Booking – 7

• 38 399
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Може случайно да се е попълнило полето само и да не съм видяла. Но пак е странно, защото ми дава "добре дошли в ниво 2", а аз съм ниво 2 отдавна.

# 436
Вашият промокод
19ZXUPAYDR

Използвайте бутона по-долу, за да активирате вашия код. Можете също да го въведете, когато плащате за резервацията си
Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Тази промоция изтича на 8 април 2024 г.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 15:43 от Elissabeth

# 437
  • София
3H9WWYB9E1
Валиден до 8.04.

# 438
Здравейте, имам резервиран апартамент в Словакия през Букинг и домакина ми е пратил линк към сайт за онлайн чек ин.
Там се изисква да си сканираме личните документи за да направим този чек ин. Досега ни ми се беше случвало.
Случвало ли ви се е? Има ли нещо притеснително според вас?

Благодаря!

# 439
На мен ми се случи нещо подобно при резервация в Португалия. Там трябваше да се плати тур. такса през общински сайт, но всичко беше точно. И преди са ми искали предварително лична карта, също беше окей.

# 440
Кодовете от днес са използвани - нищо, че дори и по лайк не са получили Simple Smile

Моля на ЛС за код.

# 441
Здравейте, имам резервиран апартамент в Словакия през Букинг и домакина ми е пратил линк към сайт за онлайн чек ин.
Там се изисква да си сканираме личните документи за да направим този чек ин. Досега ни ми се беше случвало.
Случвало ли ви се е? Има ли нещо притеснително според вас?

Благодаря!

Непрекъснато се случва, трябва да ви регистрират някъде. Така или иначе всеки ни има личните данни вече. Ако не искате да ги пращате, пишете да се срещнете лично да ги запише, предполагам...

# 442
Получих мейл от Букинг, за потвърждение на резервация, която не съм правила аз. Мейлът в резервацията е моят, но името на госта - не. Влязох си в профила и там я има същата резервация - 7 нощувки, август месец. С невъзвръщаема стойност е и сега получих и мейл от хотела да преведа 30% капаро на определена банкова сметка. Опитвам да пиша на Букинг, но като вляза в съобщение, ми изписва "Можете да изпращате и получавате съобщения, когато имате предстоящи резервации.".. Нещо не мога да се оправя с контактния им център. На някой случвало ли му се е и знаете ли мейл, на който да им пиша?

# 443
Получих мейл от Букинг, за потвърждение на резервация, която не съм правила аз. Мейлът в резервацията е моят, но името на госта - не. Влязох си в профила и там я има същата резервация - 7 нощувки, август месец. С невъзвръщаема стойност е и сега получих и мейл от хотела да преведа 30% капаро на определена банкова сметка. Опитвам да пиша на Букинг, но като вляза в съобщение, ми изписва "Можете да изпращате и получавате съобщения, когато имате предстоящи резервации.".. Нещо не мога да се оправя с контактния им център. На някой случвало ли му се е и знаете ли мейл, на който да им пиша?
На мен ми прилича на измама. Преди месец бях предплатила резервация и в последния ден преди датата на резервация получих имейл от букинг, изглеждаше напълно реално, както и съобщение в приложението и то в самия чат с хотела, където бяхме уточнявали часа на пристигане. Искаха да въведа отново данни на картата, за да потвърдя резервацията. Свързах се с хотела и с букинг и ми казаха ,че е измама. Доколкото разбрах системата на хотела е била хакната.

# 444
  • София
По-добре се обадете направо по телефона на Букинг и за всеки случай вижте дали няма запаметена банкова карта в профила.

# 445
Вижте от кой мейл ви идват тия съобщения, сигурен съм че не е Букинг. Измама е това.

# 446
И на мен ми се случи това преди няколко месеца -- фишинг измама за въвеждане на данните от картата наново. Не го отваряйте!! Относно горния казус, обърнете се към съпорт центъра на букинг или на телефона. 

# 447
  • София
Моята карта е запаметена.
Но не ви ли иска винаги статична и динамична парола освен данните на картата?
И още нещо : имам 2 отложени плащания - по правилата на местата за настаняване ще си ги дръпнат на 9 и 18 юни с което съм се съгласил. Това изисква ли или не картата да е запаметена?

Вижте от кой мейл ви идват тия съобщения, сигурен съм че не е Букинг. Измама е това.
Много странно звучи наистина, но пък tooclose казва, че и от профила си вижда тази резервация. Тоест такава съществува.

# 448
Никога не запаметявам, това е предпоставка за измами.  Особено Букинг са ми малко разграден двор и много са ги хакнали напоследък, а те не реагират. За съжаление някои неща, като Uber изискват запаметяване. Мисля, че не е нужно да е запаметена картата. То си я записва за вътрешна употреба, но ако някой ти влезе в акаунта не може да прави резервации с нея.

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 10:33 от neuromancer

# 449
  • Berlin
Моля и аз за код.🥹

Общи условия

Активация на акаунт