Деветокласници 2024/2025

• 55 306
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
Учебниците безплатни ли ще са за 9-ти клас?
Доколкото знам - да!

# 421
  • Някъде там...
Би трябвало. Не са ни казали нищо в училище, обикновено след като приключи кампанията за 7 клас качват на сайта списъци, да видим какво ще се появи...

# 422
Безплатни ще са учебниците. Класната им е казала последния учебен ден.

# 423
  • София
Учебниците безплатни ли ще са за 9-ти клас?
Учебниците на учениците от 8. до 9. клас по ООП ще се дават от училището.

# 424
  • ВАРНА
ganis, само по ООП за 8 и 9 клас ли?

# 425
А за 10 клас ООП не е ли по същия начин?

# 426
А за 10 клас ООП не е ли по същия начин?
От 8. кл до 12. клас ООП са безплатни.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 16:52 от ##Bvlgari##

# 427
  • София
Моя грешка.  От 8. до 12. клас.

# 428
Завършихме и ние с една 4ка по математика, класира се за стипендия и е доволна от себе си. Аз не толкова, обмислям допълнителни уроци по Мат за лятото.  Чакаме и резултати от теста по немски А2, явно ще излязат около месец след изпита, но здраве да е. Утре заминава на дългоочаквана екскурзия из Европа, да си починем и ние малко от тийн хормоните. Grinning
 Спокойна и весела ваканция пожелавам на всички тук!

# 429
Ех тия първи стипендии Simple Smile Голяма радост са, и наборката с 2 петици и стипендия, 4-5 деца са само в нейния випуск.

# 430
Почнахме вече ваканцията с пълна сила, т.е. спане до обяд. Тази седмица госпожицата се завърна от европейската училищна екскурзия с цял куфар спомени, пълен телефон със снимки и хиляди впечатления. Още не е успяла да ни разкаже всичко.Ferris Wheel Nature Fire Bus
Също така успя да хване стипендия, т.е. прескочи 5.50, което я направи много щастлива, заради старанието през цялата година.
Последните дни преди екскурзията беше на фестивали и пропусна някои готини последни часове и това я беше натъжило, но пък хубавите резултати ѝ върнаха усмивката. Relaxed
След екскурзията, все пак, ходиха с класната на ресторант като абитуриенти Bowtie
И така Hands V
Весела ваканция на всички! Sparkling Heart

# 431
  • Видин
В нашето училище стипендия взимат само децата с пълен отличен или една петица. Много ми е интересно как училищата сами си регулират правилата. В професионалните гимназии пък взимат доста повече парички при успех над 5,50. А при нас 2 петици и си аут 😂😀 щото налЕ 21 лв на месец са страшна сума.

# 432
Да не е във 2АЕГ детето, защото пасва описанието?

# 433
И сумите са различни за училищата. При нас е около 32 лв. Тази година толкова взимаше.

# 434
  • Видин
Да не е във 2АЕГ детето, защото пасва описанието?
Не, във Видин сме. В гимназията, където учеше племенницата ми пък стипендия взимаха само пълните отличници, и то пак 21 лв... Страшен стимул да учиш 😂

Общи условия

Активация на акаунт