Бебеправене, но без много правене

• 43 593
  • 1 022
  •   3
Отговори
# 675
Как оценяваш отношенията ви, любов ли е, навик ли, нещо, колкото да не сте сами - какво е по твое вътрешно чувство?

Обичам го, знам че и той ме обича много. Просто го усещам, като нещо изхабено по самия си път. Заринато с травми/ грешни думи, битовизми…
Disappointed Relieved
Дано да успеете да изплувате... Не знам как, в голям батак сте, както го описваш. Дано вие го измислите.

# 676
Ако само му дуднеш и му мрънкаш след работа е ясно защо правите секс два пъти в месеца. Егати страстоубиеца - вместо да го предразположиш с чаша вино и секси бельо ти го забатачваш в някакъв битов скандал, че и се чудиш защо няма секс. После мъжа ти бил виновен ...

# 677
... И да всъщност понякога му отказвам, може би ако не отказвам ще е 3/4 пъти в месеца, а не 2, но повярвайте, много ми е унизително да правя секс, когато преди това са ме рязали доста пъти, чувствам го, че другия го прави по задължение, а не от страст Simple Smile
Ще откажем за наказание. И после ще искаме от същото.
Докато не спрете да си броите и мерите кой на кого е отказал повече пъти нищо няма да стане.
Тая вечер ще ти откажа щото преди пет дена аз исках, а ти не беше на кеф. Утре ще си поискам, и ако ми откажеш - другата неделя ще те отрежа като те засърби. Купете един бидон и влезте вътре. Да стане поне нещо като кисело зеле.
Прас една чикия..., бум с двата пръста... Оргазъми ще има, за всички от сърце.
Ти какво работиш? И какво работи този човек? Защо е толкова скапан? Може би от тук трабва да тръгне да се разплита кълбото. На скапан от работа мъж само една вкиснала жена в къщи му трябва.

# 678
The one who broke you, cannot be the one who heals you.
Този, който те е счупил, не може да бъде този, който ще излекува.

Замисли се върху това.
Веднъж счупено, повече никога не е същото, защото вие вече не сте същите. И няма как да се върнеш и да "отпреживееш" преживяното и почувстваното, поне не и със същия този, който те е счупил. Всеки сам трябва да си научи урока и да се излекува.

# 679
А ти защо каза му отказваш?
Чете се някакво тотално противоречие в изказа ти – хем той не иска, само 2 пъти. После пък искал, ама ти му отказваш. И той пак не искал.
После – да ти откажат в 11 вечерта, защото се е наял и му се спи, не е обида.
Ти ми се струваш доста докачлива и скоклива. Ако му скачаш за всяко нещо така на човека, нормално е да не му се занимава и да спихва.

# 680
Просто не сте един за друг и това е. Обичате се като приятели, ясно е. Истинско желание и привличане няма помежду ви. Колкото и да ти е трудно, е по-добре сега да приключиш тази връзка.

# 681
Аз като я чета и настръхвам -  тя връзката им приключила отвсякъде тя бебе се натиска да й правят. Ужас.

# 682
... И да всъщност понякога му отказвам, може би ако не отказвам ще е 3/4 пъти в месеца, а не 2, но повярвайте, много ми е унизително да правя секс, когато преди това са ме рязали доста пъти, чувствам го, че другия го прави по задължение, а не от страст Simple Smile
Ще откажем за наказание. И после ще искаме от същото.
Докато не спрете да си броите и мерите кой на кого е отказал повече пъти нищо няма да стане.
Тая вечер ще ти откажа щото преди пет дена аз исках, а ти не беше на кеф. Утре ще си поискам, и ако ми откажеш - другата неделя ще те отрежа като те засърби. Купете един бидон и влезте вътре. Да стане поне нещо като кисело зеле.
Прас една чикия..., бум с двата пръста... Оргазъми ще има, за всички от сърце.
Ти какво работиш? И какво работи този човек? Защо е толкова скапан? Може би от тук трабва да тръгне да се разплита кълбото. На скапан от работа мъж само една вкиснала жена в къщи му трябва.

Всъщност, често ми го казва това че на работа е много натоварен и иска поне вкъщи спокойствие, а съответно аз често съм крива или заядлива, защото ми липсва секса и съответно се завъртаме по въртележката. Аз работа на бюро - в администрация съм на частна фирма, неговата работа е свързана с шофиране
А ти защо каза му отказваш?
Чете се някакво тотално противоречие в изказа ти – хем той не иска, само 2 пъти. После пък искал, ама ти му отказваш. И той пак не искал.
После – да ти откажат в 11 вечерта, защото се е наял и му се спи, не е обида.
Ти ми се струваш доста докачлива и скоклива. Ако му скачаш за всяко нещо така на човека, нормално е да не му се занимава и да спихва.

Ами може би отказвам защото усещам, че той го прави по задължение. Той почва да си иска след сериозен разговор за секса примерно, в който сме се и скарали… все едно някак си изпросено го усещам.
Ами пробвала съм да се държа много добре, да не подхващам темата за секс за да няма скандали ии да съм е женската си роля ама секса пак не идва и следователно ми писва да се преструвам на много щастлива и се почва заяждането ми..

# 683
Няма какво да стане, не виждаш ли? След толкова години мъка е повече от ясно, че няма да става по-добре. Защо се тормозиш? Дай един аргумент. Само не казвай-обичам го. Всеки възрастен знае, че не опира само до любов.

# 684
Твоето съжителство с този човек е страшна мъка. Това не е  нито любов, дори не е поносимост. И така да си пропилееш  младините си е жалко.

# 685
  • Далечният изток
Защо стоите с този мъж заедно, и двамата нещастни?! Търсете хора, с които си пасвате.
Млади хора да си пропиляват живота...

# 686
Ами мъчим се факт е, не знам какво ще се случва просто аз ,,смачквам” и озлобявам  мъжете до себе си в даден момент, не е само в тази връзка.. олеква ми като ви го споделя, не съм светец или да искам да изкарам сее е си виновна

# 687
Ама, то не съществува човек, който няма да се озлоби, когато живее с човек, който не харесва и се взира във всичките му недостатъци. Повярвай ми, някъдеима мъж, за който ще ти е кеф да се прибереш и няма и да ти дойде на акъла да мрънкаш.

# 688
Някои хора нямат оправия, дет се вика. Явно си от тях. Работи си над персоналните проблеми. Мъжете с нищо не са ти виновни.

# 689
  • Далечният изток
Това са глупости.
Според мен избираш неинициативни, мързеливи мъже, мъже, които не харесват секса, дори мъже, които самата ти не харесваш. Защо избираш такива, ти си знаеш. Ако имаш някакви емоционални травми, по-добре работи върху тях преди да влизаш в такива токсични отношения.

Общи условия

Активация на акаунт