Booking – 7

• 38 391
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Код валиден до 5 април за минимум 50евро
X7QHKN4QDA

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 13:24 от zwezdi4ka14

# 406
  • София
Изпратен на deka
----------------------
Имам такъв код - ще го изпратя на първия който ми пише ЛС:

Правила и условия

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Този код може да бъде използван само веднъж
Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация
Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com
Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване
Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл
Тази промоция изтича на 4 април 2024 г.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 13:52 от Vivi

# 407
Здравейте, моля за свободен код.

# 408
Пак съм изпуснала дневната надпревара.
Адмирации за състезателите и поздравления на печелившите.

# 409
И аз моля за код спешно Simple Smile

# 410
Дръж темата отворена на екрана и рефрешвай на 2 минути. Това е рецептата, с молби не работи.

# 411
И аз моля за код спешно Simple Smile
Имате ЛС

# 412
Привет, и аз отново имам нужда от код, моля!
Позволих всякакъв вид нотификации в профила си в букинг, и след всяка резервация давам съгласието си да ми изпращат рекламни имейли, но до сега не съм получавала никога. Нещо, което ми направи впечатление обаче е, че през техния апп, за някой от местата за настаняване мога автоматично да получа кредит и се чудя, дали това не е "бонуса" за моя акаунт и кодове няма и да получа?

# 413
  • София
...Нещо, което ми направи впечатление обаче е, че през техния апп, за някой от местата за настаняване мога автоматично да получа кредит и се чудя, дали това не е "бонуса" за моя акаунт и кодове няма и да получа?
Не, няма връзка. И автоматично заложени кредити съм имал, и кодове съм получавал в един и същи времеви диапазон.

# 414
Здравейте!
Нареждам се и аз на опашката за код, ако някой има свободен.

# 415
Позволих всякакъв вид нотификации в профила си в букинг, и след всяка резервация давам съгласието си да ми изпращат рекламни имейли, но до сега не съм получавала никога. Нещо, което ми направи впечатление обаче е, че през техния апп, за някой от местата за настаняване мога автоматично да получа кредит и се чудя, дали това не е "бонуса" за моя акаунт и кодове няма и да получа?

имате ЛС с код

# 416
  • София
...Нещо, което ми направи впечатление обаче е, че през техния апп, за някой от местата за настаняване мога автоматично да получа кредит и се чудя, дали това не е "бонуса" за моя акаунт и кодове няма и да получа?
Не, няма връзка. И автоматично заложени кредити съм имал, и кодове съм получавал в един и същи времеви диапазон.
Никога не съм пробвала. Могат ли едновременно да се използват двата вида кредити?

Дръж темата отворена на екрана и рефрешвай на 2 минути. Това е рецептата, с молби не работи.
Лично аз изчаквам поне 5-6-7 часа преди да изпратя кода. Ако ми пише някой стар потребител, той е с предимство. Иначе давам кода на първия, който ми е изпратил лично съобщение.

Днес пак имах код, който подарих. Simple Smile Дано и през май е така, че сигурно ще резервирам места в последния момент.

# 417

имате ЛС с код
Изключително много благодаря! Изплозван!

# 418
  • София
Не знам дали ако има автоматично заложен кредит може да се ползва и код. Веднъж само съм резервирал място с автоматично заложен преди повече от 2 години и тотално не помня въобще появило ли се е полето за код.

# 419
Здравейте, и аз имам нужда от свободен код.

Ще се радвам, ако получа!

Общи условия

Активация на акаунт