Февруарчета 2024 -Тема 12

• 45 728
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Ивон, и аз тъй в моя АГ - бях писала по-рано. При него ходя от кажи-речи ученичка, т.е. вече ХХ години 🤭
Обаче така се изложи с проследяване, толкова ме разочарова, все едно друг човек. Надали ще продължа да ходя при него по-нататък..

# 196
lii955 честито момиченце, да е жива й здрава.
Тони, честит да е Виктор, нека е много здрав, щастлив, успешен и много умен, на теб пожелавам бързо възстановяване и като можеш да разкажеш как се чувстваш след раждането, всичко наред ли е?

# 197
Честито Тони, борец си родила, същия като тебе, мамче! Бъдете здрави и благословени! Името му е прекрасно, пупу! 💙🍀😊
Ивон, аз предната бременност бях при една лекарка, която много неща претупваше, а съм имала индикации и за кръвното и губенето на тонове и в кръвните за въпросната тромбофилия. Съответно в началото на тази бременност мислех да е пак тя, понеже ме заши добре и мина ок раждането, но след първия преглед ме разочарова..чаках два часа за платен преглед, претупа ме за пет минути и ми каза, че в 10-11 седмица е много рано за записване на жк, нищо че имах и тромбофилия на документи доказана и зацапване и предистория. Просто й теглих една майна и край, смених я. Във Варна също всички учим онлайн и са спрени ЖК, но мен ме прегледаха и тонове и на ехограф, нелегално да, ок, но не може да се спрат тотално прегледи на жени, които скоро ще раждат..баш най-важните прегледи. Аз на твое място бих се подсигурила с прегледи поне веднъж седмично при същият лекар или някой друг, в случай че тя откаже.

# 198
Момичета май имам ковид ! Няколко дни преди планово секцио.Направих домашен тест и има втора бледа черта. Все пак имам сиптоми от вчера моде да е рано просто още и ще повторя с лще един тест по късно Но мусколната треска ме навява на мисълта че вероятно е положителен

# 199
Е, няма такъв карък, можеш ли да се чуеш с док😒
Момичета май имам ковид ! Няколко дни преди планово секцио.Направих домашен тест и има втора бледа черта. Все пак имам сиптоми от вчера моде да е рано просто още и ще повторя с лще един тест по късно Но мусколната треска ме навява на мисълта че вероятно е положителен

# 200
Да звъннах но явно е зает и ще чакам да върне обаждане. Не знам какво да правя нац ме е страх да не тръгне естественно аз съм без два дена в 38 ма седмица! И изобщо не знам какво да правя щот и главата ме боли сега и от прееклампсия ме е страх и изобщо феноменално стечение на обстоятелствата

# 201
Бочка, чуй се с док. То няма страшно, просто тъпото е, че е толкова близо до секцио 😶
Иначе аз го изкарах с ×3 парацетамола на ден, трахизан и лукчета. Ааааа и нкяъв бременен сироп - буквално отшумя за 2-3 дни, но "светих" положителна 5-7 🤢

# 202
  • София
Добре дошъл на Виктор 🩵 Да е много здрав и щастлив ☺️ А на теб, Тони, бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи 🥰

# 203

При първото ми раждане бях в същата ситуация, важното е да си добре да го изкараш леко, а секциото може да се измести с ден два, като вече имаш отрицателен тест.
Иначе братовчедка ми роди с положителен тест и изпревари плановото секцио, просто беше сама в стая и не ѝ даваха детето 3 дена. Мери и кръвното редовно и бъди спокойна 🤞

# 204
А сега, при прием в болница, правят ли ни тестове, знаете ли?

# 205
  • София
Добре дошли на новите мъници и честит празник на мамите с мъжки рожби! Да са ви здрави и щастливи! 🩵👣

# 206
Във Варна правят
А сега, при прием в болница, правят ли ни тестове, знаете ли?

# 207
Честито Тони, борец си родила, същия като тебе, мамче! Бъдете здрави и благословени! Името му е прекрасно, пупу! 💙🍀😊
Ивон, аз предната бременност бях при една лекарка, която много неща претупваше, а съм имала индикации и за кръвното и губенето на тонове и в кръвните за въпросната тромбофилия. Съответно в началото на тази бременност мислех да е пак тя, понеже ме заши добре и мина ок раждането, но след първия преглед ме разочарова..чаках два часа за платен преглед, претупа ме за пет минути и ми каза, че в 10-11 седмица е много рано за записване на жк, нищо че имах и тромбофилия на документи доказана и зацапване и предистория. Просто й теглих една майна и край, смених я. Във Варна също всички учим онлайн и са спрени ЖК, но мен ме прегледаха и тонове и на ехограф, нелегално да, ок, но не може да се спрат тотално прегледи на жени, които скоро ще раждат..баш най-важните прегледи. Аз на твое място бих се подсигурила с прегледи поне веднъж седмично при същият лекар или някой друг, в случай че тя откаже.

Къде се следиш във Варна или в коя болница ще раждаш?

# 208
То това е че до сега винаги е била внимателна, сега в края на брмееността ме ядоса. Макар че въпреки всичко ми каза утре че ще ме чака за преглед. Надявам се да се вземе в ръце, защото хич не ми пука ще ида при друг аг ако ще и в последния момент

# 209
Бочи,дано всичко е наред!Стискаме палци и ще бъде!🍀🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт