Февруарчета 2024 -Тема 12

• 45 728
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Тони, честито! Да бъде много здрав и благословен Виктор! 💙

Бочи, не се ядосвай, така се е е случило. Притеснявай докторът докато не ти обърне внимание и той ще се изкаже най-добре.

И моето дете е болно от вчера. За капак има астма и днес направи спазъм. А сутринта докторът ми премести секциото за седмица по-рано от плануваното, та след няколко дена ще раждам и аз и дано устискам фронта да не се разболея точно сега и аз. А баткото да оздравее, защото с тия спазми само ние можем да си го гледаме болен и няма как да го пратя на някоя баба, да опазим и бебето евентуално.

# 211
Да звъннах но явно е зает и ще чакам да върне обаждане. Не знам какво да правя нац ме е страх да не тръгне естественно аз съм без два дена в 38 ма седмица! И изобщо не знам какво да правя щот и главата ме боли сега и от прееклампсия ме е страх и изобщо феноменално стечение на обстоятелствата

Аз също си изкарах ковид по Нова Година.
Взимах Авирон, химеожен 9 за гърлото, и 3 парацетамола на ден. Бях с температура 37.5° - 2  дни.  На 4 ден бях топ, а на 5ти ден вече отрицателен тест.

# 212
Бочи,няма да те оставят мила, спокойно, стискаме силно палци по 4 броя и нашите и на бебетата 🙏🍀
Sunny, в АГ, и там ще раждам.

# 213
Тонииии, осефери ли се вече?
Раздвижиха ли те, видяхте ли се с бебе пак?

# 214
благодаря момичета. Пазете се всички .🙏

# 215
Честито, Тони! Бързо да се възстановяваш и да гушкаш бебчо!

На мен днес ми дадоха Невена. Между кърменията съм в напълно хоризонтално положение, заради спиналното главоболие. Надявам се скоро тая течност в гръбнака да се разсее и да се почувствам човек, но напе трети ден от секциото и почва да ми е по-добре. Опъва доста, но болката намалява с всеки час

# 216
Дръжте фронта момичета, и аз си изкарах ковида точно на Коледа и с кашлицата се подредих до това състояние със шийката.

Ивон добре те разбирам. И аз с много рискова и с разкритие вися по 1-2ч за преглед седнала, а трябва само да лежа. Поне вече си в безопасна седмица, не се тревожи.

Вчера имах контракции, от тези менструалните болки, мноого ниско долу и натиск в тазовото дъно, след Коринфара и но шпа-то се овладяха, но бързо се изпотих дали не съм тръгнала да раждам, имам още седмица да вляза в 37 и вече броя и часовете.
Дано и днес не родя пред кабинета, докато чакам за тонове 😀

# 217
по колко парацетамол можеше ? 3 или 4 ?

# 218
Бочи, при небременни е 4х1000 мг максимално, общо е 4000 мг в денонощие. При бременни съм пила до 2000 с предната бременност, ама не на веднъж! Пий повечко вода ако е висока температурата. Яж плодове и зеленчуци и ако ти понася чесън, супи с лимонов сок и мъничко чер пипер. Другото за гърло и нос го знаеш. Стискаме палци да не се втасваш повече и да се маха тоя ковид бързо, чакаме бебче 🤗🍀🙏

# 219
  • София
На мен в по-ранна бременност док ми каза 3х500 парацетамол.
Освестих се горе - долу, но ще разкажа как мина утре, като извадя лаптопа в стаята. Като цяло не беше все едно си на сладкарница, но мина добре и вече съм раздвижена и даже гушках бебчо Simple Smile утре мо го носят при мен и почваме мъката с кърменето, надявам се Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 18:53 от ToniShu

# 220
по колко парацетамол можеше ? 3 или 4 ?

3 за ден, но третото го предвиди за през нощта, предвид, че вечер се вдига най-много температура. Не е лошо и да останеш известно време с температурата, за да позволиш на организма да се бори с вируса. Неприятно втриса на моменти. Мъжа ти да разтрива енергично крайниците.
Бързо възстановяване, Бочи!

# 221
Скорошно оздравяване Бочи! Да мине бързо и леко!

# 222
Мерси , тя температурата се трае 37.4 си седи ама мусолната болка е кошмарна.АГ то още не ми е звъннал и до час пак ще му звъня

# 223
Бочи, бързо възстановяване 🥹
Аз когато бях болна Декември, тогава слагах и компрес с оцет на челото, тази е най-гадната температура.

# 224
Бочи и аз пращам сили и енергия за бързо възстановяване🍀🤗

Общи условия

Активация на акаунт