Велико Търново-тема 48

• 36 289
  • 549
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново
Анатоли от "Кристина"-невероятен е.Аз съм била при Красимир/съученик ми е/.Сега дъщеря ми е при Анатоли.

# 406
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
https://m.facebook.com/events/702668379013789/?ref_source=NEWS_FEED
За 1-ви юни.

# 407
Здравейте, търся фирма, която да изгради уличен водопровод и път, по проект, съгласуван с ВиК и с общината. Става дума за 40-50 метра. Ако случайно някой е работил с такава фирма, или има познат, който работи в такава, ще се радвам на препоръка.

# 408
  • При децата ми
Препоръчайте фирма за вътрешни щори?

# 409
  • някъде там
Относно татусите мога да споделя много добри впечатления от Петя, доверете й се няма да сгрешите🍀

# 410
Относно татусите мога да споделя много добри впечатления от Петя, доверете й се няма да сгрешите🍀
Два пъти вече я посетих 😆❤️.

# 411
  • Велико Търново

Аз съм много доволна от https://www.palkom.net/
В моят апартамент те направиха вътрешни и външни, препоръчах на един познат и той остана много доволен.Работят в срок, което за мен е важно.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 21:58 от siska79

# 412
  • При децата ми

Аз съм много доволна от https://www.palkom.net/
В моят апартамент те направиха вътрешни и външни, препоръчах на един познат и той остана много доволен.Работят в срок, което за мен е важно.

siska79, какви външни щори поръчахте? Колебая се дали вътрешни или външни да сложа, и ако сложа външни дали да сложа и вътрешни? Smile Спалнята и детската са с източно изложение и сутрин слънцето /когато го има/ пече право в очите.

# 413
  • Велико Търново
Ние имаме и вътрешни, и външни, защото дограмата ми е дървена, изложението изток/запад и исках да я запазя.Ние сме от 20 години с външни, сега само подменихме.Аз още не съм ходила след ремонта там, но Мина се изнесе и ще я накарам да ми прати снимки.

# 414
Имате ли лични впечатления от Очна клиника Св. Петка? Чета доста негативни отзиви за тях. За преглед става въпрос: проследяване на диоптър и после поръчване на очила.

# 415
Имате ли лични впечатления от Очна клиника Св. Петка? Чета доста негативни отзиви за тях. За преглед става въпрос: проследяване на диоптър и после поръчване на очила.
Аз ходих миналата година, не помня името на лекарката. Аз лично не съм доволна, но имаше много хора в чакалнята. На мен ми смениха диоптъра без да е нужно.

# 416
  • Велико Търново
Аз ходя там при Жанета Павлова, доволна съм, но мъжа ми ходи на Габровски в една клиника от години и е много доволен, а той е с огромен диоптър.

# 417
  • При децата ми
Последно ходих при Костуркова. Преди това водих и малкото дете, на 15 г. е там. Доволни сме.

# 418
Здравейте скоро ще сме в Парк хотел Асеневци може  ли да ми каже някой как е водата в басейна по това време, имаме дете на 5 г и ще е много разочароващо, ако не може да се къпе.
Може да ми препоръчате и места за хапване и примерно, забавления за деца кафе,заведение с детски кът, Батути хубави площадки. Забележителностите са ми ясни

# 419
Водата в Асеневци става за къпане, миналата седмица дружка беше с детето си на 7.

Общи условия

Активация на акаунт