Велико Търново-тема 48

• 36 324
  • 549
  •   1
Отговори
# 315
  • При децата ми
Коя автомобилна школа бихте препоръчали и респективно кой инструктор?

# 316
  • София/Севлиево
Благодаря, Вълшебство.Доста спорих с тях и накрая се отказах,но направо ще им дам да прочетат това.

# 317
  • Beyond the stars

Автошкола Олимп - Борис Великов.
Предполагам, че изборът му на останалите инструктори в школата също е добър.

# 318
  • Велико Търново

"Кристина"-Анатоли, той е собственик.Дъщеря ми кара при него, но понеже е на вълна Америка леко е изоставила.Гарантирам за него и аз съм взимала часове преди много години.
Борис Великов също е добър избор.

# 319
Не мисля, че е вярна тази информация. Общежитията са за всички, независимо дали платена или държавна поръчка.

# 320

Автошкола Шофьор и Красимир.  Щом от мен направи шофьор, значи за него няма невъзможни неща.

# 321
Здравейте, имам фистула на зъба и ще се радвам някой тук да ми препоръча ендодонт,който е посетил с подобен проблем?
Благодаря предварително!

# 322
Кой е фризьорът в новия фризьорски салон на ул. Освобождение (срещу детската площадка)? Има ли страница, цени някой знае ли?

# 323
Може ли да препоръчате  специалист репродуктивни проблеми в Търново или Плевен?

# 324
Здравейте! Трябва да си правя панорамна снимка в Новадент. Трябва ли да си записвам час и дали работят след 17 часа? Ако някой може да ме ориентира и за цена ще съм благодарна.

# 325
  • Велико Търново
не мисля че се пазят часове предварително, поне аз никога не съм пазила. Снимката ако е с направление се плаща само потребителска такса. Звъннете им за най-сигурно на телефона в сайта, винаги са били много отзивчиви, а може дори  и час да Ви запазят.

# 326
  • Велико Търново
В сайта на Новадент пише, че вечер работят до 19,00 ч. Би трябвало и рентгенът да е така, защото няма конкретно за него работно време.

# 327
  • Велико Търново
Кой е фризьорът в новия фризьорски салон на ул. Освобождение (срещу детската площадка)? Има ли страница, цени някой знае ли?

Ивайло от салона на Стельо.

# 328
Здравейте, темата е коментирана, но не успях да намеря конкретни мнения. Търся мнение за процедурата електроепилация в Козметично студио Мая от хора, които са се подлагали на съответната процедура.

# 329
Здравейте! Да ви попитам, понеже ще уча във ВТУ приложна лингвистика с първи език Английски и втори по избор-китайски, Има ли смисъл да се записвам в Института Конфуций, който е в центъра на града и разстоянието е голямо? Или няма смисъл да се затормозявам чак толкова. Благодаря предварително за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт