Февруарчета 2024 -Тема 12

• 45 727
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Бочи и аз бях така началото на седмицата, втресе ме и направих температура 37.4-37.6 и докторът ми каза 3х2 изопринозин и авирон рапид, и парацетамол за температурата, но аз си я търпях за 48 часа само два път пих и то през нощта едно за едната нощ и другото за другата нощ, направих си комбиниран тест за ковид и Грип А и Б, защото изпитвах страшна билка в костите точно като при ковид, но ми светна грип А, оказва се че и при него е тази болка в тялото, препоръчвам ти да си направиш комбиниран тест, за да изключиш всички възможности Simple Smile бързо възстановяване

# 226
Направих да светнах с ковид бледа черта, сега моя ще носи още един само за ковид да видя

# 227
  • София
Бочи, дано да мине леко и бързо...ковид вече не е каквото беше.

# 228
Бочи, ще мине бързо, аз го изкарах за 3 ден макс по Коледа.. стискай зъби!

# 229
звучите обнаднждаващо с тези 2-3 дена наистина Simple Smile
Още не съм се чула с аг то де

# 230
Тези лекари съвсем почнаха да се излагат! Аз още съм ядосана на моята, че чак съм готова да си го изкарам и на твоя🤣..
Бочи бързо възстановяване и леко преминаване! Мисли положително, ще се роди с антитела, имало е да става, по-добре сега отколкото след 2 седмици като си с новородено вкъщи!🙏❤

# 231
Хахаха споко моя ми звънна в 9 каза че знае за мен предали са му и да не се притеснявам просто ако утре светна официално ще отложим за да не остана без бебе.
Пишете утре и ти как мина твоя преглед и Тони ба раскаже как мина раждането Simple Smile Днес само тя ни зарадва

# 232
Варненските момичета къде сте избрали да раждате?

# 233
Аз в ОБ с избор на екип
Варненските момичета къде сте избрали да раждате?

# 234
Бочи, как си днес, мила? Дано не е много висока тая температура, и да светнеш, че си се заблудила с тоя ковид , дано дано....
Аз съм от Варна, следя се при Мирчева в АГ и в АГ ще раждам. Имам опит и с майчин дом в първото ми дете, ако някой има въпроси - на лични, да не спамим тук темата. 😊

# 235
Точно си правя още един тест . И докато писах тая поема той свети вече като коледна елха с 2 ярки черти а пише отчитане след 15 минути м то минаха само 3!!!!! Секциото се отменя ясно е. Макар че доктора каза вечерта да направя тест ама то като свети сутринта така вечер няма да е друго.
Чесно казано през ноща ми беше много зле. Такава болка в главата имах че много се сдухах по едно време даже мислех до болница да ходя че нали ме е страх от прееклампсия. После в 3 някакси на отворен прозорец разбрах че не си е зле толкова много ако седя и седнала съм задремала и ме е поотпуснала .
Сега имам си 37.3 мътна ми е главата но за сега мусколите поне не ме болят толкова. Много ме напряга главоболието създава ми излишен стрес.
А и малката толкова иска да се види с мен е аз се изолирах и тя плаче горката и ми е мъчно

# 236
Бочи, гледай сега как вселената работи в твоя полза. Нали нумеролога обърка датата, ето повод да се приближите към 10ти, когато е подходящо Wink
Няма да се шашкаш, всичко става, както трябва да стане Simple Smile

Обаче бързо да се почувстваш по- добре и да не те мъчи вируса!

Ивон, не се напрягай излишно, още малко остава, ти си на финала Simple Smile

# 237
Днес вече официално съм в 38-ма седмица!🙏🏻
Надявам се всичко да е наред.Тази нощ си имах една идея по осезаеми контракции и така ме хвана шубето да не родя,че си натиснах очите да заспя!😁
По този повод ще се опитам да кача едно клипче за дишането при нормално раждане  за тези,като мен,на които ще  им е за първи път!На мен ми беше много полезно и ми подейства успокояващо!
ПС:За съжаление не мога да кача клипчето,но направих снимка как изглежда  в you tube!

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 11:08 от Мария 1

# 238
Да,аз по време на раждането използвах дихателните техники на Елена Василева и много ми помогнаха,особено по време на напъването,наистина родих много бързо.

# 239
Със закъснение, честито на Тони @ToniShu Нека Виктор бъде здрав и силен, расте щастлив и мноого обичан. Бързо възстановяване на мама! Heart Eyes

Бочи, @bochinka1 Това е много ама много гадно, чак си представих и аз ситуацията и ми стана много тъжно! Бързо оздравяване! Дано в крайна сметка всяко зло е за добро, знае ли човек... Yellow Heart

@Мария 1 Благодаря за видеата, определено ще ми помогнат, сега ги гледам!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт