  Той ме слуша .. Двамата имаме специална телепатия и енергия от разстояние. Интуицията ми е силна . За целта трябва да си стегне още тялото и талията.  И така е  хубав и няма да го върнем истиснските му фенове . Кефи ме че е тренирал за мускули . Знаем на какво е способен и с лекота се променя .  Тялото не е най важното , той компенсира с зверска актьорска игра . В екшъна си хапва на воля шкембе чорби , пържени филии и тиквички. Все вкуснотии  мазни и вредни .  И аз обичам да си ги хапвам  за да сме красиви:yum:

Ехааа , това кой го казва от двамата ?
Прави впечатление че тук в ''Безмилостен'' ашка е засилен и се набляга на това за разлика от Ичердето , където  пак е екшън и има напрежение , но основната линия бяха братя Йелмаз и наминарането на Умут .  
Сарп като агент под прикритие използва в началото мафиотската щерка мислейки че е като баща си  разбра че не е така . Бенсу е красавица, но с Чачо нямаха тази енергия и спойка, като АйдАх.  Сюмието се старае и определено се получават нещата .

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 17:44 от femmi2

# 328

Йоана, благодаря много за видеата и анализа на "Gaddar". Малко по-късно ще се включа и аз с коментар.
    Сега да визуализирам видеото: В Youtube е със субтитри.

"Gaddar" Епизод 4, Преглед

Благодаря😊
Аз изобщо не знам как се качват клипчета по този начин и не можах и да намеря начин. Само с копиране успявам. А и снимки поне знам как да кача😀 Ама ще се науча, никога не е късно😀🌹

# 329

Общи условия

Активация на акаунт