На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 355
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Нямаме костюм, ще ходим април, но след 20ти. До тогава не мога да мръдна особено никъде.
Или съм в чужбина, или оправяме обекта на работа (гоним срокове), или оправяме установката за бала (демек верандата, тук пак срокове)... Гледам някви снимки из нета, нищо не ми харесва. Той идея си нямам какво иска, изобщо не е шопинг ориентиран. Така че Кот-такоа. Гол няма да иде, ама поне да има къде да спретнем купона 😁 че ще е дъъъълъг

# 406
duhi_puhi то при нас при хубаво време терена е сигурен, но ако завали трябва да го мислим.

# 407
duhi_puhi то при нас при хубаво време терена е сигурен, но ако завали трябва да го мислим.

Да наемете някаква шатра?

# 408
Ние шатра имаме голяма палаткаджийска 9*3м, ама творим веранда за по-сигурно 😉
Скрит текст:

# 409
  • София
Скрит текст:

Ехааа! Прекрасно ще стане, много хубави събирания да си правите там!

Въпрос съм майките на момичета - с какво ще са облечени момичетата ви на изпращането и на дипломирането?

# 410
Скрит текст:

Ехааа! Прекрасно ще стане, много хубави събирания да си правите там!

Въпрос съм майките на момичета - с какво ще са облечени момичетата ви на изпращането и на дипломирането?

Зависи от времето . Има готовност за  рокля/ не е официална / , гащеризон или панталон .....

# 411
Духи-пухи, разкош....
Ние ще бъдем на заведение, запазих датата.
Ох, ядосваме набора, мноооого. То ще кажеш, че пубера сега го трясва.
Омммм...

# 412
  • София
Не само ме ядосва- идва ми направо да го убия, ама ще трябва да го лежа после като за човек, а не като за изкуфял пубер!!!
Все по детински неща прави и това ме изкарва от равновесие....забравя да си измие ръцете слад тоалетна, да ползва салфетка, а не тапицерията на дивана, да измие чашата от мляко, преди да я сложи на сушилката RageRage
Незнам вече на какво се дължи това му поведение....дали просто не му пука или иска да ме дразни.....а със сигурност съм го научила на тези неща, защото до преди време ги е вършил правилно

# 413
Преди малко му заявих да не се прибира и го блокирах. Заключвам и ключа в ключалката.
Е тва е ядосване 😁
Може да е от звездите нещо 😵‍💫

# 414
  • София
Това със заключването съм го пробвала  няколко пъти....не се трогва особено...просто отива в апартамента на дядо си последните пъти .
Като по- малък действаше....

# 415
Това със заключването съм го пробвала  няколко пъти....не се трогва особено...просто отива в апартамента на дядо си последните пъти .
Като по- малък действаше....
Няма такива опции. Може да иде само при гаджето 😁 ама там след 22:30 не може
Мега му се ядосах..  ще ми мине най-вероятно, ама се самонадъхвам да ме държи по-дълго 🤣🤣🤣

# 416
Момичета, сипете си....

# 417
  • София
Моят не ме ядосва кой знае колко често, но като го направи е качествено и ме държи дни наред. Не стига, че сестра му яко я друса пубертета и вместо като човек преминал вече този период, да ми влезе в положението, ме ядосава за глупости. Добре, че е ММ, за да има с кого да си говоря вкъщи.

# 418
  • София
Ох, като ви чета - ние сме добре! Учи, пише, готви се за изпита по АЕ в СУ при тяхна преподавателка и по БЕЛ на курс при Елмира Йонова.

Има много рехав гардероб и ходи на у-ще с униформа. Опитвам се да й помогна да събере малък капсулен гардероб за наближаващите събития, ееее, все едно я карам кой знае какво да направи. То са фасони, не издържа, ще припада...Зорлем събрахме 3 сака, 2 панталона и 3 ризи, освен костюма за бала. Чанта не иска - всичко в джобовете ще тъпче. Не иска кизметик и фризьор (подстригва се сама на етажи според YouTube инструкции, има чуплива коса, и така от няколко години).

Обувки няма! Ходи с едни кубинки, имам таен скрит от мен нов чифт от същите. В топло време с кецове.

Знам, "Радини" вълнения са! Но кога момичетата започват да излизат от тая луда възраст. Да саботираш себе си на всяка цена, е няма такъв  инат!

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 20:34 от Rima

# 419
Ба минал моя... Жив пубер си е. Той малък, 18 няма хайвана, сестра му е на 12 и комбинативно ми тровят пред-критическата душа 😵‍💫😵‍💫
Дано да устискам докато се освестят хлапетата, че като ме тресне и мен, че ще настане хормонална буря из нас 😆
ММ каза, че до 25 е нормално да са като мухи без глави (мъжките). Ма той на 25 баща беше, не помня да е бил такъв шашавел хич даже.
Ай наздраве 🍷🍷🍷

Общи условия

Активация на акаунт