Велико Търново-тема 48

• 36 285
  • 549
  •   1
Отговори
# 420
  • Beyond the stars
Заведения с детски кът - Бианко Картала , Бианко в мола, Бела Виста има съседство детски кът и май с това се изчерпват опциите.
За площадки не мога да се сетя конкретно, но разходка на Света гора и/или Ксилифор предлагам.

# 421
  • Пловдив
За инфо, свързано с децата, обикновено гледам в този сайт. https://www.zadecatanavt.com/

# 422
Здравейте, кой ортопед в града може да намести добре рамо?
 От къде да купя ефересцентни таблетки за почистване на скоби на дете? Ортодонтът препоръча retainer cleaner.

# 423
  • Велико Търново
Протефикс и Корега имат таблетки.От всяка аптека.Корега имат и специални ортодонтски, но всички видове ще свършат работа.

# 424
Здравейте, кой ортопед в града може да намести добре рамо?
 От къде да купя ефересцентни таблетки за почистване на скоби на дете? Ортодонтът препоръча retainer cleaner.
За луксация на рамо ли става въпрос?
В този случай рамото е или наместено или не е. Дали с пълна или локална упойка зависи и от пациента. Резултата се усеща веднага.  Прави се и контролна рьография.
При фрактура на раменната кост с дислокация е по-сложно. Може да се стигне до слагане на остеосинтезни средства. 
Ортопед не мога да препоръчам, защото не ги познавам.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 21:27 от Димис

# 425
Здравейте, момичета!
Имам записан час за д-р Брощилова на 04.08.2025 г. от 12.00 часа.
Има ли желаеща да разменим часовете за 31-ви (предходната седмица), понеже ще пътувам и няма да бъда в София?

# 426
Здравейте, някой скоро дали си е правил вега тест? Моля, споделете впечатления. Чудя се дали да си запазя час и ще ми е полезно всякакво мнение, също така и цени, защото никъде не откривам ценоразпис. Благодаря предварително!

# 427
  • В.Търново
При Димитър Пейков последно беше 60лв Вега теста. Но сега ще има часове чак за късна есен.

Аз съм със сериозно питане за търновските съдови хирурзи. Става въпрос за тромб в крака. Кой търновски съдов хирург препоръчвате ?

# 428
Аз ходя при д-р Христо Георгиев - маха ми вена със склеротерапия и съм доволна.

# 429
  • В.Търново
За Вега теста да споделя, аз съм ходила веднъж и съм спазвала под конец всичко. За 1 месец свалих 10кг без да съм гладувала. После не отидох втори път след 5 месеца, както ми каза и след това спрях да спазвам. След година започнах да качвам. сега ще ходя пак на 30 юли. Часа съм го запазила някъде март месец.

# 430
Знаете ли дали на пазара все още продават от старите касетки за касетофон ?

# 431
  • Велико Търново
До преди ремонта му да, но сега не знам.

Пиша нещо, което смятам, че е полезно и може да се сложи на първа страница- ЗК има нова информационна услуга, лицата родени след 2000 година, ако имат нужда да им бъдат издадени всички ваксини, които са им поставяни те ги предоставят на pdf файл, ако си сменяте ЛЛ и имате изследвания при него, не е необходимо да ходите да си ги искате, пак ЗК ги предоставя.
Пиша с разширени зеници и почти не виждам.

# 432
Здравейте,
Някой от вас да е посещавал д-р Драганчев в "Нова дент" ? Трябва ми специалист за вадене на мъдрец и търся мнения.Благодаря предварително!

# 433
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Мисля, че е един от малкото в града, които биха се справили добре с вадене на мъдрец.

# 434
Благодаря за бързия отговор!

Мисля, че е един от малкото в града, които биха се справили добре с вадене на мъдрец.

Общи условия

Активация на акаунт