Booking – 7

• 38 378
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Погледнах в профила, нямам запаметена карта. Това ми е един стар профил, който не съм ползвала от 2021 г. Обикновено в Букинг плащам с еднократна карта от Револют. Иначе потвърждението ми е изпратено от    
noreply@booking.com, а после хотелът ми е писал от 4erh.m2bw.cash.r8wm@property.booking.com, с молба да им преведа 30% по следния IBAN, както писах, не ми искат номер на карта. Според мен този, който е правил резервацията, си е сбъркал мейла с моя. Ще пиша на хотела, да видим. Може би при резервацията има въведен телефонен номер, да се свържат с госта и да се разберат.

# 451
  • София
Не е нужно да е запаметена картата, за да се извърши плащането на определената дата. Когато сте финализирали резервацията, сте си въвели данните от картата и плащането ще се извърши с тях. Освен това 24 часа преди плащането, ще получите мейл за напомняне и можете да смените картата или да платите няколко часа по-рано, за да не ви будят уведомления в 1.00 ч. през нощта, защото букинг тогава дърпат парите.

# 452
Аз не си запаметявам картите, но напоследък ми прави впечатление, че си дърпат парите веднага и нямам поискване за статична/динамична парола и т.н. Преди ми искаше, от няколко месеца - не.

# 453
  • Berlin
Може наистина да е сбъркан мейл, в резервацията няма ли име? Мисля, че би трябвало да го има някъде.

# 454

Пратих ви

# 455
Ще помоля за код и аз.

Едит: ПОЛУЧЕН!

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 15:07 от -True Blue-

# 456
  • София / Виена
Здравейте! Все още търся код ако някой има наличен. Ще съм много благодарна ако ми пишете на лично съобщение. Благодаря предварително!

# 457
Здравейте! Все още търся код ако някой има наличен. Ще съм много благодарна ако ми пишете на лично съобщение. Благодаря предварително!

Получихте ли код ?

# 458
Здравейте, може ли някой да ми прати код на лично ако му е излишен Simple Smile

# 459
  • София / Виена

Получихте ли код ?
Здравейте! Не, все още не съм получила код.

# 460
  • София
Здравейте. Сигурно съм идиот, но след 9-месечва битка си получих парите обратно. Е, курсът на преваторирането не беше ок, но все пак си върнах 2000 лв благодарение на съфорумка. Та реших да ги изхарча. Сега: имам 70 лв в портфейла, искам да резервирам нощувка за 160 лв. За настаняването има опция за плащане с портфейл. Как да стане така, че да използвам тази сума и да доплатя?

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 20:24 от viper

# 461
  • София
Тръгваш да правиш нормална резервация, на финала ще ти ги приспадне.

# 462

Получихте ли код ?
Здравейте! Не, все още не съм получила код.

Пращам ви

# 463
YYCD1HM1UU 

Важи до 8 април 2024 г

# 464
YYCD1HM1UU 

Важи до 8 април 2024 г

Благодаря! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт