Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 4 фев. 2007, 18:30 ч.

Тръгва си след малко

 • 6 800
 • 78
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 2 237
Ще ти мине,повярвай.Трудно е ,но минава защото ние жените така сме устроени.а и щом е толкова близо до теб ти не си сама.Ще го виждаш винаги когато пожелаеш.Приеми че така е трябвало да стане и точка.
Знаеш ли,обратния проблем също много боли...При мен е точно обратното - секса го има и е страхотен,но гушкането,чувствата,нежността.....толкова ми липсват !
Така че...ние с теб сме в категорията Търсещи.Защото аз никога няма да спра да търся точно тази нежност,която ми липсва,никога....
Дръж се,утре ще си по-добре !  Hug

# 46
 • Sofia
 • Мнения: 1 449
Новичка, момичетата, които са по-остри към теб, просто не разбират за какво говориш.
Поздравявам те за взетото решение и се надявам много скоро да бъдеш много щастлива.
Следях с интерес темите ти и други подобни. Много те моля, да ми пишеш на лични или cierva@mail.bg, имам нужда от координати на специалиста, с който си се срещала. Никога не бих злоупотребила с конфиденциалността ти. Можеш да ми пишеш от анонимна поща.

# 47
 • по пътеката
 • Мнения: 3 117
и аз подкрепям авторката на темата! не може да се живее без емоционална и сексуална  удовлетвореност в един брак, дори сексът да е перфектен, но ако е на месец един път-ами ако не е ! или не си паснат или както е при моми4ето не го усеща като сексуален партньор!не може да си жертваш  бра4ния живот заради хората, заради другия, децата или родителите, обЩественото мнение, сегашната ти отговорност!ами утре, след 5 г, когато си понабръ4кана и се обърнеш и разбереш, 4е си никой за себе си!кое ще те държи да не загубиш вярата в себе си и в правото да си щастлива- успокоението, 4е си се пожертвала(вий жертва паднахте), в о4ите на другите ще си перфектна,или, 4е и другите са като тебе! успокоява ли ви това, да се 4увствате жертва на собствения си избор, страх и нежелание да си поискате  своето право? не я карайте да се 4увства виновна като майка  и съпруга! децата растат- сами един ден ще й кажат- намери си твоя 4овек!право има да опита! и дори да даде назад, но е  опитала!не е добре да  се дават мнения ей, така без да са минали хората през подобен проблем, семеен и от ли4ен опит да се говори за проблема! ина4е знам ,вси4ки имат мнение!

# 48
 • Мнения: 107
Поздравявам те за смелото решение Hug
Мисля, че това е най-правилно и за трима ви  bouquet
Времето ще ти покаже дали сте един за друг...

# 49
Да, надявам се времето да покаже. Сега болката е невероятна. За добро или лошо живеем на 200 м един от друг, така ни е обвързано ежедневието покрай вземането на детето от училище от родителите му, при които той живее,че пак се виждаме всеки ден покрай това и покрай разходката на кучето.  както и да е. ще видим как ще се развият нещата. Трудно и почти немислимо ми е да си представя да не живеем вече заедно, знам,че мога да го върна в момента,но не знам след това какво би последвало....пак същите терзания. Ще заглуша душевните си викове от самотата и загубата на човека, с който съм живяла, но едва ли ще бъда щастлива напълно, ще се върнем към старото русло. Мисля,че ако се върнем назад, трябва да сме убедени в това..

# 50
 • Мнения: 2 490
Понеже тук има място за всякакви мнения, надявам се моята искреност да не засегне по никакъв начин писалите преди мен  Peace
Много несправедливо и крайно е според мен, да обвинявате момичето в егоизъм, да я изкарвате лоша майка и ...един вид... ами сексманиачка.
За мен лично тезите, че "семейството е над всичко", "приятелството и уважението са главното" и "трябват компромиси заради детето" са крайно травмиращи както за съпрузите, така и за самото дете. Не сме в 17 век. Съпругата не е длъжна да "търпи" плътските нужди на добрия и верен мъж до себе си, който в "отплата" на това да и осигурява сигурност, покрив и препитание.
Приятелството и уважението вероятно са основните фактори за хубав семеен живот на 50-60-70 годишна възраст, но на 20-30 години бракът трябва да е пълноценен. Включително и откъм привличане и задоволителни и за двамата интимни преживявания. откъм душевна и телесна хармония, ако искате даже и откъм сексуални фантазии и техники!
Защото ако не тогава, мили дами, то КОГА? Кога ще бъде времето на нашата авторка да бъде фатално влюбена, привлечена, разтърсена, презадоволена....кога?
Бракът отдавна не е "окови" за цял живот. И на всяка цена. Още повече, че съвременните жени могат /за разлика от 17 век/ да си осигурят сами и препитание, и покрив, и сигурност. Че и за децата си.
Даден ни е един живот /от Господ ли, от кого/.Само един- за добро или за зло. Трябва ли да го изживеем в сивота и примирение за грешките, които неминуемо сме допуснали в младостта?

 newsm10 smile3501 newsm74  202uu

Много добре казано(написано), аз също мисля така!
novi4ka кураж мила thumbsup. Млада си-времето е пред теб и имаш шанса да промениш живота си изцяло в твоя полза и да намериш щастието, искрено ти го пожелавам!
Много смела постъпка и както казваш добре обмислена, така че сега продължавай смело напред!
Да, сексът не е най-важното в един брак, а е едно от важните неща и в никакъв случай не на последно място, бракът трябва да е пълноценен в истинския смисъл на думата. Вярно, че след години тръпката изчезва, но все пак трябва да имаш желание да "консумираш" брака си с любимия човек до теб, нали?-а ти го нямаш изобщо, така че...

# 51
 • Мнения: 264
Защо нападате така момичето? Тя казва че мъжът й не я привлича сексуално, а не че е хукнала да търси страхотен секс. Или май при вас секса е само физическо изживяване и няма нищо общо с това как те кара да се чувстваш съответния човек. Напълно нормално е да не иска секс ако мъжът й е само грижовен и мил, а не я кара да се чувства обичана и желана. Освен това струва ми се той си тръгва, а не тя го гони. Значи секса за него е много по-важен. За мен лично секса е нещо от една душа към друга, той не е само физически акт. И ако нещо в психологията на този акт, а не във физиката не е както трябва, то няма как момичето да тръпне от желание. Говоря от лично име и не ангажирам никого с моето мнение.
Новичка, напълно те разбирам и ти се възхищавам за куража и дори ти завиждам, защото аз още не съм събрала твоята смелост. Пожелавам ти освен майка и съпруга да бъдеш и истинска жена и да изпиташ всичко, което това означава. Успех!

# 52
 • Мнения: 1 930
Пожелавам ти единствено сила и късмет!
Аз изобщо и не искам да си се поставям в подобна ситуация, но ти стискам палци Peace

# 53
 • Ботевград
 • Мнения: 2 289
 Hug Бъди силна и дано намериш щастието, което заслужаваш!   bouquet

# 54
 • Мнения: 63
Това е една изключително важна причина, за да се разделиш с човека до теб. Че никой не е казал, че трябва да ти омекват краката като видиш мъжа си след 10г. брак например или сексът да бъде безумен и необуздан. По-важното е да имаш УСЕЩАНЕТО ЗА МЪЖ. Не искам да си представя живота-без "невинното" пускане на ръце, докато се разминаваме в къщи  или небрежното потупване, пощипване, по-различния поглед или дори заканите "ще видиш какво те чака, само като заспят децата". А децата като заспят сме толкова уморени..., че си оставаме само със заканите. Пожелавам ти да намериш МЪЖА.

# 55
 • Мнения: 1 043
и ние имахме този период - ако сеобичате ще сте заедно пак , на нас ни трябваше цяла година да го съзнаем и дори всяка една раздяла все едно разпалваше старите чувства и ни караше пак да се желаем , вече сме заедно и макар развода огорчението което изпитахме от глупостите които направихме накрая имаме още едно малко красиво детенце , единадесет години сме заедно вече , на осмата точно ни беше тази дълга раздяла имахме дете на две години и това беше утежнило още повече нещата, нямахме желание да сме заено, аз обикалях с детето от вилата на село само и само да се поразнообрази малко от малко живота ми - но една коледа - играейки той карти с баща си а аз пиех виното си сама до камината - реших - няма какво да правя вече с този човек - връзката ни е изпразнена от съдаржание - дори детето ни не ни свързва вече / и така стана събрах си багажа и се пренесох при приятели
не беше много времето което ни трябваше да си спомним какво ни е привлякло един друг и да се върне трепета , всеки път излизахме като приятели с детето си , карахме се понякога за глупости , разведохме се напук но малко помалко се осъзнахме - няма безгрешни хора няма друг мъж които да е по удачен  вариант - всеки има разни забележки и само трябва да се посвикне с тях и да не им се обръща доколкото може внимание а понякога и дори става чудо и се променят нещата към по добро
незнам дали ще сте отново заедно но както написах ако се обичате и след десет години да е пак ще усъзнаете че ще сте заедно или поне че е трябвало да е така

# 56
 • Мнения: 705
дано не се изкажа неподготвена, прочетох цялата тема, но не съм чела другите, които си пускала, може би там има отговора на моя въпрос newsm78

няколко години, казваш, нямаш никакво желание за секс с него, а имаш ли такова с някой друг? защото две различни неща са, според мен, да не те влече мъжа ти, но пък да те влекат други и изобщо да нямаш желание за секс. и ако е вторият вариант - това си е болест, не знам дали се лекува или не, но човек трябва да се научи да живее с нея.

колкото да споделеното - възхищавам се на силата и на двама ви за взетото решение и искрено ви пожелавам в раздялата си   да намерите това, което търсите bouquet  bouquet  bouquet

# 57
 • Мнения: 1 568
Силно ти съчувствам, но някак си усещам, че сте взели правилно решение.
Написаното от теб е толкова живо, искрено, интелигентно- като разказ на професионален писател... Навежда ме на мисълта,че ти добре се познаваш и си даваш сметка и сама за всичко, което можем да предложим като съвет или мисли "ние от форума".
Мила, явно и сама си достатъчно умна, за да излезеш от ситуацията по най-добрия и правилен начин. Мога да ти дам само  HugМного позната история!За борбата м/у разума и сърцето!
Знаеш ли с мъж,като с брат не се живее!От опит го казвам,в един момент ще "обичаш" него,но ще МРАЗИШ себе си,че не си изживяла страстта(мисля,че не си)!!!
Сексът е много взжен,не го ли желаеш с него,значи го обичаш,като приятел,като брат,но не и като......

# 58
 • Мнения: 751
Доста неща вече са изписани но така ме засърбя езика...
Дали бил най-важен секса?!?В онтошенията между мъж и жена и то семейно той-секса е 90% водещ!От опит казвам че е така!Без желание да си лягаш и да стискаш зъби а сълзите ти да напират.Мразиш себе си че в името на нещо без да знаеш даже какво търпиш това положение.А той ти става физически противен!Била съм тази ситуация за щастие обаче съумях да прекратя това преди брака.Да обичах го и още мога да кажа че той е бил най-сходната ми душа но не и човек.А детето ще расте със сигурност по-щастливо така от колкото сред напрежение и непоносимост.
новичка желая ти само приятни емоции за напред и те подкрепям безусловно!!! Peace

# 59
 • Мнения: 1 877
И без секс любовта може да я има и да е дълбока и истинска...ние с моя мъж сме пример за това.

Общи условия

Активация на акаунт