Велико Търново-тема 48

• 36 292
  • 549
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, имате ли наблюдения за добър хомеопат в града?

# 391
Доктор Кьорчева ✌️

# 392
Здравейте! Работи ли ретро фотото? На ФБ страницата нямат публикации от години.

# 393
  • У дома
Здравейте дами, да ми препоръчате частен учител по английски за дете в 5ти клас?
Благодаря предварително!

# 394
Здравейте! Моля, ако някой се лекува при д-р Трендафилова( ендокринолог)да сподели впечатления!

# 395
Чух че д-р Максудов ще се мести във Варна. Някой знае ли дали все още преглежда в Търново ?

# 396
Здравейте! Моля, ако някой се лекува при д-р Трендафилова( ендокринолог)да сподели впечатления!
Посетих я един път и нямам намерение да повтарям. Отидох на платен преглед, не ми направи ехограф, защото колегите кардиолози го използвали и ми каза да дойда в друг ден. Не препоръчвам.

# 397
  • Пловдив
Здравейте, на първи юни къде има планирани събития за децата в Търново и околността?

Благодаря!

# 398
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
По традиция местната преса сигурно ще публикува информация  с предстоящи събития за Деня на детето, едва на 30-31.05. Иначе на Събора на овцевъдите в Арбанаси са предвидени активности за деца и през трите дни.

# 399
Имате ли впечатления от студиото за татуировки в на Тъмно ?
Нямам, но моите приятелки ходят при Пиера Дон.

+1 за Пиера
Ходих при Пиера, страхотна е и вече ще я препоръчвам навсякъде! Simple Smile Останах много доволна от работата й ❤️.

# 400
  • Велико Търново
Много се радвам, че си харесала Петя и как работи.

# 401
  • някъде там

Насочете се към друг специалист извън града Wink

На мен също ми предстои среща с Пиера за татус, посъбрах доста положителни впечатления, ще споделя после и моите лични.

Имам въпрос насочен към дамите шофьори, моля за лично мнение относно търпелив внимателен инструктор и съответно коректна автошкола, която не спестява от времето за обучение на курсистите. Благодаря 🍀

# 402
За автошкола препоръчвам Шофьор и Красимир.  Щом от мен направиха шофьор и не се отказаха, значи всеки ще научат

# 403
  • При децата ми
Автошкола "Олимп". В момента карам курсовете при тях.

# 404
  • Beyond the stars
Автошкола "Олимп". В момента карам курсовете при тях.

И аз за тях. Въпреки, че мнението ми е с 20+ годишна давност Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт