Велико Търново-тема 48

• 36 345
  • 549
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
Здравейте.  Можете ли да ми дадете информация за условията и цената във ВИП стаите на Детско отделение В.Търново
За условията - нз какво очаквате, но не са уау. Плюса е че имаш собствен санитарен възел. За цените - звъннете и попитайте на информация в болницата или помолете да ви прехвърлят към отделението направо. Преди 1г бях с малкия във ВИП стая, защото всички останали бяха със стомашен вирус, а той респираторен. Т.е.те ме настаниха. Аз разлика в условията не открих, освен банята. Не съм плащала за престоя ( не беше по мое желание)

# 286
Здравейте? Някой знае ли кога ще започне работа д-р Сирачка?

# 287
  • Велико Търново

Няма да е скоро.

# 288
Здравейте,  знаете ли дали държавната детска кухня има пункт в квартал Зона В?

# 289
  • Велико Търново
Привет, това, което аз чух за докторката е, че освен, че е в майчинство сега, щяла изцяло да се мести във Варна с д-р Максудов и семейството, не знам вярно ли е. За съжаление освен нея остава само д-р Гонгалова, добре, че я има нея.

# 290
Привет, това, което аз чух за докторката е, че освен, че е в майчинство сега, щяла изцяло да се мести във Варна с д-р Максудов и семейството, не знам вярно ли е. За съжаление освен нея остава само д-р Гонгалова, добре, че я има нея.

Гонгалова все едно, че я няма.
Най й е лесно да изпише Л-Тироксин и това е.

# 291
  • Велико Търново

Гонгалова все едно, че я няма.
Най й е лесно да изпише Л-Тироксин и това е.
Здравейте, да разбирам, че не сте с добро мнение за д-р Гонгалова?

# 292
Как изобщо може да се запише час за Гонгалова? Майка ми втори месец се опитва и все или не е излязъл графика или е пълен

# 293
  • Велико Търново
Как изобщо може да се запише час за Гонгалова? Майка ми втори месец се опитва и все или не е излязъл графика или е пълен
Аз последния път когато записвах, беше в началото на септември и часа беше за края на октомври, чака се доста. Друг вариант е директно да отидете в края на работния ден към 17, 17.30 ч. и да проверите ако е там и да влезете измежду някой пациент или да сте от последните.

# 294
Питате кога излиза графика за следващия месец , след като ви кажат , звъните въпросния ден-първо преди обяд , ако още не е готов , звъните отново по-късно. Аз така процедирах. Доволна съм от докторката. Любезна е , обяснява и не си пази направленията за изследвания .

# 295
Звъняла е преди обяд в деня на излизане на графика и са съобщили, че вече е пълен. Ще опита пак този месец.

# 296
Препоръчайте ми салон за красота с много добра хигиена, хубави продукти и апаратура за почистване на лице, пилинги и процедури.

# 297
Здравейте! Аз пък търся препоръки за място където поставят зъбни импланти ,коронки , абе общо взето за направя на цяла нова усмивка .
Време ми е вече ! Четох за Горна Оряховица ..но там много противоречиви мнения .

# 298
  • Велико Търново
Здравейте! Аз пък търся препоръки за място където поставят зъбни импланти ,коронки , абе общо взето за направя на цяла нова усмивка .
Време ми е вече ! Четох за Горна Оряховица ..но там много противоречиви мнения .

Стефан Войчев.
Препоръчайте ми салон за красота с много добра хигиена, хубави продукти и апаратура за почистване на лице, пилинги и процедури.

Derma V и аз, моите капризни девойки и разни други приятелки са много доволни.Аз само почистване правя, козметиката ми е от високия селективен клас.По рано ходех в Бюти.

# 299

Д-р Иво Йонков перфектен имплантолог.

Общи условия

Активация на акаунт